طرز تهیه سالاد انار و زیتون؛ مخصوص شب یلدا
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
1 ساعت
سالاد انار و زیتون یک سالاد خوشمزه و آسان است که با کمترین مواد اولیه و در سریعترین زمان ممکن آماده میشود. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه سالاد انار و زیتون آشنا شویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن سالاد انار و زیتون، همه مواد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و روی ظرف را بپوشانید.
بگذارید سالاد یک ساعت در یخچال بماند و خنک شود و سپس آن را سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه این سالاد به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای سالاد انار و زیتون برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازانار دانه شده1 عددزیتون بدون هسته250 گرمگردو خرد شده½ فنجانپیازچه خرد شده1 عددجعفری خرد شده¼ فنجانروغن زیتون2 قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازم
مرحله اول: زیتونها را حلقه حلقه کنید
زیتونها را به صورت حلقهای خرد کنید. بهتر است حلقهها خیلی نازک نباشند تا له نشوند.

زیتون را با دانههای انار در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مرحله دوم: سالاد را مخلوط کنید
پیازچه، جعفری و گردو خرد شده را به سالاد اضافه کنید.
سپس سس سالاد را با روغن زیتون و نمک و فلفل آماده کرده و روی آن بریزید.
سالاد را کاملا زیر و رو کنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.
روی ظرف را بپوشانید و سالاد را برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد رژیمی گل کلم و انار
مرحله سوم: سالاد را سرو کنید
بعد از ۱ ساعت سالاد شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.

نکات و فوتوفن های طرز تهیه سالاد انار و زیتون
برای آماده کردن سالاد انار و زیتون لازم است موارد زیر را هم در نظر داشته باشید:
میتوانید به سس سالاد کمی رب انار و آب لیمو هم اضافه کنید.در مواد اولیه این سالاد میتوان از ۱/۴ پیمانه پیاز خلالی نازک هم استفاده کرد.میتوانید به جای جعفری از کمی شوید تازه یا شوید خشک هم استفاده کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه سالاد انار و زیتون آشنا شدیم. این سالاد یک انتخاب خوشمزه و آسان برای مهمانهای شب یلدا است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
- برچسب ها:











