طرز تهیه شلغم تنوری بدون آب و فر؛ ساده، سریع و پرخاصیت

  • توسط: admin


دنبال یک روش متفاوت برای پخت شلغم هستید؟ با ما همراه شوید تا طرز تهیه شلغم تنوری بدون آب و فر را یاد بگیرید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. در این بخش از مجله اکالا به آموزش طرز تهیه شلغم تنوری بدون آب و فر می‌پردازیم.

برای پخت شلغم به روش تنوری بدون نیاز به آب و فر، یک لایه نمک به ضخامت حدود یک سانتی‌متر کف قابلمه بریزید. سپس شلغم‌ها را روی لایه نمک بچینید و قابلمه را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. برای آشنایی با طرز تهیه شلغم تنوری با نمک به صورت مرحله به مرحله، با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه شلغم تنوری بدون آب و فر

برای تهیه این معجزه سرماخوردگی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

نمکبه مقدار لازمشلغم۳ یا ۴ عدد

مراحل تهیه شلغم تنوری بدون آب و فر

مدت زمان پخت: ۱ ساعتمناسب برای ۳ الی ۴ نفر

مراحل تهیه شلغم تنوری با نمک به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده‌سازی شلغم

برای شروع باید شلغم‌ها را به خوبی بشویید. سپس، سر و ته آن‌ها را جدا کنید. نیازی به جدا کردن پوست شلغم نیست.

مرحله دوم: پخت شلغم

برای پخت شلغم با استفاده از این روش باید کف یک قابلمه مناسب را با یک لایه نمک به ضخامت حدود یک سانتی‌متر بپوشانید. سپس، شلغم‌ها را داخل قابلمه بچینید و درب ظرف را ببندید. قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا شلغم‌ها به خوبی پخته شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شلغم کبابی

مرحله سوم: سرو شلغم تنوری

بعد از گذشت ۱ ساعت، درب قابلمه را بردارید. متوجه خواهید شد که شلغم‌ها آب انداخته و به خوبی پخته شدند. برای بررسی مغز پخت شدنشان می‌توانید از یک چنگال یا کارد استفاده کنید. شلغم‌ها را داخل ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید.

در این بخش از مجله آشپزی آدرینبه آموزش طرز تهیه شلغم تنوری بدون آب و فر پرداختیم. این شلغم‌های تنوری نه تنها برای سلامتی مفید هستند، بلکه طعم بی‌نظیری هم دارند. حتما این دستورپخت را امتحان کنید و از خواص بی‌نظیر شلغم در فصل سرما بهره‌مند شوید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید