طرز تهیه دسر به میانپر مجلسی؛ مخصوص شب یلدا
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
10 تا 15 دقیقه
زمان پخت
1.5 تا 2 ساعت
«به میان پر» یکی از انواع دسر خوشمزه پائیزی و زمستانی است که میتواند زینتبخش سفره شب یلدا باشد. شما میتوانید این دسر مجلسی چشمنواز را برای مهمانیها و دورهمیها درست کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه دسر به میانپر مجلسی مخصوص شب یلدا آشنا میشوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن دسر مجلسی «به میان پر»، ابتدا شکم میوههای به را خالی کنید. مغز گردوی خرد شده را با شکر و دارچین مخلوط کنید و داخل بهها بریزید.
بهها را با فویل بپوشانید و در فر بپزید تا طلایی و براق شوند. سپس، با خامه قنادی فرم گرفته تزئین کنید. رسپی این دسر مجلسی را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای دسر به میانپر برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازبه متوسط4 عددمغز گردوبیشتر از نصف پیمانهشکرحدود یکسوم پیمانهپودر دارچینحدود 2 قاشق غذاخوریخامه قنادیحدود یکچهارم پیمانه
مرحله اول: میوه به را بشویید و خالی کنید
برای شروع، ابتدا باید میوه به را با یک برس نرم به خوبی بشویید تا کرکهای روی پوست به از بین برود.

سپس، با کمک یک چاقوی تیز قسمت بالایی بهها را برش بزنید تا اگر خواستید، بعدا از آنها به عنوان کلاهک استفاده کنید.
داخل هر یک از میوههای به را هم با یک چاقوی باریک یا ابزار مخصوص میوهآرایی خالی کنید تا هم هستههای به خارج شود و هم جای کافی برای پر کردن شکم میوه وجود داشته باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر به پخته با بستنی و انار
مرحله دوم: مخلوط مغز گردو را درست کنید
مغز گردو را داخل آسیاب یا خردکن بریزید و چند پالس کوتاه بزنید تا طوری خرد شود که زیر دندان بیاید.
سپس، مغز گردوی خرد شده را با پودر دارچین و شکر در کاسه مناسبی بریزید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
در این مرحله باید فر را هم روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله سوم: بهها را با مخلوط گردو پر کنید
حالا فضای خالی ایجاد شده داخل بهها را با مخلوط مغز گردو پر کنید.
در هنگام پر کردن، مواد را کمی فشار دهید تا مخلوط مغز گردو به خوبی فشرده شود و شکم بهها را کاملا انباشته کند.
کلاهکها را هم مانند درب روی میوهها قرار دهید.
مرحله چهارم: میوههای به را بپزید
دور هر یک از میوههای به پر شده را با یک تکه فویل کاملا بپوشانید.
سپس، بههای بستهبندی شده را روی سینی میلهای فر بچینید و در طبقه میانی فر گرم بگذارید.
حدود 1.5 تا 2 ساعت صبر کنید تا دسر به میان پر مجلسی بپزد و پوست میوهها طلایی و براق شود.
مرحله پنجم: خامه قنادی را فرم دهید
در این فاصله، خامه قنادی را در یک کاسه سرد بریزید و با دور تند همزن برقی برای 2 تا 3 دقیقه بزنید تا سفت و قابل فرمدهی شود.
اگر از همزن دستی استفاده میکنید، باید به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید. مراقب باشید خامه قنادی را زیاد هم نزنید تا تبدیل به کره نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه «ژله به» بدون رنگ خوراکی با به تازه
مرحله ششم: دسر به میان پر را با خامه سرو کنید
پس از پخت، بهها را از فر بیرون بیاورید و فویلها را باز کنید.
روی هر یک از میوهها کمی خامه قنادی فرم گرفته بریزید و میوهها را در ظرف سرو بگذارید.
برای تزئین این دسر مجلسی به دلخواه میتوانید از پودر گردو، پودر پسته، برگ نعنای تازه، دارچین یا شکلات رنده شده استفاده کنید.

نکات و فوتوفن های طرز تهیه دسر به میانپر مجلسی
در ادامه به چند نکته مهم برای درست کردن این دسر خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
موقع خالی کردن شکم میوه به، مراقب باشید دیواره میوه آسیب نبیند و ترک نخورد. در غیر این صورت، مواد شکم پر در هنگام پخت، خارج میشوند و بیرون میریزند.مغز گردو را حتما به صورت درشت آسیاب کنید تا بافت دسر به اندازه کافی نرم و در عین حال، دندانگیر باشد.خامه قنادی را قبل از زدن حتما سرد نگه دارید تا راحتتر فرم بگیرد و حجم آن افزایش یابد.خامه قنادی را برای مدت طولانی نزنید تا به کره تبدیل نشود.برای پخت، بهها را حتما در فویل بپیچید تا رطوبتشان را حفظ کنند و نسوزند.بهها را در طبقه میانی فر روی سینی میلهای بپزید تا حرارت به صورت یکنواخت به آنها برسد و ریزشان نسوزد.برای اطمینان از پخت، میتوانید پس از یک ساعت و نیم درب فر را باز کنید و یک خلال دندان در بافت میوه فرو کنید. اگر گوشت آن به اندازه کافی نرم شده بود، میتوانید میوهها را از فر خارج کنید. اگر هم هنوز کمی سفت بود، درب فر را ببندید و نیم ساعت دیگر زمان بدهید. خروج شهد و آب به هم یک نشانه دیگر برای پخت کامل است.اگر دوست دارید دسرتان شیرینتر باشد، میتوانید میزان شکر مواد میانی را افزایش دهید یا قبل از هم زدن، مقداری شکر به خامه اضافه کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه دسر به میان پر مجلسی آشنا شدید. این دسر خوشمزه و چشمنواز را درست کرده و میز مهمانی و سفره شب یلدا را با آن تزئین کنید.
- برچسب ها:










