طرز تهیه عرق کرفس خانگی + زمان مصرف

  • توسط: admin


عرق کرفس یکی از مفیدترین انواع عرقیات گیاهی است که برای لاغری و درمان کیست از آن استفاده می‌شود. برای تهیه عرق کرفس در خانه نیاز به هیچ دستگاه خاصی ندارید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه عرق کرفس خانگی و بهترین زمان مصرف آن آشنا شوید.

برای تهیه عرق کرفس باید کرفس‌ها را بشویید. یک پایه فلزی یا یک موزاییک وسط یک قابلمه قرار دهید و یک کاسه روی آن بگذارید. حالا کرفس‌ها را دور تا دور پایه فلزی بچینید. به اندازه ۲ برابر حجم کرفس‌ها، آب به قابلمه اضافه کنید. حالا درب قابلمه را روی آن بگذارید و شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. چند ساعت صبر کنید تا عرق کرفس آماده شود. برای خواندن جزئیات طرز تهیه عرق کرفس می‌توانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه عرق کرفس خانگی با قابلمه

مواد لازم برای تهیه عرق کرفس خانگی با قابلمه به شرح زیر است:

کرفس تازهبه مقدار لازمآب۲ برابر اندازه کرفس‌ها

مراحل تهیه عرق کرفس خانگی با قابلمه

مدت زمان آماده سازی: ۲ ساعتدرجه سختی: متوسط

در ادامه این بخش به مراحل طرز تهیه عرق کرفس خانگی اشاره شده است.

مرحله اول: کرفس‌ها را آماده کنید

برای شروع باید کرفس‌ها را پاک کنید و سپس با آب فراوان بشویید. زمانی که کرفس‌ها تمیز شدند، آن‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. برای تهیه عرق کرفس باید از ساقه و برگ کرفس همراه با هم استفاده کنید.

مرحله دوم: کرفس‌ها را در قابلمه بریزید

برای تهیه عرق کرفس باید یک تکه موزاییک تمیز یا یک پایه فلزی را وسط یک قابلمه بزرگ قرار دهید و یک کاسه فلزی یا شیشه‌ای نشکن روی آن بگذارید. در ادامه برگ‌ها و ساقه‌های کرفس را دور تا دور پایه فلزی بچینید. حالا مقداری آب روی کرفس‌ها بریزید.

مقدار آب باید هم سطح با کرفس‌ها باشد و حدود ۱/۴ ارتفاع قابلمه را پر کند. ارتفاع کاسه باید به اندازه‌ای باشد که در زمان جوشیدن آب وارد آن نشود. به طور کلی برای عرق گیری معمولا از یک واحد گیاه و ۲ واحد آب استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت عرق کاسنی

مرحله سوم: عرق کرفس را آماده کنید

درب قابلمه را به صورت برعکس روی آن قرار دهید. حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کند؛ سپس شعله گاز را کم کنید. چند ساعت صبر کنید تا عرق گیری به طور کامل انجام شود. حتما یک بار درب قابلمه را به آرامی بردارید و مطمئن شوید که عرق به طور مستقیم داخل کاسه ریخته می‌شود.

بعد از حدود ۲ ساعت مراحل عرق گیری به اتمام می‌رسد و عرق کرفس داخل کاسه‌ای که در وسط قابلمه گذاشته بودید، جمع می‌شود. زمانی که صدای قل قل آب قطع شد، یعنی عرق گیری تمام شده است. در این مرحله باید شعله گاز را خاموش کنید و چند دقیقه صبر کنید تا قابلمه کمی خنک شود.

مرحله چهارم: عرق کرفس را در شیشه بریزید

در این مرحله درب قابلمه را بردارید و کاسه را خارج کنید. صبر کنید تا عرق کرفس به طور کامل خنک شود. سپس آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید.

بهترین زمان مصرف عرق کرفس

بهترین زمان مصرف عرق کرفس برای لاغری، صبح‌ها به صورت ناشتا است. این کار موجب افزایش متابولیسم بدن می‌شود و به کاهش وزن شما کمک زیادی می‌کند. برای درمان کبد چرب با عرق کرفس نیز بهتر است آن را صبح‌ها به صورت ناشتا مصرف کنید. برای بهره مند شده از خواص عرق کرفس می‌توانید بین وعده‌های غذایی از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین زمان و طریقه مصرف عرق بهارنارنج

نکات و فوت و فن‌های تهیه عرق کرفس خانگی

در این بخش به نکات طلایی در مورد طرز تهیه عرق کرفس خانگی اشاره شده است.

برای تهیه عرق کرفس می‌توانید از کرفس خشک یا کرفس تازه استفاده کنید.در پاسخ به این سوال که عرق کرفس را چگونه مصرف کنیم باید بگوییم که طرز استفاده از عرق کرفس بسیار ساده است، می‌توانید آن را در لیوان بریزید و بنوشید یا با کمی آب رقیق کرده و سپس مصرف کنید.برای تهیه عرق کرفس می‌توانید به جای کرفس تازه از کرفس خشک نیز استفاده کنید.عرق کرفس ادرار آور است و از همین رو نباید به مقدار زیاد استفاده شود.اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید یا از دارو استفاده می‌کنید، بهتر است قبل از مصرف عرق کرفس با پزشک خود مشورت کنید.مصرف زیاد عرق کرفس موجب بروز نفخ، اسهال، کاهش قند خون و کاهش فشار خون می‌شود.برای تهیه عرق کرفس بهتر است از کرفس تازه و سالم استفاده کنید، هر چقدر کرفسی که برای عرق گیری استفاده می‌کنید، باکیفیت‌تر و تازه‌تر باشد، عرقی که از آن تهیه می‌کنید نیز خاصیت بیشتری خواهد داشت.طبع عرق کرفس گرم و خشک است و از همین رو افرادی که گرم مزاج هستند، نباید از آن به مقدار زیاد استفاده کنند.برای تهیه عرق کرفس در قابلمه بهتر است از قابلمه روی استفاده کنید.برای این که عرق کرفس سریع‌تر آماده شود، می‌توانید مقداری یخ روی درب قابلمه بریزید. این کار به افزایش بخار در قابلمه و تسریع روند عرق گیری کمک می‌کند.می‌توانید با این روشی که ذکر شد عرق انواع گیاهان مختلف را در خانه تهیه کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه بهترین روش طرز تهیه عرق کرفس خانگی و همه فوت و فن‌های درست کردن آن اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این عرق را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید