طرز تهیه قارچ خشک شده+ نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


قارچ خشک شده یکی از مواد مغذی و محبوب در آشپزی است که کاربردهای زیادی دارد. این قارچ‌ها با ماندگاری بالا و مزه خاصی که دارند طعم منحصربه‌فردی به غذاها می‌بخشند. اگر زمان کافی برای آشپزی ندارید، می‌توانید از قارچ خشک استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه قارچ خشک شده را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا قارچ‌ها را به خوبی بشویید و با دستمال نخی آشپزخانه‌ای خشک کنید. سپس قارچ‌ها را به ضخامت یکنواخت برش داده و با آبلیمو به منظور جلوگیری از تیرگی پوشش دهید. قارچ‌های برش داده شده را در دستگاه خشک‌کن، فر با دمای پایین یا روی بخاری و شوفاژ قرار دهید و به مدت ۳ تا ۶ ساعت تا کاملاً خشک شوند.

پس از خشک شدن کامل، قارچ‌ها را در شیشه‌های تمیز و خشک ریخته و درب آن‌ها را محکم ببندید. برای ماندگاری بیشتر، قارچ‌های خشک شده را در یخچال نگهداری کنید تا از کپک زدن و حفظ طعم آن‌ها جلوگیری شود. رسپی کامل قارچ خشک شده را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای قارچ خشک شده

مواد لازممقدار مورد نیازقارچبه مقدار دلخواهآبلیموبه مقدار لازم (اختیاری)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه قارچ خشک شده

مدت زمان آماده‌سازی: ۲۵-۳۵ دقیقهمدت زمان پخت: ۴-۶ ساعتدرجه سختی: آسان

مرحله اول: قارچ‌ها را آماده کنید

قارچ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با آب سرد به خوبی بشویید تا از هر گونه خاک و ناخالصی پاک شوند.

پس از شست و شوی دقیق، آن‌ها را ابتدا چند دقیقه‌ای در صافی گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

سپس با دستمال نخی آشپزخانه‌ای به آرامی خشک کنید تا تمام رطوبت اضافی قارچ‌ها گرفته شود

قارچ‌ها را با کمک چاقو تیزی به قطر و ضخامت یکسان برش زنید.

مرحله دوم: قارچ را با آبلیمو کاور کنید

برای جلوگیری از تیرگی کمتر قارچ‌ها در زمان خشک شدن مقداری آبلیمو در کاسه بریزید و با کمک یک براش روی سطح قارچ‌ها بزنید.

بیشتر بخوانید: روش خشک کردن برگ کرفس

مرحله سوم: قارچ‌های اسلایس شده را خشک کنید

برای خشک کردن قارچ‌های اسلایس شده می‌توانید از هر ابزاری که در دسترس دارید استفاده کنید.

بهترین روش برای خشک کردن استفاده از میوه خشک کن، فر برقی یا گازی، بخاری یا شوفاژ است.

برای خشک کردن با این روش‌ها باید اسلایس‌های قارچ را در کنار هم روی سینی بچینید و سینی را در فر از پیش گرم شده یا روی بخار و شوفاژ گذارید تا قارچ‌ها خشک شوند.

مدت زمان خشک کردن قارچ‌ها با توجه به روش خشک کردن شما ممکن است ۳-۶ ساعتی طول بکشد. در این بازه زمانی چندین بار قارچ‌ها را بچرخانید تا تمام قسمت‌های آن یکنواخت خشک شود.

برای خشک کردن قارچ در فر باید دمای فر روی کمترین حالت ممکن ۷۰-۸۰ درجه باشد و برای خشک کردن در دستگاه میوه خشک کن باید طبق دستورالعمل دستگاه پیش روید.

مرحله چهارم: قارچ‌ها را در شیشه‌های مناسب نگهداری کنید

قارچ‌های خشک شده را در شیشه‌های کاملاً خشک و تمیزی بریزید و درب آن‌ها را محکم ببندید.

برای ماندگاری بیشتر بهتر است قارچ‌های خشک شده را در یخچال نگهداری کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه قارچ خشک شده

بیشتر بخوانید: روش خشک کردن میوه به

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه قارچ خشک شده

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن کیفیت قارچ خشک شده اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

استفاده از قارچ‌های تازه و با کیفیت باعث می‌شود که طعم و مزه قارچ‌های خشک شده بهتر باشد.قارچ‌ها را به ضخامت یکنواخت برش دهید تا در زمان خشک شدن، همه قسمت‌ها به طور مساوی خشک شوند.اگر دستگاه خشک‌کن دارید، استفاده از آن می‌تواند فرایند خشک کردن را سریع‌تر و یکنواخت‌تر کند.مطمئن شوید که قارچ‌ها به طور کامل خشک شده‌اند تا از نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از رشد باکتری‌ها اطمینان حاصل کنید.اگر از روش خشک کردن در هوا استفاده می‌کنید، قارچ‌ها را در سایه و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید تا رنگ و طعم آن‌ها حفظ شود و برای جلوگیری از گرد و غبار و آلودگی قارچ‌ها، آن‌ها را در طی خشک کردن پوشانده نگه دارید.قارچ‌های خشک شده را در ظروف درب‌دار و در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا تازگی و طعم آن‌ها حفظ شود.اگر از فر یا بخاری برای خشک کردن استفاده می‌کنید، حرارت مناسب را تنظیم کنید تا قارچ‌ها سوخته یا به طور ناقص خشک نشوند.اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید قارچ‌ها را در فر با دمای پایین خشک کنید تا سریع‌تر خشک شوند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش‌ ساده و کامل بالا قارچ خشک را آماده کنید.

اگر شما در طرز تهیه قارچ خشک شده از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب بهتر شدن طعم و بافت قارچ می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید