طرز تهیه ران مرغ ترد و طلایی در سرخ کن+ نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


ران مرغ را می‌توانید به جای روش‌های تکراری، در سرخ‌کن درست کنید تا از طعم و بافت ترد آن شگفت‌زده شوید. درست کردن این مرغ در سرخ‌کن باعث می‌شود تا یک پوسته طلایی ترد روی آن ایجاد شود و در عین حال بافت مرغ آبدار و خوشمزه بماند. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه ران مرغ در سرخ‌کن را همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن ران مرغ در سرخ‌کن ابتدا در یک کاسه پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز، پونه کوهی، آویشن خشک، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید. سپس مرغ را به روغن زیتون آغشته کنید و در مخلوط ادویه‌ها بغلطانید. ران‌ها را در سرخ‌کن با فاصله مناسب بچینید و بپزید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این غذای ترد و خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم برای ران مرغ سرخ کرده

ران مرغ با پوست۴ عددروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریپودر سیر۱ قاشق چای‌خوریپاپریکا۱ قاشق چای‌خوریپودر پیاز½ قاشق چای‌خوریپونه کوهی½ قاشق چای‌خوریآویشن خشک½ قاشق چای‌خورینمک۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه½ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

 طرز تهیه ران مرغ سرخ کرده

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقهمناسب برای: ۴ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: ادویه‌ها را ترکیب کنید

در یک کاسه بزرگ، پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز، پونه کوهی، آویشن خشک، نمک و فلفل سیاه را بریزید و به خوبی هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم: ران مرغ را روغنی کنید

ران مرغ را بشویید و در یک آبکش بریزید. به کمک دستمال حوله‌ای همه قسمت‌های آن را خشک کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. سپس روی ران‌ها روغن زیتون بریزید و با دست همه قسمت‌های آنها را چرب کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای سالمون دودی+ نکات

مرحله سوم: ران مرغ را طعم‌دار کنید

ران‌های روغنی را در کاسه ادویه قرار دهید و با دست تمام قسمت‌های آن را ادویه بمالید. سعی کنید ادویه را به زیر پوست ران‌ها هم بمالید تا در نهایت، مرغ طعم بیشتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت اسفناج+نکات

مرحله چهارم: ران مرغ را بپزید

ران‌های مرغ را با فاصله مناسب روی سبد سرخ‌کن قرار دهید به طوری که قسمت پوست‌دار آن روی سبد قرار بگیرد. اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزند، سپس آنها را برگردانید تا برای ۷ تا ۸ دقیقه دیگر بپزند. در نهایت آنها را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات و فوت‌و‌فن درست کردن ران مرغ در سرخ‌کن

در ادامه به نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن این غذا اشاره می‌شود که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.

سعی کنید حتما ران مرغ را با پوست استفاده کنید تا روی آن ترد و طلایی شود.حتما بعد از اینکه مرغ را شستید، آن را با یک دستمال حوله‌ای خشک کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. این کار باعث می‌شود تا پوست آن بعد از پخت تردتر شود.سعی کنید زمان اضافه کردن ادویه به مرغ، تا حد امکان ادویه را زیر پوست آن بمالید تا طعم بیشتری بگیرد.ران‌های مرغ را در سبد با کمی فاصله بچینید، زیرا اگر به هم چسبیده باشند به جای ترد شدن، بخارپز می‌شوند. بنابراین برای پخت آنها صبور باشید و همه را در یک زمان داخل سبد قرار ندهید.حتما سرخ‌کن را برای حداقل ۵ دقیقه قبل از پخت، روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.بعد از پخت، ران‌ها را از سرخ‌کن خارج کنید و ۵ دقیقه صبر کنید، سپس آنها را سرو کنید. این کار باعث می‌شود تا مرغ‌ها آبدارتر شوند.می‌توانید از سبزیجات معطر مانند رزماری یا جعفری تازه هم استفاده کنید.اضافه کردن مقداری آب لیموترش بعد از پخت مرغ‌ها، هماهنگی طعمی بی‌نظیری با پودر سیر و پاپریکا دارد.می‌توانید این غذا را همراه برنج، کلم بروکلی سوخاری، سیب زمینی شیرین سرخ شده یا لوبیا سبز سرو کنید.می‌توانید در کنار این غذا سالاد ماکارونی هم سرو کنید.می‌توانید بعد از پخت مرغ را خرد کنید و در سوپ، کسرول یا سالاد استفاده کنید.این غذا را می‌توانید به مدت ۴ روز در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری کنید.از مزیت‌های درست کردن مرغ در سرخ‌کن استفاده کمتر از روغن، سالم‌تر بودن غذا و بافتی ترد است.این غذا بسیار مورد توجه کودکان قرار گرفته است، بنابراین اگر فرزند شما در خوردن غذا سخت‌گیر است، بهتر است این غذا را امتحان کنید.می‌توانید ران‌های مرغ را با مواد ترکیب کنید و برای ۳ ماه در فریزر قرار دهید. هر زمان که خواستید آنها را مصرف کنید، ۲۴ ساعت قبل، از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید تا یخ آن آب شود.

در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه ران مرغ در سرخ‌کن را همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دادیم. اگر به دنبال پخت یک غذای سریع و سالم هستید، بدون شک این غذا یک گزینه عالی برای شماست.

منبع: eatingbirdfood

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید