طرز تهیه زیتون پرورده با رب آلو؛ رازی برای طعم تازه و خوشمزه

  • توسط: admin


زیتون پرورده یکی از پیش‌غذاها و چاشنی‌های بسیار خوشمزه و پرطرف‌دار ایرانی است. اصالت این چاشنی جذاب به شهرهای شمالی برمی‌گردد. زیتون پرورده با رب آلو طعمی بسیار جذاب و متفاوت نسبت به زیتون پرورده معمولی دارد.

اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از چشیدن طعم این زیتون غافل نشوید. ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه زیتون پرورده با رب آلو را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه آن باید بدانید را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه زیتون پرورده با رب آلو

زیتون بدون هسته ۵۰۰ گرمرب آلو ۴ قاشق غذاخوریسیر ۲ حبهگلپر ۱ قاشق چای‌خورینمک ۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوریروغن زیتون ۱ قاشق غذاخوریگردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوریدانه انار ۱ قاشق غذاخوری (به دلخواه)سبزی‌های معطر (گشنیز و نعناع)۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه زیتون پرورده با رب آلو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۵-۱۰ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این چاشنی جذاب ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش حدود ۵۰۰ گرم زیتون پرورده به شما می‌دهد که به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این چاشنی خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این چاشنی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی زیتون

اگر از زیتون شور استفاده می‌کنید بهتر است زیتون ها را برای چند ساعت در آب قرار دهید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نمک اضافی زیتون‌ها گرفته شود. مدت زمان و نحوه انجام این مرحله با توجه به میزان شوری زیتون‌های مصرفی شما متفاوت است.

برای تهیه زیتون پرورده، از زیتون‌های بدون هسته و ترجیحاً سبز استفاده کنید.زیتون‌های سبز به دلیل طعم متعادل‌تر و رنگ زیباتری که دارند، برای این پیش‌غذا مناسب‌تر هستند.

مرحله دوم: آماده‌سازی رب آلو

رب آلو را در یک کاسه کوچک بریزید و با مقداری آب گرم مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید تا غلظت آن شبیه به سس غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: رازهای نگهداری زیتون پرورده برای مدت طولانی؛ همانند روز اول

مرحله سوم: آماده‌سازی گردو، سیر و سبزی‌های معطر

سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن سیر را له و پوره کنید.

سبزی‌های معطر را به‌خوبی بشویید، خشک کنید و با کمک چاقو ریز خرد کنید.

گردوها را نیز به اندازه‌های ریز خرد کنید. بهتر است گردو را در اندازه‌های متوسط خرد کنید تا در هنگام خوردن زیر دندان حس شوند.

مرحله چهارم: ترکیب مواد

در یک کاسه بزرگ، زیتون‌ها، رب آلو رقیق شده، سبزی‌های معطر، سیر رنده شده، گردوی خرد شده، گلپر، نمک، فلفل و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.

به آرامی مواد را به هم زنید تا تمامی مواد به طور یکدست با زیتون‌ها ترکیب شوند. دقت کنید که مواد زیادی فشار داده نشوند تا زیتون‌ها له نشوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه زیتون‌ پرورده با پیاز

مرحله پنجم: افزودن دانه انار

دانه‌های انار را در این مرحله به زیتون پرورده اضافه کنید.

دانه‌های انار طعمی ترش و شیرین به زیتون پرورده می‌دهند.

مرحله ششم: استراحت زیتون پرورده

روی ظرف را بپوشانید و زیتون پرورده را برای حداقل ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

هرچه زمان بیشتری به زیتون پرورده بدهید، طعم نهایی بهتر و قوی‌تر خواهد بود.

مرحله هفتم: سرو زیتون پرورده

زیتون پرورده آماده را در ظرف سرو بریزید و با چند برگ نعناع تازه، مقداری گردوی خرد شده یا دانه‌های انار تزیین کنید.

زیتون پرورده را می‌توانید به‌عنوان پیش‌غذا یا همراه با انواع غذاهای ایرانی سرو کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با این روش تهیه و تمام نکات ذکر شده در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید زیتون پرورده عالی و طعم‌دار درست کنید و از طعم بی نظیر و جذابش در کنار غذا هایتان لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید