طرز تهیه دوشاب معطر یومورتا (شیره انگور و تخم مرغ): روشی خوشمزه برای شروع صبح با انرژی!
به دنبال یک صبحانه سنتی و مقوی برای روزهای سرد هستید؟ دوشاب یومورتا، یکی از خوشمزهترین و مقویترین صبحانههای آذربایجان غربی است. این صبحانه نه تنها انرژی مورد نیازتان را تامین میکند، بلکه طعمی بینظیر و دلچسب نیز دارد. در این قسمت از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه دوشاب یومورتا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه دوشاب یومورتا
برای تهیه شیره انگور و تخم مرغ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
شیره انگور۲ قاشق غذاخوریتخم مرغ۲ عددکنجد۱ قاشق غذاخوریگردوبه تعداد لازمروغن کرمانشاهی یا کره محلی۱ قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه دوشاب یومورتا
برای تهیه شیره انگور و تخم مرغ باید مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول: آماده سازی گردو
گردوها را شکسته و مغزهای آن را جدا کنید. سپس مغز گردوها را به اندازه دلخواه خرد کنید. توجه داشته باشید که گردوها نباید کاملا پودری شوند.
مرحله دوم: ذوب کره و اضافه کردن شیره انگور
تابهای مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره را در تابه ریخته و اجازه دهید تا به طور کامل ذوب شود. سپس شیره انگور را به کره ذوب شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن کنجد و گردو
کنجد و گردوهای خرد شده را به مخلوط کره و شیره انگور اضافه کنید. همه مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید و کمی تفت دهید تا خامی گردو و کنجد گرفته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قیساوا خرما؛ صبحانه مشهور تبریزی
مرحله چهارم: اضافه کردن تخم مرغ
تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه شکسته و خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شوند. سپس، تخم مرغ همزده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد و با بقیه مواد مخلوط شود.
دوشاب یومورتا شما آماده است. میتوانید آن را در ظرف مورد نظر ریخته و به صورت گرم همراه با نان سرو کنید. نوش جان!
در این بخش مجله آشپزی آدرینبه آموزش دوشاب یومورتا پرداختیم. ترکیبی که شاید در ابتدا کمی عجیب به نظر برسد، اما طعم بی نظیر آن شما را غافلگیر خواهد کرد. پیشنهاد میکنیم که حتما این صبحانه گرم و دلچسب را امتحان کنید چرا که به شما کمک میکند تا روز خود را با انرژی آغاز کنید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.
- برچسب ها: