طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان و هل + بهترین زمان مصرف

  • توسط: admin


دمنوش گل گاوزبان و هل یک نوشیدنی آرامش بخش و مفید است که مصرف آن به بهبود کیفیت خواب و کاهش استرس و اضطراب کمک می‌کند. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان و هل و بهترین زمان مصرف این دمنوش آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای دم کردن گل گاو زبان و هل باید مقداری گل گاو زبان و هل را در قوری بریزید و بعد ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب قوری را روی آن بگذارید و قوری را روی بخار کتری قرار دهید. حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش دم بکشد و بعد آن را در لیوان بریزید و همراه با مقداری نبات میل کنید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان و هل می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم دمنوش گل گاو زبان و هل

گل گاوزبان۱ قاشق غذاخوریهل۲ عددآب۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارنبات (اختیاری)۲ عدد

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه دمنوش گل گاو زبان و هل

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقهدرجه سختی: آسانتعداد نفرات: ۲ نفر

مرحله اول: مواد دمنوش را در قوری بریزید

برای شروع باید گل گاو زبان و هل را در قوری بریزید. در ادامه ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و درب قوری را روی آن بگذارید.

مرحله دوم: دمنوش را آماده کنید

قوری را روی بخار ملایم کتری یا سماور بگذارید و اجازه دهید دمنوش شما برای ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت دم بکشد و آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش به و زعفران

مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید

بعد از این که دمنوش آماده شد، آن را صاف کنید و در فنجان بریزید. سپس می‌توانید از یک تکه نبات برای شیرین کردن دمنوش استفاده کنید. دمنوش مفید و آرامش بخش شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

بهترین زمان مصرف دمنوش گل گاو زبان و هل

قبل از هر چیز باید بدانید که گل گاو زبان نباید بیشتر از ۲ گرم در روز مصرف شود، بنابراین می‌توانید از دمنوشی که با ۲ گرم از این گیاه تهیه کرده‌اید، در سه نوبت استفاده کنید. به طور کلی بهترین زمان مصرف دمنوش گل گاو زبان و هل قبل از خواب، صبح، در زمان استراحت و همچنین پس از ورزش است.

خوردن گل گاوزبان قبل از خواب به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند و موجب می‌شود تا خواب راحت‌تری را تجربه کنید.از آن جایی که دمنوش گل گاو زبان و هل خاصیت آرامش بخش دارد و در کاهش استرس و اضطراب موثر است، می‌توانید در طول روز از این دمنوش برای کاهش استرس و اضطراب استفاده کنید.نوشیدن یک لیوان دمنوش گل گاو زبان و هل در ابتدای صبح موجب می‌شود تا انرژی بیشتر و احساس بهتری را تجربه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش نعنا و زردچوبه

نکات و فوت و فن‌های تهیه دمنوش گل گاو زبان و هل

در این بخش به چند نکته طلایی برای دم کردن و مصرف دمنوش گل گاو زبان و هل اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای دم کردن این دمنوش می‌توانید در کنار هل از یک عدد چوب دارچین و یک غنچه گل محمدی خشک نیز استفاده کنید.برای شیرین کردن این دمنوش می‌توانید به جای نبات از مقداری عسل استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که قبل از اضافه کردن عسل صبر کنید تا دمنوش کمی از حرارت بیفتد و بعد آن را اضافه کنید.اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش تازه طعم جذاب‌تری به این دمنوش می‌بخشد.برای تهیه دمنوش گل گاو زبان و هل در فرنچ پرس باید مواد را در لیوان فرنچ پرس بریزید و آن را با آب پر کنید. درب فرنچ پرس را روی آن بگذارید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس اهرم را به سمت پایین بکشید و چای را در لیوان بریزید.دمنوش گل گاو زبان طعم تلخی دارد و از همین رو بهتر است آن را با نبات یا عسل میل کنید.خانم‌های باردار و شیرده نباید بدون مشورت با پزشک از این دمنوش استفاده کنند.مصرف زیاد دمنوش گل گاو زبان و هل ممکن است موجب مشکلات گوارشی، التهاب و بثورات پوستی و همچنین آسیب به کبد شود. بنابراین از زیاده روی در مصرف این دمنوش مفید اجتناب کنید.افرادی که قصد جراحی دارند و کسانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند نباید از این دمنوش استفاده کنند.در صورت تمایل می‌توانید این دمنوش را همراه با مقداری چای سبز یا چای سیاه دم کنید.اگر از داروهای رقیق کننده و ضدانعقاد خون مثل آسپرین، پلاویکس، دیکاوفناک، ایبوپروفن و ناپروکسن استفاده می‌کنید، بهتر است قبل از مصرف گل گاو زبان با پزشک مشورت کنید.اگر از داروهای اعصاب، آرام بخش و خواب آور استفاده می‌کنید، به هیچ عنوان قبل از مشورت با پزشک از این دمنوش استفاده نکنید.گل گاو زبان ملین است و از همین رو افرادی که به اسهال مبتلا هستند، نباید از این دمنوش استفاده کنند.افرادی که فشار خون بالایی دارند، نباید از این دمنوش استفاده کنند.برای این که دمنوش شما خوش طعم‌تر شود، بهتر است از قوری یا لیوان چینی استفاده کنید.اضافه کردن مقداری زعفران عطر و طعم فوق العاده‌ای به این دمنوش می‌بخشد.

در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه بهترین روش تهیه دمنوش گل گاوزبان و هل و بهترین زمان مصرف آن اشاره شد. اگر تجربه درست کردن یا استفاده از این دمنوش را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید