طرز تهیه خورش شاهی قورمه (به وعده ناهارتان تنوع بدهید)

  • توسط: admin


خورش شاهی قورمه یا کورما یک غذای هندی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که با ترکیبی از گوشت، ادویه‌های معطر و سس خامه‌ای غنی تهیه می‌شود. این خورش معمولاً با مرغ یا گوشت بره تهیه و با برنج یا نان سرو می‌شود. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه خورش شاهی قورمه را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش شاهی قورمه (برای گوشت)

مواد لازم جهت تهیه خورش شاهی قورمه (برای گوشت) به شرح زیر است:

مرغ یا گوشت بره (به دلخواه)۵۰۰ گرمپیاز بزرگ۱ عددسیر۳ حبهزنجبیل تازه کوچک۱ تکهماست۱ پیمانهزعفران دم کرده۱ قاشق چای‌خورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس

مواد لازم برای تهیه سس به شرح زیر است:

شیر نارگیل۴۰۰ میلی‌لیترخامه۱۰۰ میلی‌لیترپودر گردو۲ قاشق غذاخوریپودر بادام۲ قاشق غذاخوریپودر هل۱/۲ قاشق چای‌خوریپودر دارچین۱/۴ قاشق چای‌خوریزیره سبز۱/۴ قاشق چای‌خوریزردچوبه۱/۲ قاشق چای‌خوریفلفل قرمزبه مقدار دلخواهروغن سرخ کردنیبه مقدار لازمکشمش۵۰ گرمبادام۵۰ گرمخلال بادام برای تزیینبه مقدار دلخواه

مراحل تهیه خورش شاهی قورمه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این خورش جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خورش در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی گوشت

گوشت را به تکه‌های متوسط خرد کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را رنده کنید.

گوشت را با پیاز، سیر، زنجبیل، ماست، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: تفت دادن گوشت

یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و داخل آن روغن بریزید.

گوشت مرینیت شده را در تابه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

مرحله سوم: تهیه سس

در یک قابلمه جداگانه شیر نارگیل، خامه، پودر گردو، پودر بادام، پودر هل، پودر دارچین، زیره، زردچوبه و فلفل قرمز را مخلوط کنید.

مخلوط را روی حرارت ملایم قرار داده و به طور مداوم هم بزنید تا گرم و غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کدو و آلو

مرحله چهارم: ترکیب گوشت و سس

سس آماده شده را به گوشت اضافه کرده و حرارت را کم کنید.

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد تا گوشت نرم شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن کشمش و بادام

کشمش و بادام را در روغن کمی تفت دهید تا نرم شوند. سپس کشمش و بادام تفت داده شده را به خورش اضافه کنید.

مرحله ششم: سرو خورش

خورش شاهی قورمه را با برنج یا نان سرو کنید.

برای تزیین، از خلال بادام استفاده کنید.

خورش شاهی قورمه یک غذای مجلسی و مناسب برای مهمانی‌ها است. این خورش را می‌توانید یک روز قبل آماده کنید و قبل از سرو آن را گرم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش مرغ و انبه

نکات طلایی در تهیه خورش شاهی قورمه

در تهیه خورش شاهی قورمه به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید:

برای طعم بهتر، می‌توانید از ادویه‌های دلخواه دیگری مانند جوز هندی یا میخک نیز استفاده کنید. برای یک طعم اصیل‌تر، از ادویه‌های هندی تازه استفاده کنید.اگر از گوشت بره استفاده می‌کنید، زمان پخت ممکن است بیشتر شود.برای یک خورش غلیظ‌تر، می‌توانید کمی آرد برنج به سس اضافه کنید.این خورش را می‌توانید با سبزیجات دیگری مانند نخود فرنگی یا هویج نیز تهیه کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینمی‌توانید یک خورش شاهی قورمه خوشمزه و اصیل هندی تهیه کنید. از این دستورالعمل به عنوان یک پایه استفاده کنید و با تغییر مواد و ادویه‌ها، خورش‌های جدید و هیجان انگیزی را تجربه کنید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید