طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و عدس؛ خوش‌طعم و مقوی

  • توسط: admin


به دنبال یک سوپ گرم و دلچسب برای روزهای سرد پاییزی هستید؟ سوپ کدو حلوایی و عدس با طعم شیرین کدو و غلظت دلچسب عدس، بهترین انتخاب برای شماست. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه سوپ کدو حلوایی و عدس

مواد لازم جهت تهیه این سوپ خوشمزه به شرح زیر است:

کدو حلوایی ۱ عددپیاز بزرگ۲ عددعدس ۱ پیمانهآرد۱ قاشق غذاخوریزردچوبه به میزان لازمزیرهبه میزان لازمسیر به میزان لازمدارچینبه میزان لازم

مراحل تهیه سوپ کدو حلوایی و عدس 

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و عدس شامل مراحل زیر است:

مرحله اول: خرد کردن کدو حلوایی و پیاز

ابتدا در یک ظرف مناسب پوست کدو حلوایی را جدا کرده و سپس درون آن را تمیز کنید و به اندازه‌ی دلخواه برش دهید. بعد ۲ عدد پیاز را خرد کنید.

مرحله دوم: پخت عدس

یک قابلمه درب‌دار مناسب را روی حرارت قرار دهید و به میزان لازم روغن و پیاز خرد شده را اضافه و در ادامه به آن ۱ قاشق غذاخوری آرد بپاشید و تفت دهید.

سپس زردچوبه، زیره، دارچین و سیر را همراه با ۱ پیمانه عدس شسته شده به همراه ۲ لیوان آب به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا عدسی آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر

مرحله سوم: تفت دادن کدو حلوایی

یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و به میزان لازم روغن در آن بریزید. کدو حلوایی‌های برش داده شده را در روغن تفت دهید و بعد از آماده شدن کدو حلوایی‌ها، آنها را به قابلمه عدسی اضافه کنید و اجازه دهید که سوپ آماده شود.

مرحله آخر: سرو کردن

بعد از آماده شدن سوپ، آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید که خنک شود. سپس در ظرف سرو بریزید و میل کنید. برای تزیین سوپ خود هم می‌توانید از زعفران و کدو حلوایی تفت داده شده استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شلغم

نکات مهم در خصوص تهیه سوپ کدو حلوایی و عدس

برای تهیه این سوپ خوشمزه به نکات مهم زیر توجه کنید.

کدو حلوایی پوست سفتی دارد. برای برش دادن و جدا کردن پوست کدو حتما از چاقو تیز و محکم استفاده کنید تا به مچ دست شما فشار وارد نشود.ادویه سوپ کاملا سلیقه‌ای است و برای داشتن طعمی بهتر، حتما از ادویه تازه استفاده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه یک سوپ خوشمزه با کدو حلوایی و عدس را برایتان شرح دادیم. پس اگر همیشه با خودتان می‌پرسید که با کدو حلوایی چی بپزم؟ پیشنهاد می‌کنیم حتما این سوپ خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مائده شریفی متولد ۷۴ هستم، حسابداری مالی خوندم. از بچگی آشپزی میکردم ولی اصولی نبود هرچیزی که از بقیه نگاه میکردم یاد میگرفتم و درست میکردم و اینکار رو مرتب تکرار میکردم تا بلاخره طعم خوب اون غذا رو یاد میگرفتم. یکی از علایق و سرگرمی‌های من آشپزی است و لذت میبرم از اینکه غذایی رو آماده کنم و بقیه دوست داشته باشند. یکی از لذت بخش‌ترین قسمت آشپزی اینه که با هر مواد و ادویه مورد علاقت میتونی غذای جدید یا دسر جدیدی رو درست کنی و از طعم اون لذت ببری، غذا درست کردن به آدم انگیزه زندگی میده. الان ممکنه اصلا بلد نباشی حتی یه نیمرو آماده کنی ولی اصلا کوتاه نیا آن قدر اینکارو تکرار کن تا یاد بگیری و از اینکار لذت ببری.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید