طرز تهیه قارچ پلو زعفرانی با مرغ (ناهار مجلسی با نکات)
پلوهای مخلوط همیشه طرفداران خاص خود را دارند. قارچ پلو زعفرانی با مرغ یکی از پلوهای مخلوط بسیار خوشمزه با طعمی جدید و به یادماندنی است. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه این پلو خوشمزه آشنا شویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای طبخ این پلو ابتدا قارچ، مرغ، پیاز و فلفل دلمه را خرد کنید. قارچ را با آبلیمو به صورت جداگانه بپزید و کنار بگذارید. مرغ و پیاز را یک ربع با در بسته بپزید و سپس سایر مواد و ادویهها را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.
در نهایت برنج را که از پیش با آب ولرم و نمک خیس کردید، آبکش کنید. لایه لایه برنج و مواد میانی را در قابلمه بریزید. یک ساعت برنج را دم بگذارید. قارچ پلو زعفرانی با مرغ آماده است.
رسپی این غذای خوشمزه و مجلسی را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای قارچ پلو زعفرانی با مرغ برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازفیله مرغ۱ عددبرنج۴ پیمانهقارچ۲۵۰ گرمپیاز۱ عدد بزرگنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازمزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوریفلفل دلمهای قرمز۱ عددآب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوریروغنبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه قارچ پلو زعفرانی با مرغ
مدت زمان آمادهسازی: ۳ ساعتمناسب برای: ۴ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: برنج را خیس کنید
اولین گام برای پخت این پلو این است که برنج را با آب ولرم و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید. اجازه دهید که برنج ۲ ساعت خیس بخورد.
مرحله دوم: فیله مرغ، پیاز و قارچ را خرد کنید
در فاصله زمانی که منتظرید برنج خیس بخورد، فیله مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز را میتوانید به صورت دلخواه، یا به صورت مکعبی یا خلالی خرد کنید و کنار بگذارید. قارچها و فلفل دلمهای را هم میتوانید به صورت حلقهای یا مکعبی ریز خرد کنید.
مرحله سوم: قارچ را بپزید
قارچها را به همراه آب لیمو و مقدار بسیار کمی روغن در یک تابه بریزید و با حرارت زیاد بپزید. هنگامی که قارچها پختند، آن را کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نارنج پلو افغانی
مرحله چهارم: مواد میانی برنج را آماده کنید
پیازها را به همراه روغن و فیله مرغ داخل ماهیتابه بریزید. حرارت را زیاد کنید و بعد از این که ماهیتابه گرم شد، حرارت را کم کنید و یک ربع در آن را بگذارید تا مرغها مغزپخت شوند.
بعد از طی شدن این زمان در ماهیتابه را بردارید. سپس فلفل دلمهای و ادویهها را به مرغ اضافه کنید. بعد از این که مرغ و فلفل دلمهای پختند، قارچهایی را که از قبل آماده کردهاید را به مواد اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم: برنج را دم بگذارید
برنج را آبکش کنید و سپس به دلخواه برای پلوی خود ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. به صورت لایه لایه، برنج و مواد میانی را در قابلمه پلو بریزید.
بعد از این که همه برنج و مواد میانی را داخل قابلمه برنج ریختید، زعفران را روی برنج بریزید.
اجازه دهید برنج ۱ ساعت دم بکشد. پلو زعفرانی با مرغ شما آماده است. آن را در دیس دلخواه بکشید و با مرغ و قارچ پخته تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه قارچ پلو زعفرانی با مرغ
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت قارچ پلو زعفرانی با مرغ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
بنا بر سلیقه خود میتوانید در این پلو از قارچ بیشتری استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید به مواد میانی کمی هم رب اضافه کنید.برای این که پلو بیشتر قد بکشد، قبل از آبکش کردن، به آن چند مرتبه با آب سرد شوک بدهید.میتوانید برای عطر و طعم بهتر، در زمان پخت مرغ، به آن کمی کره و زعفران اضافه کنید.برای دم کشیدن بهتر قارچ پلو زعفرانی، در هنگام دم گذاشتن آن از دمکنی روی در قابلمه استفاده کنید.برای دم کشیدن بهتر، برنج را از کنارهها به سمت وسط قابلمه جمع کنید و با انتهای قاشق چند سوراخ از سطح برنج تا تهدیگ قابلمه ایجاد کنید. این کار باعث میشود، دم پلو شما بهتر بالا بیاید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا، با طرز تهیه قارچ پلو زعفرانی با مرغ آشنا شدیم. میتوانید این غذای خوشمزه را با روغن کم به صورت رژیمی آماده کنید. این غذا بسیار پرخاصیت و سرشار از پروتئین است.
- برچسب ها: