طرز تهیه لواشک پرتقال خانگی+ نکات کلیدی

  • توسط: admin


لواشک یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که طعم خانگی آن چیز دیگری است. لواشک را با انواع میوه می‌توانید در خانه با طعم‌های ترش، شیرین و ملس درست کنید. یکی از لواشک‌های مناسب فصل پاییز و زمستان، لواشک پرتقال است. برای درست کردن این لواشک تنها به چند پرتقال نیاز دارید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این لواشک را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای درست کردن لواشک پرتقال ابتدا پرتقال‌ها را پوست بگیرید و به ۴ قسمت تقسیم کنید. سپس همراه آب در قابلمه بریزید تا برای یک ساعت بپزد. بعد از نرم شدن پرتقال‌ها، آنها را از صافی رد کنید و در صورت دلخواه نمک یا شکر به آن اضافه کنید. سپس عصاره پرتقال را روی یک سینی فلزی پهن کنید و در معرض نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل آن را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه لواشک پرتقال

برای درست کردن این لواشک خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

پرتقال۱ کیلوگرمآب۱ لیواننمک یا شکربه میزان دلخواه (اختیاری)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه لواشک پرتقال

مدت آماده سازی: ۷۰-۸۰ دقیقه
مناسب برای: ۳-۴ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: پرتقال‌ها را آماده کنید

ابتدا پرتقال‌ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید. سپس هر کدام را از وسط برش بزنید و قسمت‌های سفید آن را جدا کرده و مجدد یک برش دیگر بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه میوه به در منزل

مرحله دوم: پرتقال‌ها را بپزید

در یک قابلمه یک لیوان آب بریزید و پرتقال‌ها را به قابلمه اضافه کنید. چند بار پرتقال‌ها را فشار دهید سپس حرارت گاز را زیاد کنید تا آب به نقطه جوش برسد.

اجازه دهید برای حدود یک ساعت پرتقال‌ها روی حرارت بپزد تا نرم شوند.

مرحله سوم: پرتقال‌ها را از صافی رد کنید

بعد از اینکه پرتقال‌ها نرم و پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی مواد خنک شود. سپس مواد پرتقال‌ها را داخل یک صافی بریزید و با دست فشار دهید تا عصاره از هسته و پوست آن جدا شود.

مرحله چهارم: لواشک را پهن کنید

در این مرحله نوبت اضافه کردن نمک یا شکر است. اگر طعم شیرین می‌پسندید باید کمی شکر به مایه لواشک اضافه کنید و اگر طعم ترش دوست دارید، کمی نمک در آن بریزید و هم بزنید.

یک سینی فلزی را کمی چرب کنید و به ضخامت یک سانتی‌متر آن را به طور یکدست روی سینی پهن کنید.

مرحله پنجم: لواشک را خشک کنید

بعد از پهن کردن لواشک روی سینی آن را در معرض نور آفتاب قرار دهید و دو روز صبر کنید تا آماده شود. همچنین می‌توانید سینی را روی شوفاژ یا بخاری قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس زرشک برای انواع غذا

نکات تکمیلی برای تهیه لواشک پرتقال:

می‌توانید میوه‌های دیگری مانند کیوی، لیمو یا سیب را با پرتقال ترکیب کنید.اگر طعم ترش را می‌پسندید، بهتر است پرتقال‌های نارنجی‌تر و رسیده‌تر انتخاب کنید.می‌توانید برای طعم‌دار کردن لواشک، از ادویه‌هایی مانند دارچین یا زنجبیل استفاده کنید.حین پختن پرتقال‌ها، کف‌های ایجاد شده روی سطح را بردارید تا لواشک تلخ نشود.بهتر است درب قابلمه را حین پخت نگذارید تا لواشک شفاف شود.می‌توانید به جای سینی فلزی، از کیسه فریزر برای پخش کردن لواشک استفاده کنید.برای یکنواخت خشک شدن لواشک، مطمئن شوید که مایه به طور یکدست روی سینی پهن شده باشد.می‌توانید برای خشک کردن لواشک آن را در قرار دهید. در درجه ۵۰ درجه سانتی‌گراد برای ۳ تا ۴ ساعت در فر قرار دهید.اگر سینی لواشک را در فضای آزاد قرار می‌دهید، روی آن را بپوشانید تا حشرات و آلودگی روی آن نشیند.می‌توانید به جای روغن کف سینی آرد بپاشید تا لواشک به آن نچسبد.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه لواشک پرتقال را به همراه نکات آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما یک بار این لواشک خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید