طرز تهیه خورش هلو: طعمی تازه و متفاوت از ناهار تکراری

  • توسط: admin


خورش هلو، خورشتی تابستانی و رنگارنگ است که با طعمی ترش و شیرین، می‌تواند یک گزینه عالی برای تنوع در آشپزی شما باشد. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه خورش هلو را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه خورش هلو

مواد لازم جهت تهیه خورش هلو به شرح زیر است:

هلو متوسط۴ عددمرغ (ران یا سینه)۵۰۰ گرمپیاز متوسط۲ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوریگلاب۱ قاشق غذاخوریشکر ۱ قاشق مرباخورینمک۱/۲ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱/۴ قاشق چای‌خوریزردچوبه۱/۴ قاشق چای‌خوریآب۴ پیمانهروغن مایع۲ قاشق غذاخوریآلو بخارا (اختیاری)۲ عدد

مراحل تهیه خورش هلو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این خورش در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: طعم دار کردن مرغ

مرغ را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

مرغ را به تکه‌های دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.

روی ظرف را بپوشانید و چند دقیقه‌ای زمان دهید تا طعم ها به خورد مرغ روند.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بگیرید، آن‌ها را نگینی خرد کنید.

در قابلمه‌ای که قصد طبخ خورش را دارید، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید.

پیازها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

مرحله سوم: افزودن مرغ و پخت خورش

تکه های مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

زعفران دم کرده، گلاب، شکر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

حال آب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد.

سپس شعله را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا مرغ کاملاً پخته شود.

مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن هلو

هلوها را بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید. هلوها را به قطعات متوسط برش بزنید.

هلوهای برش زده را به خورش اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا هلوها نرم شوند.

در صورت تمایل، آلو بخارا را در ۱۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش مرغ و انبه

مرحله پنجم: سرو خورش

پس از پخت تمام محتوای خورش و رسیدن به غلظت مناسب خورش را بچشید و با مقداری نمک چاشنی آن را مطابق ذائقتان تنظیم کنید.

خورش را در ظرف سرو بریزید و با برنج یا نان سرو کنید.

می توانید خورش را با جعفری تازه یا نعناع تزیین کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش هلو

در تهیه خورش هلو به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید:

برای طعم بهتر خورش، بهتر است از مرغ محلی یا ارگانیک استفاده کنید. اگر به هر دلیلی تمایل به استفاده از مرغ ندارید می‌توانید این خورش را با گوشت گوسفندی، گاو یا بوقلمون نیز تهیه کنید.به جای رب گوجه فرنگی، می توانید از ۲ عدد گوجه فرنگی تازه رنده شده استفاده کنید.در صورت تمایل می توانید از ۱ عدد فلفل دلمه‌ای نیز در مواد خورش استفاده کنید.اگر هلوها خیلی ترش هستند، می‌توانید شکر بیشتری به خورش اضافه کنید.

با رعایت این نکات ساده، می توانید خورش هلو خوشمزه و مجلسی تهیه کنید و از آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.

اگر شما نیز در تهیه این خورش از ترفندهایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید