طرز تهیه سوپ ورمیشل+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
1 ساعت
سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از محبوبترین انواع سوپ است که به روشهای مختلفی طبخ میشود و یکی از بهترین غذاها برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه سوپ ورمیشل به ۵ روش مختلف و همه فوتوفن های درست کردن این سوپ خوشمزه آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا باید مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. در ادامه پیاز را همراه با ادویهها، رب و سبزیجات خرد شده و مرغ ریش ریش شده تفت دهید. مقداری آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا سوپ به آرامی بپزد و جا بیفتد.
در ۲۰ دقیقه نهایی پخت سوپ میتوانید ورمیشل را اضافه کنید. برای پخت سوپ رشته بدون مرغ میتوانید مرغ را حذف و از قارچ خرد شده استفاده کنید. برای پخت این سوپ با عدس، جو پرک یا برنج نیز تنها باید مقداری برنج، جو پرک یا عدس به مواد اولیه سوپ اضافه کنید.
رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سوپ ورمیشل برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ۲۵۰ گرمرشته ورمیشل پیمانهپیاز عددهویج۲ عددرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده۱ قاشق غذاخوریلیمو ترش۱ عددنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازمروغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ
مدت زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۶۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطمناسب برای: ۴ نفر
مرحله اول: مرغ را نیم پز کنید
برای شروع باید سینه مرغ را همراه با ۲ لیوان آب و مقداری زردچوبه در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید مرغ نیم پز شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: پیاز را سرخ کنید
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز را در روغن سرخ کنید تا سبک شود. در این مرحله نباید از روغن زیادی برای سرخ کردن پیاز استفاده کنید، زیرا در این صورت سوپ شما چرب میشود.
مرحله سوم: مرغ ریش ریش شده و چاشنیها را اضافه کنید
کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کنید و برای چند دقیقه کوتاه مواد را تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. در ادامه مرغ نیم پز را ریش ریش یا خرد کنید و در قابلمه بریزید. مرغ را برای ۲ دقیقه همراه با پیاز و ادویهها تفت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ خامه اسفناج
مرحله چهارم: رب گوجه و آب را اضافه کنید
در این مرحله نوبت اضافه کردن رب گوجه به قابلمه است. رب را در قابلمه بریزید و مواد را با هم تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد.
مرحله پنجم: سبزیجات خرد شده را اضافه کنید
بعد از ۲۰ دقیقه از پخت سوپ، میتوانید پوست گوجه فرنگی را جدا و آن را رنده کنید. گوجه رنده شده را در سوپ بریزید. هویج را به صورت نگینی خرد و به سوپ اضافه کنید.
حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید و بعد سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه بریزید. بهتر است قبل از اضافه کردن سیب زمینی آن را با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافه آن از بین برود.
مرحله ششم: سوپ را آماده کنید
اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بجوشد و همه سبزیجات بپزند. مزه سوپ را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید. در انتها میتوانید ورمیشل را خرد کنید و در سوپ بریزید.
حدود ۲۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا سوپ جا بیفتد و بعد شعله گاز را خاموش کنید. سوپ را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با جعفری تازه خرد شده تزیین کنید. سوپ ورمیشل شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
سوپ ورمیشل به روشهای متفاوتی طبخ میشود که در ادامه این بخش به محبوبترین روشهای آن اشاره شده است.
سوپ ورمیشل بدون مرغ
در طرز تهیه سوپ رشته ساده فوری بدون مرغ تنها باید مرغ را از ترکیبات این سوپ حذف کنید و به جای آن از مقداری قارچ خرد شده استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که برای پخت این سوپ میتوانید از سبزیجات خرد شده متنوع نیز به سلیقه خودتان استفاده کنید.
سوپ ورمیشل با مرغ و جو پرک
برای پخت سوپ رشته با جو پرک و مرغ باید مثل روش قبل ابتدا مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. در ادامه همه مواد سوپ را مثل روش قبل در مقدار کمی روغن تفت دهید و سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد. در ۲۰ دقیقه نهایی پخت این سوپ میتوانید مقداری ورمیشل و جو پرک به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ عدس
سوپ رشته فرنگی با عدس
برای درست کردن سوپ ورمیشل با عدس میتوانید مقداری عدس نیز به مواد اولیه این سوپ اضافه کنید. بهتر است عدس را به صورت جداگانه بپزید و بعد به سوپ اضافه کنید تا سوپ شما خوشرنگ شود. سایر مراحل درست کردن این سوپ مثل روش قبل است.
سوپ رشته با برنج
برای پخت این سوپ میتوانید سیب زمینی را حذف کنید و برای لعابدار شدن آن، مقداری برنج نیم دانه در سوپ بریزید. سایر مراحل درست کردن این سوپ مثل روش قبل است.
چگونه از سفت شدن سوپ ورمیشل جلوگیری کنیم؟
برای جلوگیری از سفت شدن این سوپ باید بعد از اضافه کردن ورمیشل، تنها ۲۰ دقیقه آن را روی حرارت قرار دهید. پخت طولانی سوپ بعد از اضافه کردن رشته، موجب سفت شدن بافت آن میشود.
این سوپ باید به صورت داغ سرو شود. سرد شدن سوپ موجب سفت شدن بافت آن میشود. از اضافه کردن رشته ورمیشل به مقدار زیاد به این سوپ اجتناب کنید، زیرا این کار موجب سفت شدن بافت سوپ میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سوپ رشته فرنگی
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت سوپ ورمیشل اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای مزه دار کردن این سوپ میتوانید از هر ادویهای که دوست دارید استفاده کنید.برای از بین بردن بوی زهم مرغ میتوانید آن را برای ۵ دقیقه در آب بجوشانید و بعد آب را عوض کنید.به منظور خوش عطر و طعم شدن این سوپ میتوانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.اضافه کردن سیر خرد شده یا پودر سیر به این سوپ طعم بینظیری میبخشد.برای پخت این سوپ میتوانید از مقداری عصاره مرغ یا آب قلم استفاده کنید.مواد اولیه این سوپ سلیقهای است و میتوانید بنا به ذائقه خودتان این مواد را تغییر دهید.برای پخت سوپ ورمیشل مناسب سرماخوردگی بهتر است مواد سوپ را بدون تفت دادن در قابلمه بریزید.اگر دوست دارید طعم سوپ شما کمی تند و تیزتر شود، میتوانید مقداری فلفل قرمز نیز به آن اضافه کنید.در صورتی که از سیب زمینی برای پخت این سوپ استفاده نمیکنید، میتوانید مقداری آرد را در آب حل کنید و در ۱۰ دقیقه پایانی پخت سوپ به آن اضافه کنید تا سوپ شما غلیظتر شود.
در این مقاله از بخش آشپزی آدرینبه طرز تهیه سوپ ورمیشل و همه فوتوفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: