طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
8 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
سالاد کیوی و اسفناج، یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه و پرخاصیت است که به راحتی میتوان آن را در خانه آماده کرد و از طعم بینظیر آن لذت برد. در این مقاله از مجله اکالا با طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج آشنا میشویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن این سالاد، ابتدا باید سس سالاد را آماده کنید. عسل را با کمی آب رقیق کرده، سپس سس خردل، روغن زیتون، نمک و سرکه بالزامیک را به آن اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود.
در ادامه اسفناج، انار، گردو و پنیر را به خوبی با هم مخلوط کنید و بعد کیوی و توت فرنگی را روی آن بچینید. سالاد شما آماده است. رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سالاد کیوی و اسفناج برای ۸ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازبیبی اسفناج خرد شده۸ پیمانهگردو خرد شده۱/۲ پیمانهکیوی پوست گرفته و خرد شده۲ عددتوت فرنگی خرد شده (به دلخواه)۵ عدد درشتانار (به دلخواه)۱ عددپنیر موزارلا یا فتا خرد شده۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای سس سالاد
مواد لازممقدار مورد نیازروغن زیتون۱/۴ فنجانعسل۱ قاشق غذاخوریسس خردل۱ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمسرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقهمناسب برای: ۸ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: سس را آماده کنید
عسل را با یک قاشق آب گرم رقیق کنید. در صورت تمایل میتوانید از شهد مربای توت فرنگی هم به جای عسل استفاده کنید.
سس خردل و سرکه را به عسل اضافه کنید. سس را با چنگال یا همزن دستی به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
روغن زیتون را به همراه میزان لازم نمک به سس اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا یکدست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد اسفناج و پرتقال
مرحله دوم: مواد سالاد را ترکیب کنید
بیبی اسفناجهای شسته و خرد شده را با گردو خرد شده ترکیب کنید.
یک عدد انار را دانه کنید. انار را به همراه پنیر به سالاد اضافه کنید و با اسفناجها ترکیب کنید.
کیوی و توت فرنگی را روی اسفناجها بچینید و در صورت تمایل سالاد را با این دو میوه تزئین کنید.
سالاد شما آماده است. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد انار و اسفناج
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سالاد بیبی اسفناج و کیوی
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن سالاد کیوی و اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
به جای استفاده از روغن زیتون میتوانید از روغن کنجد هم در این سالاد استفاده کنید.در صورت تمایل میتوان به جای پنیر موزارلا از پنیر فتا هم در این سالاد استفاده کرد.میتوانید به جای بیبی اسفناج از اسفناج استفاده کنید، اما بیبی اسفناج طراوت و طعم بسیار بهتری به سالاد میدهد.معمولا سالاد کیوی با سس خردل و عسل سرو میشود اما میتوانید به جای عسل از مربای بلوبری یا توت فرنگی هم استفاده کنید.میتوانید سس را به میزان مورد نظر روی سالاد بریزید یا این که برگهای اسفناج را به طور کامل در یک ظرف به سس آغشته کنید و سپس دیگر اجزای سالاد را به آن اضافه کنید.در انواع سالادهای اسفناج، در کنار برگهای اسفناج از یک میوه ترش هم استفاده میشود. توت فرنگی، انار و کیوی گزینههای مناسبی برای این سالاد هستند. با این حال میتوانید بنا بر سلیقه خود انار یا توت فرنگی را از رسپی حذف کنید.اگر میخواهید این سالاد را به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کنید، میتوانید به آن، کینوا و میگو یا سینه مرغ پخته شده هم اضافه کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج آشنا شدیم. پیشنهاد میکنیم حتما این سالاد خوشمزه را با توجه به ذائقه خود آماده کنید و از مصرف آن نهایت لذت را ببرید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. ماجراجوییهای جدید، ضربان زندگی من هستند! نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز. با من در این سفرهای پرماجرا همراه شوید!
- برچسب ها: