طرز تهیه دسر پارفیت انار و کیوی+ نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

15 دقیقه

دسر پارفیت انار و کیوی یک نوع دسر شیک و ساده فرانسوی با ظاهری جذاب است که برای درست کردن آن از تکه‌های کیوی و دانه‌های قرمز و خوشرنگ انار استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه دسر پارفیت انار و کیوی به ۴ روش مختلف با ماست، خامه و پنیر، بستنی و ژله و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این دسر آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر با ماست باید ماست را با مقداری عسل مخلوط کنید. در ادامه یک لایه ماست و یک لایه کیوی خرد شده و انار در لیوان بریزید و دوباره یک لایه ماست و میوه اضافه کنید تا دسر شما آماده شود.

برای درست کردن این دسر می‌توانید به جای ماست از مقداری خامه و پنیر خامه‌ای یا بستنی نیز استفاده کنید. اضافه کردن ژله به این دسر نیز طعم و ظاهر فوق‌العاده‌ای می‌بخشد.

رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای دسر پارفیت انار و کیوی برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازانار ۱ عددکیوی۴ عددماست یونانی ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارعسل۴ قاشق غذاخوریبرگ نعنابه مقدار لازم

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله اول: انار و کیوی را آماده کنید

برای شروع باید انار را بشویید و آن را برش دهید. سپس دانه‌های انار را جدا کنید و در یک کاسه بریزید.

کیوی‌ها را بشویید و پوست بگیرید و سپس آن‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید.

مرحله دوم: ماست و عسل را ترکیب کنید

در این مرحله باید ماست یونانی را در یک کاسه بریزید و با عسل مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا عسل به طور کامل با ماست ترکیب شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه محلبی با سس کیوی

مرحله سوم: دسر را آماده کنید

در این مرحله باید ۲ عدد لیوان بردارید و مقداری ماست در لیوان‌ها بریزید. روی ماست کمی انار و کیوی بریزید و بعد دوباره یک لایه ماست بریزید.

برای روی دسر نیز باید مقداری کیوی و انار بریزید. در انتها چند برگ نعنا روی پارفیت قرار دهید و این دسر خوشمزه را سرو کنید.

دسر پارفیت انار و کیوی با خامه و پنیر

برای درست کردن دسر پارفیت انار و کیوی از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره شده است.

دسر پارفیت انار و کیوی با خامه و پنیر

برای درست کردن این دسر با خامه و پنیر باید ماست را حذف و به جای آن از مقداری پنیر خامه‌ای و خامه شیرین شده استفاده کنید. برای شروع باید مقداری جو دوسر را با کمی عسل و دارچین ترکیب کنید و کنار بگذارید.

خامه شیرین شده را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد. در ادامه پنیر خامه‌ای را به خامه اضافه کنید و مواد را دوباره با همزن هم بزنید. در صورت تمایل می‌توانبد مقداری پودر قند، شکر یا عسل به ترکیب خامه و پنیر اضافه کنید تا شیرین شود.

حالا برای درست کردن پارفیت باید یک لایه از ترکیب خامه و پنیر را در لیوان بریزید. در ادامه مقداری جو دوسر اضافه کنید. سپس می‌توانید کیوی خرد شده و انار را اضافه کنید.

دوباره مقداری از ترکیب خامه و پنیر و بعد جو دوسر و میوه‌ها را اضافه کنید. در انتها روی دسر را با خامه و تکه‌های میوه تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر به با بستنی

دسر پارفیت انار و کیوی با بستنی

برای درست کردن این دسر با بستنی می‌توانید به جای ماست یا پنیر و خامه از مقداری بستنی وانیلی استفاده کنید و آن را به صورت لایه‌ای همراه با میوه‌های خرد شده در لیوان بریزید. سایر مراحل درست کردن این دسر مثل روش قبل است.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه دسر پارفیت انار و کیوی

دسر پارفیت انار و کیوی با ژله

برای درست کردن این دسر با ژله باید ژله را با مقداری آب جوش ترکیب کنید و روی حرارت کتری قرار دهید تا ژله به طور کامل در آب حل شود. ژله را کف ظرف‌های مخصوص دسر بریزید و ظرف‌ها را در یخچال بگذارید تا ژله سفت شود.

سپس دسر پارفیت را با ماست یا خامه و ترکیب انار و کیوی خرد شده آماده کنید و از طعم این دسر خوشمزه لذت ببرید. در صورت تمایل می‌توانید ژله را در یک ظرف جداگانه آماده کنید و به صورت لایه لایه همراه با سایر مواد در لیوان بریزید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه دسر پارفیت انار و کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن دسر پارفیت انار و کیوی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای خوش عطر شدن این دسر می‌توانید مقداری وانیل به ماست یا ترکیب خامه و پنیر خامه‌ای اضافه کنید.به منظور درست کردن دسر پارفیت رژیمی بهتر است از ماست یونانی یا کم چرب استفاده کنید.برای درست کردن این دسر می‌توانید از میوه‌های مختلف و مقداری مغز نیز استفاده کنید.برای مزه دار کردن این دسر می‌توانید از مقدار پودر بیسکویت یا تکه‌های شکلات نیز استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای مزه دار کردن این دسر از مقداری گرانولا استفاده می‌شود.در صورت تمایل می‌توانید برای درست کردن این دسر از مقداری جو دوسر استفاده کنید. می‌توانید جو دوسر را با کمی روغن و عسل تفت دهید تا برشته شود و سپس آن را همراه با سایر مواد در لیوان بریزید.برای درست کردن دسر پارفیت انار و کیوی می‌توانید از پنیر خامه‌ای یا پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.اگر به کیوی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید برای درست کردن این دسر پارفیت خوشمزه از مقداری کیوی خشک خرد شده نیز استفاده کنید.در صورتی که برای درست کردن این دسر از بیسکویت استفاده می‌کنید، حتما آن را کاملا خرد کنید و لابه لای دسر بریزید.

در این مقاله از بخش آشپزی آدرینبه طرز تهیه دسر پارفیت انار و کیوی و همه فوت‌وفن های درست کردن این دسر اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این دسر را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید