طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی به سبک فرانسوی؛ مناسب پاییز با فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

سوپ گوجه فرانسوی یک سوپ ساده، خوشمزه و پرخاصیت است که می‌توانید آن را تنها در یک ساعت آماده کرده و از طعم آن لذت ببرید. با ما در ادامه این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه این سوپ گوجه فرنگی به سبک فرانسوی آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن سوپ گوجه فرانسوی، پیاز، گوجه، سیر، شکر و ادویه‌ها را در کره تفت دهید. سپس عصاره مرغ را اضافه کنید تا سوپ شروع به جوشیدن و غلیظ شدن کند.

کل محتویات سوپ را به کمک گوشتکوب برقی پوره کنید. وقتی کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و خامه و زرده تخم‌مرغ را که خوب با هم مخلوط شدند، به آن اضافه کنید.

در حین اضافه کردن این ترکیب دائم سوپ را هم بزنید. سپس نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و آن را سرو کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سوپ گوجه فرنگی فرانسوی برای 2 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازگوجه فرنگی400 گرمسیر1 حبهآویشن2 تا 3 شاخهپیاز1 عدد متوسطکره30 گرمعصاره مرغ250 میلی‌لیترخامه غلیظ80 میلی‌لیترزرده تخم‌مرغ1 عددشکر½ قاشق چای‌خورینمک و فلفلبه میزان کافی

مرحله اول: پیاز و گوجه را خرد کنید

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. گوجه‌ها را در آب داغ بریزید و پوست آن‌ها را جدا کنید، سپس گوجه‌ها را به صورت حبه‌ای خرد کنید و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ فرانسوی پارمانتیه

مرحله دوم: پیاز را تفت دهید

کره را به همراه یک قاشق غذاخوری آب در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا ذوب شود.

پیازها را در ماهیتابه بریزید و خوب تفت دهید تا سبک شوند اما نگذارید که قهوه‌ای و طلایی رنگ شوند. برای این کار لازم است 15 دقیقه پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید.

مرحله سوم: گوجه و سیر را اضافه کنید

گوجه‌های خرد شده را به همراه سیر پوست کنده و آویشن و شکر به ماهیتابه اضافه کنید و آن‌ها را برای 10 دقیقه بدون گذاشتن در ماهیتابه بپزید. هر از گاهی گوجه‌ها را هم بزنید تا کاملا بپزند.

مرحله چهارم: عصاره مرغ را اضافه کنید

عصاره مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.

اجازه دهید که سوپ 2 الی 3 دقیقه خوب بجوشد، سپس شاخه آویشن را از سوپ خارج کنید.

مواد سوپ را به کمک گوشتکوب برقی با بلندر خوب هم بزنید تا فرم یک پوره کاملا یکدست را پیدا کند.

مرحله پنجم: بگذارید سوپ غلیظ شود

بعد از این که محتویات سوپ کاملا به صورت پوره در آمد آن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید با در بسته بپزد و غلیظ شود.

زرده تخم‌مرغ و خامه را در یک کاسه بزرگ و تمیز به کمک چنگال خوب با هم مخلوط کنید.

حرارت را خاموش کنید و کمی از سوپ داغ که از جوشیدن افتاده را به ترکیب خامه و تخم‌مرغ اضافه کنید.

در حین اضافه کردن مواد سوپ آن را به صورت مداوم با سرعت هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ توردال هندی

مرحله ششم: خامه و تخم‌مرغ را به سوپ اضافه کنید

ترکیب خامه و تخم‌‌مرغ را به سوپ اضافه کنید و آن را مجددا برای یک دقیقه هم بزنید.

سوپ را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی غلیظ شود اما مراقب باشید که شروع به جوشیدن نکند.

بعد از نزدیک به 3 دقیقه که سوپ روی حرارت ماند، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و حرارت را خاموش کنید.

این سوپ را در ظرف دلخواه به همراه نان سوخاری سرو کنید. می‌توانید روی سوپ را با خامه و سبزیجات تزئین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی به سبک فرانسوی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی به سبک فرانسوی

برای آماده کردن سوپ گوجه فرنگی فرانسوی نکات زیر را هم در نظر بگیرید:

به جای 2 تا 3 شاخ آویشن می‌توانید از 1 قاشق چای‌خوری پودر آویشن خشک استفاده کنید.به جای عصاره مرغ می‌توانید پودر عصاره مرغ آماده را در یک فنجان آب حل کنید.در دستور پخت سوپ گوجه فرنگی فرانسوی هیچ اشاره‌ای به کرفس نشده است اما بنا بر تجربه من اضافه کردن نصف ساقه کرفس یا کمی آب کرفس به این سوپ طعم آن را بسیار بهتر می‌کند. اگر طعم کرفس را به تنهایی دوست ندارید نگران نباشید زیرا طعم آن به تنهایی در سوپ قابل تشخیص نیست و تنها مزه کلی سوپ را بهتر می‌کند.به جای کره می‌‌توان از روغن هم استفاده کرد اما کره عطر و بوی سوپ را بسیار بهتر می‌کند.نجوشاندن سوپ بعد از اضافه کردن تخم‌‌مرغ و خامه اهمیت زیادی دارد، زیرا اگر حرارت را زیاد کنیم یا در هنگام افزودن این ترکیب به سوپ آن را دائم هم نزنیم تخم‌مرغ به صورت لخته‌ای در سوپ می‌بندد و ظاهر و طعم آن را خراب می‌کند.می‌توانید در صورت تمایل روی این سوپ را با کمی پارمسان رنده شده تزئین کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی به سبک فرانسوی آشنا شدیم. این سوپ طعم خوبی دارد و بسیار پرخاصیت است. جالب است بدانید که آماده کردن این سوپ به عنوان پایه بسیاری از سوپ‌های دیگر در سراسر جهان رایج است.

منبع: thefrenchcookingacademy

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید