طرز تهیه سرکه گیلاس خانگی؛ مرحله به مرحله با موارد مصرف آن

  • توسط: admin


سرکه گیلاس، یک چاشنی طبیعی و خوشمزه با خواص درمانی فراوان است این. سرکه در کاهش وزن، کاهش قند خون، بهبود عملکرد قلب، کاهش التهاب، تقویت سیستم ایمنی بدن به شما کمک می‌کند. شما می‌توانید به راحتی آن را در خانه این سرکه را تهیه کنید. در این مقاله از آدرینبلاگ، مراحل تهیه سرکه گیلاس به همراه نکات مهم را برای شما شرح می‌دهیم.

طرز تهیه سرکه گیلاس خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این سرکه ۱-۲ ماه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱ کیلوگرم سرکه به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این سرکه در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه سرکه گیلاس خانگی

گیلاس رسیده و تازه۱ کیلوگرم (بهتر است از گیلاس شیرین استفاده کنید)آب ۴ لیترسرکه سیب یا سرکه انگور۱ لیواننمک دریا ۱ قاشق سوپ خوریظرف شیشه‌ای تمیز و دهان گشاد یک عددپارچه تمیز و نخی 

مرحله اول: شستن و آماده‌سازی گیلاس‌ها

گیلاس‌ها را به خوبی شسته و هسته آن‌ها را جدا کنید.

بهتر است از گیلاس‌های رسیده استفاده کنید. گیلاس‌های نارس یا خراب ممکن است باعث تغییر طعم سرکه شوند.

مرحله دوم: آماده‌سازی ظرف

ظرف شیشه‌ای را به خوبی شسته و خشک کنید.

از ظرف‌های پلاستیکی استفاده نکنید، زیرا اسید سرکه ممکن است به پلاستیک آسیب برساند.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

گیلاس‌ها، آب، سرکه و نمک را در ظرف شیشه‌ای بریزید.

می‌توانید از سرکه سیب یا سرکه انگور استفاده کنید. سرکه سیب طعم ملایم‌تری دارد و برای شروع مناسب‌تر است.

مرحله چهارم: پوشاندن ظرف

دهانه ظرف را با پارچه تمیز و نخی بپوشانید و با یک کش محکم ببندید تا هوا به داخل ظرف نفوذ نکند.

مرحله پنجم: تخمیر

ظرف را در یک مکان تاریک و خنک به مدت ۴ تا ۶ هفته قرار دهید. در طول این مدت، هر چند روز یک بار ظرف را تکان دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
دمای محیط نگهداری ظرف باید بین ۱۸ تا ۲۴ درجه سانتی‌گراد باشد.

مدت زمان تخمیر ممکن است بسته به نوع گیلاس و دمای محیط متفاوت باشد.

مرحله ششم: صاف کردن

پس از گذشت مدت زمان تعیین شده، مایع را از صافی ریز رد کنید تا هسته و تفاله گیلاس از آن جدا شود.

پس از صاف کردن، سرکه را به مدت چند روز در جای خنک قرار دهید تا رسوب کند. سپس مجدداً آن را صاف کنید.

مرحله هفتم: ریختن در بطری

مایع صاف شده را در بطری‌های شیشه‌ای تمیز بریزید و در آن‌ها را محکم ببندید.

مرحله هشتم: نگهداری

سرکه گیلاس آماده شده را در یخچال نگهداری کنید.

موارد استفاده و کاربردهای سرکه گیلاس چیست؟

می‌توانید از سرکه گیلاس به عنوان چاشنی سالاد و برای تهیه ترشی انواع سبزیجات استفاده کنید.می‌توانید یک قاشق غذاخوری سرکه گیلاس را در یک لیوان آب مخلوط کرده و بنوشید.قبل از مصرف سرکه گیلاس در دوران بارداری، شیردهی یا در صورت داشتن هرگونه بیماری، با پزشک خود مشورت کنید.

برای تهیه سرکه گیلاس با طعم‌های مختلف، می‌توانید از میوه‌های دیگر مانند توت فرنگی، انگور یا سیب استفاده کنید. با رعایت این مراحل و نکات، می‌توانید به راحتی و در خانه سرکه گیلاس خوشمزه و سالم تهیه کنید و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیایی جذاب و رنگارنگ اشپزی قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید