طرز تهیه رب انار + روشهای خشک کردن سریع
رب انار یکی از چاشنیهایی است که در غذاهایی مانند فسنجان، مرغ ترش یا زیتون پروده استفاده میشود. این چاشنی پرکاربرد و خوشمزه را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این رب را به شما آموزش دهیم.
برای درست کردن رب انار، ابتدا انارها را دانه کنید و همراه آب بپزید. سپس از یک صافی رد کنید تا گوشت از دانهها جدا شد. عصاره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. میتوانید در این مرحله گلپر و نمک را اضافه کنید. بعد از غلیظ شدن رب، آن را روی سینی فلزی یا کیسه نایلونی نازک پهن کنید و در معرض نور خورشید یا روی بخاری قرار دهید تا خشک شود.
مواد لازم برای تهیه رب انار
برای درست کردن این رب انار خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
انار۵۰۰ گرمنمکبه میزان دلخواهگلپربه میزان دلخواه
طرز تهیه رب انار
برای درست کردن رب انار مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: انار را دانه کنید
ابتدا انارها را بشویید و دانه کنید. سپس پوسته نازک آن را جدا کنید و در یک قابلمه به همراه آب بریزید تا نرم شوند.
مرحله دوم: دانهها را از صافی رد کنید
بعد از اینکه دانههای انار نرم و پخته شد، آنها را در یک صافی بریزید و با کمک پشت قاشق یا گوشتکوب، سعی کنید گوشت انار را از دانه جدا کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی بیجار بدون سرکه
مرحله سوم: عصاره انار را روی حرارت بگذارید
بعد از اینکه گوشت و دانه را جدا کردید، عصاره را روی حرارت ملایم قرار دهید. تا زمانی که به غلظت کافی برسد اجازه دهید عصاره روی حرارت بماند.
مرحله چهارم: رب انار را طعمدار کنید
زمانی که رب انار به غلظت مورد نظر نزدیک شد، مقداری گلپر و نمک به آن اضافه کنید.
اگر دوست دارید رب انار شیرین باشد، میتوانید به جای نمک، کمی شکر به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار به روش بازاری
نکات مهم برای خشک کردن سریع رب انار
برای خشک کردن سریع رب انار، نکات زیر را رعایت کنید:
اجازه دهید رب انار به دمای محیط برسد و بعد آن را روی یک سینی فلزی با ضخامت کم پهن کنید. میتوانید به جای سینی فلزی از یک کیسه فریزر باز شده استفاده کنید. رب انار پهن شده را در معرض نور خورشید قرار دهید تا خشک شود. میتوانید برای خشک کردن رب انار از بخاری یا شوفاژ هم استفاده کنید. اگر رب انار را در محیط باز میگذارید، حتما روی آن را با توری بپوشانید تا آلوده نشود.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه رب انار به همراه روش خشک کردن سریع آن را به شما آموزش دادیم. اگر از طرفداران طعم ترش و قوی هستید، حتما این لواشک را درست کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
- برچسب ها: