طرز تهیه فرنی بستنی سه رنگ؛ با طرح هندوانه برای شب یلدا
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
6 ساعت
زمان پخت
15 دقیقه
فرنی بستنی یک دسر خوشمزه با بافتی لطیف و خوش عطر و طعم است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه فرنی بستنی سه رنگ آشنا خواهیم شد که با طرح هندوانه مناسب برای سرو در شب یلدا است. با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن این دسر فرنی را آماده کنید. سپس به آن وانیل، ژلاتین و بستنی را اضافه کنید. مواد را تقسیمبندی کنید و به آنها رنگ خوراکی اضافه کنید.
فرنی بستنی را به صورت لایهای در ظروف دلخواه بریزید و بعد از بستن هر لایه، لایه بعدی را اضافه کنید. در ادامه با طرز تهیه این دسر با جزئیات آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای فرنی بستنی سه رنگ برای نفر
مواد لازممقدار مورد نیازشیر۲ لیوانشکر۵ قاشق غذاخورینشاسته ذرت۵ قاشق سوپخوریبستنی وانیلی لیوانی۳۰۰ گرمژلاتین۲ قاشق غذاخوریآب سرد۱/۲ لیوانوانیل۱/۴ قاشق چایخوریگلاب۱/۸ لیوانرنگ خوراکی سبز و قرمزچند قطره
مرحله اول: ژلاتین را ذوب کنید
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و چند دقیقه صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی به خود بگیرد.

ژلاتین را به روش غیر مستقیم روی حرارت بگذارید تا به روش بنماری ذوب شود.
مرحله دوم: فرنی را آماده کنید
شکر و نشاسته را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید. شیر را آرام آرام به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافتی یکدست پیدا کند.
قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته شود و فرنی ته نگیرد.
وقتی فرنی به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و وانیل و گلاب را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: بستنی را اضافه کنید
بستنی را که کمی نرم شده، به فرنی اضافه کنید و سپس آن را با همزن دستی خوب هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی نارگیلی
مرحله چهارم: ژلاتین را اضافه کنید
ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه کنید و مجددا آن را هم بزنید. مواد را به سه بخش مساوی تقسیم کنید.
به یک بخش به میزان دلخواه رنگ خوراکی قرمز و به بخش دیگر رنگ خوراکی سبز اضافه کنید.
مرحله پنجم: دسر را سرو کنید
ظروف مورد نظر خود را برای سرو دسر انتخاب کنید. لایه اول دسر را در این ظروف بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
کمی که خودش را گرفت لایه دوم را به صورت همدمای محیط روی آن اضافه کنید و مجددا آن را در یخچال قرار دهید.
به همین ترتیب لایه سوم را هم اضافه کنید. در نهایت دسر را 4 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر باواریا
نکات و فوتوفن های طرز تهیه فرنی بستنی سه رنگ
در هنگام آماده کردن این فرنی بستنی به نکات زیر توجه داشته باشید:
توصیه من برای ترتیب مواد در ظروف سرو، ابتدا رنگ سبز، سپس رنگ سفید و بعد رنگ قرمز است.برای تزئین روی این دسر میتوانید روی لایه قرمز رنگ کمی چیپس یا ترافل شکلات بپاشید تا بیشتر شبیه هندوانه شود.به جای استفاده از رنگ سبز میتوانید کیکی را به کمک رنگ خوراکی به رنگ سبز آماده کنید. کیک سبز را فشرده کنید و در کف ظروف مورد نظر خود بریزید. سپس لایه اول فرنی بستنی را به آن اضافه کنید و بعد از بستن لایه اول، لایه دوم را هم در ظروف سرو بریزید.میتوانید گلاب را از این دستورپخت حذف کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه فرنی بستنی سه رنگ آشنا شدیم. این دسر را میتوانید با طرح هندوانه آماده کنید تا با مهمانیهای یلدایی هماهنگی داشته باشد.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
- برچسب ها:











