طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ؛ خوشمزه و مجلسی

  • توسط: admin


سالاد ماکارونی از جمله غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که برای تهیه آن می‌توان تنوع به خرج داد و با انواع طعم‌های مختلف در مهمانی و مجالس سرو کرد. سالاد ماکارونی با مرغ نیز از جمله سالم‌ترین انواع سالاد ماکارونی است که در این مطلب از آدرینبلاگ طرز تهیه آن را برایتان شرح خواهیم داد. 

مواد لازم جهت تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

مواد لازم جهت تهیه سالاد ماکارونی با مرغ به شرح زیر است:

سینه مرغ۱ عددماکارونی پیچی ۱-۲/۳ بستهسس مایونز۴ قاشق غذاخوریسس خردل۳-۴ قاشق غذاخوریماست موسیر۶ قاشق غذاخوریکره۳۰ گرمروغن زیتون۳ قاشق غذاخوریفلفل دلمه ای قرمز۱ عددپیازچه۱ دستهجعفری۱ دستهزیتون بدون هسته۱ پیمانههویج۲ عدد متوسطآبلیموبه میزان لازمتخم گشنیز۱ قاشق چایخورینمک، فلفلبه میزان لازمعصاره مرغنصف عددآویشن۱ قاشق چایخوریپاپریکا۱ قاشق چایخوریپودر سیر۱ قاشق چایخوریفلفل پرک قرمز۱ قاشق چایخوریپودر زنجبیلنصف قاشق چایخوریشوید خشک و نعنا خشک۱ قاشق چایخوریخیارشور۳ عدد متوسطکنسرو ذرت شیرین۱ پیمانه

مراحل تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

برای تهیه این سالاد خوشمزه باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: تفت دادن مرغ

برای آماده کردن این سالاد ابتدا باید مرغ را تفت بدهید. برای اینکار کره را داخل تابه بریزید و زمانی که کره تقریبا آب شد روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

سپس سینه مرغ را که به صورت حبه‌ای ریز خرد کرده‌اید، به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا کم کم مرغ‌ها بپزند.

مرحله دوم: اضافه کردن پیازچه و ادویه‌ها

زمانی که مرغ‌ها در اثر حرارت یک مقدار تغییر رنگ دادند، سر پیازچه‌ها در واقع قسمت سفید آن را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. حتما باید حرارت ملایم باشد تا پیازچه‌ها نسوزند و عطرشان آزاد شود.

در ادامه ادویه‌های مورد نظر را که می‌توانید از آویشن، زنجبیل، پودر سیر، فلفل پرک، پاپریکا و نمک و فلفل استفاده کنید، به مواد اضافه کنید و مجددا مقداری تفت دهید. می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن مرغ‌ها نصف عصاره مرغ را هم به آن اضافه کنید.

نکته: در صورتی که از عصاره استفاده کردید، میزان کمتری نمک استفاده کنید تا مرغ‌ها شور نشوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی با کاهو

مرحله سوم: خارج کردن مرغ از روغن طعم دار

بعد از پخت، مرغ‌ها را از روغن طعم دار خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود. روغن مرغ را هم که با ترکیبی از کره، روغن زیتون و ادویه‌ها طعم دار شده داخل کاسه بریزید تا از این روغن برای داخل سس سالاد ماکارونی استفاده کنید.

مرحله چهارم: پخت ماکارونی

برای آماده کردن ماکارونی‌ها طبق پخت همیشگی ماکارونی باید عمل کنید. قابلمه‌ را از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید. زمانی که آب به جوش آمد مقداری روغن مایع و نمک به آن اضافه کنید. سپس ماکارونی را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید ماکارونی پخته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی

مرحله پنجم: آبکش کردن ماکارونی

میزان پخت ماکارونی باید به اندازه‌ای باشد که حس کنید کامل پخته است؛ چون مثل ماکارونی معمولی قرار نیست مجددا حرارت ببیند. البته در عین حال این میزان پخت باید به اندازه‌ای باشد که با مخلوط شدن با سبزیجات و سس‌ها له نشود. (تقریبا بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه)

بعد از این مدت زمان، ماکارونی را آبکش کنید، روی آن مقداری آب سرد باز کنید و اجازه دهید سرد شود.

مرحله ششم: آماده کردن سبزیجات

اکنون خیارشور و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. هویج‌ها را نیز با رنده‌ درشت رنده کنید و همراه با ذرت شیرین و مرغ‌هایی که آماده کردید داخل کاسه بریزید. 

نکته: شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود در انتخاب سبزیجات برای سالاد تنوع به خرج دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی

مرحله هفتم: آماده سازی سس سالاد

برای آماده کردن سس سالاد ماکارونی تخم گشنیز را بکوبید و همراه با شوید خشک و نعنا خشک به روغن مزه دار شده که جدا کرده بودید، اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است هم زدن حدود ۱ دقیقه ادامه داشته باشد تا مزه‌ها به خوبی به خورد هم بروند. 

سس مایونز، ماست موسیر یا ماست چکیده را همراه با سس خردل به روغن طعم دار اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس جعفری، دم پیازچه‌ خرد شده و زیتون‌هایی را که بسیار ریز خرد کرده‌اید به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

میزان ترشی سس را نیز با توجه به ذائقه خود می‌توانید با اضافه کردن آبلیمو تازه تنظیم کنید.

مرحله هشتم: افزودن ماکارونی به کاسه سبزیجات

اکنون ماکارونی پخته و سرد شده را به کاسه سبزیجات خرد شده اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مواد خوب با یکدیگر ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی وگان با سس مخصوص

مرحله نهم: اضافه کردن سس

در ادامه سسی را که آماده کردید به سالاد ماکارونی اضافه کنید. به همان صورت آرام و زیر و رو هم بزنید تا سس با مواد ترکیب و سالاد آماده سرو شود.

مرحله دهم: تنظیم چاشنی سالاد

در نهایت میزان نمک، فلفل و چاشنی‌های آن را نسبت به ذائقه خودتان تنظیم کنید. سالاد ماکارونی آماده شده را برای حداقل ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سس به خورد مواد سالاد و ماکارونی‌ها رود.

سالاد ماکارونی را بعد از استراحت در یخچال، می‌توانید با دم پیازچه‌ی خرد شده، فلفل پرک قرمز و… تزیین و سرو کنید. نوش جان! 

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این سالاد خوشمزه را تهیه و از طعم بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

سلام خانوم بهار هستم.
مدرس و مربی آشپزی و شیرینی پزی و مدیر مسئول مجموعه bonbon
بعد از چندین سال سابقه ی فعالیت تو زمینه آشپزی و شیرینی پزی بدلیل پیشینه و تجربه و مهارت قبلی تو زمینه ی آموزش و تدریس ، تصمیم گرفتم کارم و به عنوان مدرس و مربی آشپزی و شیرینی پزی ادامه بدم.
و در این راستا با گذروندن دوره های مختلف و اخذ مدرک های گوناگون روز به روز به مهارتم اضافه می کنم. تا به امروز در کلاس های آموزشی حضوری و غیرحضوری افتخار آموزش به تعداد زیادی هنرجوی عزیز رو داشتم ، و برام باعث افتخاره که خیلی از عزیزان وارد دنیای کسب و کار شدند.
در حال حاضر با اپلیکیشن اختصاصی bonbon برای آموزش های غیرحضوری آشپزی و شیرینی پزی در خدمتتون هستیم و تمام تلاش این مجموعه براینست که آموزش های آشپزی و شیرینی پزی بصورت حرفه ای در اختیار شما قرار بگیرد تا شما هم بتوانید این دنیای عطر ، طعم و رنگ به خونتون ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید