طرز تهیه دمنوش شیرین و تند زرشک در بهترین زمان
دمنوش زرشک یکی از سالمترین و خوشمزهترین دمنوشهایی است که خواص بسیار زیادی برای بدن دارد. این دمنوش به راحتی و با مواد اولیه ساده و در دسترسی قابل آماده سازی است. ما امروز در این بخش از مجله اکالا طرز تهیه دمنوش زرشک را به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه دمنوش باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه دمنوش زرشک
مواد لازم جهت تهیه دمنوش زرشک به شرح زیر است:
زرشک خشک۲ قاشق غذاخوریآب جوش۲ لیوانعسل یا شکربه مقدار دلخواهچند برگ نعنا یا لیموی تازهبرای تزیین
مراحل تهیه دمنوش زرشک
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دمنوش ۲۰-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این دمنوش جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دمنوش در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی زرشک
زرشکها را در یک کاسه آب بریزید و چند دقیقه بگذارید تا خیس بخورند.
سپس آنها را با آب سرد آبکشی کنید و درون صافی بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود.
خیساندن زرشک موجب نرمتر شدن و بهتر شدن بافت زرشک میشود.
توجه داشته باشید که زرشکهای خشک باید تازه و بدون تغییر رنگ باشند. زرشکهایی که رنگ بسیار تیره دارند یا بوی کهنگی میدهند، ممکن است طعم دمنوش را خراب کنند.
مرحله دوم: افزودن آب جوش و دمکردن زرشک
بعد از شستن زرشکها، آنها را در قوری بریزید و ۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
قوری را روی شعله کم یا بخار کتری در حال جوشیدن قرار دهید تا دمنوش به تدریج دم بکشد.
مدت زمان دم کشیدن زرشک بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است. این زمان کافی است تا طعم ترش و خوشایند زرشک به خوبی در آب آزاد شود و دمنوش آماده نوشیدن گردد.
توجه داشته باشید که دمنوش زرشک را نباید بیش از ۱۵ دقیقه دم کنید، زیرا ممکن است طعم آن بیش از حد تلخ شود.
مرحله سوم: صاف کردن دمنوش
پس از اینکه دمنوش دم کشید، آن را از صافی عبور دهید تا زرشکها از آب جدا شوند. انجام این مرحله اختیاری است.
شما میتوانید در نوشیدنیتان زرشکها را نیز مصرف کنید، اما اگر ترجیح میدهید دمنوش شفافتری داشته باشید، بهتر است آن را صاف کنید.
مرحله چهارم: شیرین کردن دمنوش (اختیاری)
اگر طعم ترش زرشک برای شما قوی است و میخواهید دمنوش را شیرین کنید، میتوانید از عسل یا شکر استفاده کنید. عسل گزینهای سالمتر و خوشمزهتر برای شیرین کردن این دمنوش است. عسل را به میزان دلخواه به دمنوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کامل حل شود.
اگر تمایل دارید طعم دمنوش زرشک را متنوع کنید، میتوانید به آن کمی زنجبیل یا چوب دارچین اضافه کنید. این ترکیبات علاوه بر افزایش طعم، فواید سلامتی بیشتری نیز به دمنوش اضافه میکنند.
دمنوش را در فنجانهای سرو بریزید و به دلخواه با برش تازه لیمو یا برگ نعنا آن را تزیین کنید.
بهترین زمان مصرف دمنوش زرشک
این دمنوش به دلیل خاصیتهای ضد التهابی و سمزدایی خود، یک نوشیدنی مناسب برای پاکسازی بدن است، بهترین زمان مصرف دمنوش زرشک صبحها و بعد از وعدههای غذایی است تا بدن شما از خواص این گیاه ارزشمند بهرهمند شود.
نوشیدن یک لیوان دمنوش زرشک ناشتا میتواند به بهبود عملکرد کبد کمک کند و سموم بدن را دفع کند.مصرف دمنوش زرشک در بعد از ظهر بعد از یک وعده غذایی سنگین، به هضم غذا کمک میکند و احساس سبکی به شما میدهد.نوشیدن این دمنوش جذاب قبل از خواب نیز میتواند به داشتن خوابی آرام و عمیق کمک کند.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدریندر این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد و شما نیز با رعایت مراحل ساده بالا این دمنوش خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: