طرز تهیه دسر موکا؛ مناسب رمضان + نکات و فوت‌وفن‌ ها

  • توسط: admin


مناسب برای

3-4 نفر

زمان آماده‌سازی

7-8 ساعت

زمان پخت

25-35 دقیقه

دسر موکا یکی از دسرهای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است. اصالت این دسر جذاب از نوشیدنی موکا گرفته شده است.

اگر به دنبال دسری خوشمزه و آسان برای افطار هستید دسر موکا ترکیبی از قهوه و شکلات است که در زمان بسیار کوتاهی آماده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دسر موکا را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی دسر موکا، ابتدا ژلاتین را در آب حل و آن را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس خامه را گرم و شکر، پودر کاکائو و نسکافه را به آن اضافه کنید. بعد از آن شیر ولرم را کم‌کم به مخلوط اضافه و مخلوط کنید.

در نهایت ژلاتین حل‌شده را به مواد بیفزایید. سپس مایه دسر را در قالب بریزید و دسر را چند ساعتی در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای دسر موکا برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشیر ۳ پیمانهشکر ¾ پیمانهخامه صبحانه ۱ بستهشکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرمنسکافه یا قهوه ۱ قاشق غذاخوریپودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری

مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید

ژلاتین را به روش بن ماری آماده کنید برای این کار ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه بریزید.

کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار دهید. در این مرحله، به آرامی ژلاتین را هم بزنید تا کاملاً در آب حل شود و ژلاتین به شکل ژله‌ای درآید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ قهوه و بیسکوئیت؛ بدون ژلاتین و فر

مرحله دوم: خامه را آماده کنید

خامه را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی گرم شود.

توجه داشته باشید که خامه نباید به نقطه جوش برسد، بلکه فقط باید گرم شود تا در مراحل بعدی به خوبی با دیگر مواد مخلوط شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: شکر، پودر کاکائو و نسکافه را اضافه کنید

پس از اینکه خامه به خوبی گرم شد، شکر را به همراه پودر کاکائو و نسکافه به خامه اضافه کنید.

مواد را به صورت مداوم با لیسک هم بزنید تا به طور کامل با هم ترکیب شوند.

شیر را کمی گرم کنید و آن را کم کم به این مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

اجازه دهید مواد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بمانند.

مرحله چهارم: ژلاتین را اضافه کنید

حرارت را خاموش کنید و ژلاتین حل‌شده را به این مواد اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه محلبی نسکافه؛ دسر خوشمزه ترکی

مرحله پنجم: مایه دسر را از صافی رد کنید

حرارت را خاموش کنید و مواد مایه دسر را از صافی عبور دهید تا کاملاً یکدست و بدون هیچ‌گونه ناخالصی شود.

مرحله ششم: دسر را در یخچال بگذارید

قالب سیلیکونی مناسبی را انتخاب کنید. با کمک براش و کمی روغن مایع کف و دیواره‌های قالب را چرب کنید سپس مایه دسر را داخل قالب بریزید.

سطح مواد را صاف کنید و قالب ۵-۷ ساعت را در یخچال قرار دهید تا دسر به خوبی خودش را بگیرد.

مرحله هفتم: دسر را تزیین و سرو کنید

دسر را از یخچال خارج کنید و چند دقیقه آن را در دمای محیط بگذارید سپس به آرامی دسر را در ظرف سرو برگردانید.

به دلخواه با شکلات رنده شده یا پودر قهوه دسر جذابتان را تزیین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر موکا

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر موکا

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن دسر موکا اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای به دست آوردن طعم قوی‌تر، از شکلات تلخ استفاده کنید.برای طعمی متفاوت، از قهوه اسپرسو به جای نسکافه استفاده کنید.از قالب‌های سیلیکونی استفاده کنید تا دسر راحت‌تر از قالب خارج شود. قبل از ریختن مایه دسر در قالب، حتماً قالب را کمی چرب کنید تا دسر به راحتی از قالب جدا شود.برای طعمی ملایم‌تر، می‌توانید از مقداری شیر عسل استفاده کنید.اگر دوست دارید طعم قهوه دسر شما بیشتر احساس شود، میزان نسکافه را کمی بیشتر کنید.در هنگام گرم کردن خامه، حتماً به آن توجه کنید که به جوش نیاید، زیرا ممکن است باعث خراب شدن بافت دسر شود.اگر شیر معمولی ندارید، می‌توانید از شیر بادام یا شیر سویا استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این دسر موکا خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه دسر موکا از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید