طرز تهیه حلوای انار یلدایی+ نکات و فوتوفن ها
حلوای انار یکی از حلواهای جذاب و خوشرنگی است که میتوانید برای شب یلدا آن را درست کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. این حلوا علاوه بر ظاهر و رنگ قرمزش، طعم بسیار خوشایند و بافت نرمی دارد که همه آن را میپسندند. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوای انار یلدایی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن حلوای انار ابتدا شکر و آب انار را با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید. سپس گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید. آرد را الک کنید و در یک تابه بریزد و کمی تفت دهید. روغن و کره را به آرد اضافه کنید. سپس شربت را به آرامی در تابه بریزید و هم بزنید تا حلوا به غلظت مورد نظر برسد. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این حلوای یلدایی را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم برای حلوای انار
مواد لازممقدار مورد نیازآب انار۲ لیوانآرد سفید۱ لیوانشکر۱ لیوانروغن مایع½ لیوانگلاب¼ لیوانکره۵۰ گرمزعفران دم کردهبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه حلوای انار
مدت زمان آماده سازی: ۴۰ تا ۵۰ دقیقهمناسب برای: ۶ تا ۸ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: شربت را آماده کنید
ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید سپس شکر و آب انار را در آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید روی حرارت ملایم شکر کاملا حل شود. بعد از اینکه شکر و آب انار با هم ترکیب شد، گلاب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.
دقت داشته باشید که شربت نباید به نقطه جوش برسد و همین که گرم شود کافی است.
مرحله دوم: آرد را تفت دهید
یک تابه انتخاب کنید و آرد را در آن الک کنید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید. برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی رنگ آن تغییر کند. دقت داشته باشید که حرارت تابه نباید زیاد باشد همچنین آرد را زیاد تفت ندهید تا بسوزد.
مرحله سوم: کره و روغن را اضافه کنید
در این مرحله کره و روغن را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا به یک بافت یکدست برسید.
مرحله چهارم: شربت را اضافه کنید
شربت انار را به آرامی به ترکیب آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا با هم به خوبی ترکیب شوند. چند دقیقه اجازه دهید تا حلوا به غلظت مناسب برسد. زمانی که حلوا به راحتی از دیوارههای ماهیتابه جدا شد، آن را به طور گهوارهای در تابه تکان دهید، سپس شعله را خاموش کنید.
مرحله پنجم: حلوا را سرو کنید
بعد از اینکه دمای حلوا کمی پایین آمد، آن را در قالب یا در ظرف مورد نظر سرو کنید و با خلال پسته و انار تزئین کنید.
نکات و فوتوفنهای درست کردن حلوای انار یلدایی
در ادامه به نکاتی برای خوشمزهتر شدن حلوای انار اشاره میشود که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.
سعی کنید از آب انار طبیعی و تازه استفاده کنید تا طعم و رنگ حلوا بهتر شود.اگر آب انار ترش است، میتوانید در صورت تمایل میزان شکر را بیشتر کنید.برای تفت دادن حلوا باید کمی صبور باشید و به آرامی و با حرارت کم آن را تفت دهید تا بوی خامی گرفت شود. هر چقدر آرد بیشتر تفت داده شود، رنگ حلوا تیرهتر میشود. بنابراین اگر حلوای روشن میخواهید، آرد را کمتر تفت دهید.برای داشتن بافت بهتر و یکدستتر، بهتر است حلوا را ۲ بار الک کنید.شربت را در چند مرحله و به آرامی به آرد اضافه کنید تا از گلوله شدن حلوا جلوگیری شود.دقت داشته باشید که دمای شربت قبل از اضافه کردن به آرد، باید گرم یا هم دمای محیط باشد. اضافه کردن شربت سرد به ترکیب آرد، بافت حلوا را خراب میکند.میتوانید برای داشتن رنگ قرمز بیشتر، کمی پودر لبو یا رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید.میتوانید از کره یا روغن هرکدام به تنهایی استفاده کنید، اما ترکیب این دو با هم بافت لطیف و نرمی به حلوا میبخشد، همچنین طعم آن را بهتر میکند.زمانی که حلوا از دیوارههای تابه جدا شد و شکل گرفت، آن را از روی حرارت بردارید. زیرا اگر بیشتر حرارت ببیند، خشک میشود.برای اینکه حلوا شفافتر شود، میتوانید بعد از پخت درب تابه را بگذارید تا برای چند دقیقه حلوا در همان حالت بماند.میتوانید برای خوشعطرتر شدن حلوا، کمی پودر هل یا وانیل به شربت اضافه کنید.برای تزئین حلوا میتوانید از خلال پسته، خلال بادام، پودر نارگیل، گل محمدی خشک و دانههای انار استفاده کنید.برای شکلدهی بهتر به حلوا، میتوانید از قالبهای سیلیکونی طرحدار استفاده کنید.میتوانید حلوا را در یک بشقاب بریزید و روی آن را با ماسوره تزئین کنید.حلوا را در ظرف درب بسته خارج از یخچال در محیطی خنک نگهداری کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه حلوای انار یلدایی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این حلوای خوشرنگ و جذاب را برای شب یلدا درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
- برچسب ها: