طرز تهیه شیرینی اسکون شکلات و نارگیل؛ مخصوص عید نوروز

  • توسط: admin


مناسب برای

4-5 نفر

زمان آماده‌سازی

35-45 دقیقه

زمان پخت

15-20 دقیقه

اسکون نوعی نان یا کیک کوچک است که معمولاً با آرد، کره، شیر یا خامه، بیکینگ‌پودر و کمی شکر آماده می‌شود. شیرینی اسکون اصالتی بریتانیایی دارد. اگر به دنبال شیرینی متفاوت و جذاب برای عید هستید اسکون شکلات و نارگیل انتخاب مناسبی برای شماست. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه شیرینی اسکون شکلات و نارگیل را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی شیرینی اسکون شکلات و نارگیل، ابتدا آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را ترکیب کنید. سپس کره سرد را به این مواد اضافه و مخلوط را به حالت خرده‌نان درآورید. بعد از آن، شیر نارگیل و وانیل را اضافه و خمیر را آماده کنید.

در ادامه، تکه‌های شکلات و پودر نارگیل را به خمیر بیفزایید، آن را روی سطح کار پهن کنید و به اندازه‌های دلخواه برش بزنید. پس از پخت، اسکون‌ها را با کرم نارگیلی و پودر نارگیل برشته شده تزیین کنید.

رسپی این شیرینی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای شیرینی اسکون شکلات و نارگیل برای ۵ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآرد ۲ پیمانهبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریشکر۶ قاشق غذاخورینمک۱/۴ قاشق چای‌خوریکره سرد۸۰ گرمشیر نارگیل۳/۴ لیوانعصاره وانیل۳ قطرهپودر نارگیل۱ پیمانهتکه‌های شکلات۱/۲ پیمانهپودر نارگیل (برای تزیین)به مقدار دلخواه

مواد لازم برای کرم نارگیل

مواد لازممقدار مورد نیازپودر قند۳ قاشق غذاخوریشیر نارگیل۲ قاشق غذاخوریعصاره وانیل۱/۴ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: مواد خشک را با هم ترکیب کنید

آرد سفید را ۲-۳ بار الک کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود.

آرد الک شده را در کاسه بزرگی بریزید و بیکینگ پودر، شکر و نمک را به آن اضافه و به خوبی مواد خشک را با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم: کره را اضافه کنید

ترکیب مواد خشک را در غذاساز یا میکسر بریزید.

کره سرد را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و به غذاساز اضافه کنید. چند پالس بزنید تا مواد به حالت خرده‌نان در بیایند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی پای نارگیل شکلاتی

مرحله سوم: مایعات را اضافه کنید

شیر نارگیل و عصاره وانیل را به مخلوط درون غذاساز اضافه کنید.

چند پالس دیگر بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر جمع شود. سپس خمیر را از غذاساز خارج کنید و در کاسه بگذارید.

مرحله چهارم: پودر نارگیل و شکلات را اضافه کنید

شکلات را با چاقو خرد کنید. روی سطح کار را کمی آردپاشی کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.

شکلات خرد شده و پودر نارگیل را به خمیر اضافه کنید و خمیر را با دست به آرامی ورز دهید تا تکه‌های شکلات در تمام قسمت‌های خمیر پخش شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله پنجم: فر و سینی فر را آماده کنید

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا به خوبی گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بگذارید.

مرحله ششم: شیرینی‌ها را بپزید

خمیر را روی سطح میز کارتان به دو قسمت تقسیم کنید. به آرامی با دست یا وردنه هر قسمت را به ضخامت ۱ سانتی‌متر پهن کنید و به شکل مثلثی یا دایره‌ای برش دهید.

اسکون‌ها را با فاصله مناسب در سینی بچینید و روی خمیرها را با برس به شیر نارگیل آغشته کنید. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.

اجازه دهید اسکون‌ها حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر بمانند تا کاملاً بپزند و روی آن‌ها طلایی شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی نجمات سمید عربی

مرحله هفتم: کرم نارگیل را آماده کنید

شیر نارگیل، پودر قند و عصاره وانیل را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمی یکدست به دست آید.

پودر نارگیل را در یک تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. پودر نارگیل برشته‌ شده طعم بهتری نسبت به نارگیل خام به اسکون‌ها می‌دهد.

مرحله هشتم: اسکون‌ها را تزیین و سرو کنید

اسکون‌ها را پس از خارج کردن از فر، روی توری قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

پس از خنک شدن اسکون‌ها، آن‌ها را ابتدا در کرم نارگیل فرو ببرید، سپس در پودر نارگیل برشته شده بغلتانید.

اسکون‌های خوشمزه و خوش‌عطر شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه شیرینی اسکون شکلات و نارگیل

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه شیرینی اسکون شکلات و نارگیل

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت شیرینی اسکون شکلات و نارگیل اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اضافه کردن مقدار کمی عسل به خمیر، طعم بی‌نظیری به اسکون‌ها می‌دهد.برای شکلات بیشتر، می‌توانید روی اسکون‌ها کمی شکلات ذوب‌ شده بریزید.اضافه کردن مقداری پوست پرتقال رنده شده، عطر فوق‌العاده‌ای به شیرینی می‌دهد.برای شیرینی کمتر، مقدار شکر را کاهش دهید.استفاده از شکلات تلخ کیفیت طعم را افزایش می‌دهد.اگر خمیر خیلی چسبناک بود، مقدار کمی آرد اضافه کنید.برای تردتر شدن اسکون‌ها، از کره بسیار سرد استفاده کنید.برای داشتن بافتی نرم‌تر، پس از افزودن مواد مایع، خمیر را زیاد ورز ندهید.هنگام ترکیب کره با آرد، بیش از حد ورز ندهید تا بافت اسکون‌ها لطیف بماند.حتماً آرد را الک کنید تا بافت نهایی سبک‌تر شود.اگر شیر نارگیل ندارید، می‌توانید از شیر معمولی استفاده کنید، اما طعم خاص نارگیل را از دست خواهید داد.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این شیرینی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه شیرینی اسکون شکلات و نارگیل از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید