طرز تهیه حرفه‌ای کباب تابه‌ای بوقلمون+ نکات و فوت‌و‌فن ها

  • توسط: admin


مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

1 ساعت و ربع

زمان پخت

20 دقیقه

گوشت بوقلمون بسیار پرخاصیت است اما بسیاری از افراد طعم آن را دوست ندارند. اگر شما هم از این دسته هستید، آماده کردن بوقلمون به صورت کباب تابه‌ای راهی مناسب برای بهبود طعم این گوشت و مصرف آن است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه حرفه‌ای کباب تابه‌ای بوقلمون آشنا می‌شویم. پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای طبخ این غذای خوشمزه، بوقلمون چرخ‌شده را با پیاز و سیر رنده‌شده، پودر سوخاری، ادویه‌ها، جعفری و کمی زعفران دم شده مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا منسجم شود، سپس یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

مواد را به‌صورت یکنواخت کف ماهیتابه پهن کرده و به شکل نوارهای هم‌عرض برش بزنید. در نهایت هر 4 طرف کباب‌ها را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

در ادامه با طرز تهیه این کباب با جزئیات آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کباب تابه‌ای بوقلمون برای 2 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازترکیب ران و سینه بوقلمون500 گرمپیاز1 عددآرد سوخاری3 قاشق غذاخوریجعفری خرد شده⅓ پیمانهسیر2 حبهزعفران غلیظ دم شده3 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پول بیبر، پودر انبه، زردچوبه، پودر سیربه میزان لازمکره2 قاشق غذاخوری

مرحله اول: بوقلمون را چرخ کنید

بوقلمون را چرخ کنید و سپس آن را کنار بگذارید. پیاز و سیر را هم رنده کنید.

پیاز و سیر رنده شده را با بوقلمون چرخ شده در یک کاسه بزرگ بریزید و به آن پودر سوخاری، ادویه‌ها، جعفری خرد شده و 1 قاشق غذاخوری از زعفران را اضافه کنید.

مرحله دوم: مواد را ورز دهید

مواد را ورز دهید تا بافتی منسجم پیدا کنند. در این مرحله می‌توانید از غذاساز هم استفاده کنید.

وقتی همه مواد یکدست شدند، روی ظرف را سلفون بکشید و آن را در یخچال بگذارید.

لازم است مواد کباب در این مرحله یک ساعت در یخچال بمانند و طعم‌دار شوند.

مرحله سوم: مواد را در ماهیتابه پهن کنید

مواد کباب تابه‌ای را در کف یک ماهیتابه مناسب بریزید. ابعاد ماهیتابه را به شکلی انتخاب کنید که وقتی مواد را کف آن پهن کردید، ضخامت آن زیاد نشود.

مواد را جوری در ماهیتابه پهن کنید تا در همه جای ماهیتابه کاملا یکنواخت شود. مواد را به صورت نواری با عرض یکسان تقسیم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ ترش

مرحله چهارم: کباب را بپزید

روی هر نوار کباب با قاشق شیارهایی ایجاد کنید و سپس کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید.

ماهیتابه را روی حرارت متوسط بگذارید و روی کباب‌ها برش‌های کره و کمی زعفران بگذارید.

هر 4 طرف کباب‌ها را در روغن بپزید تا کاملا طلایی شوند.

مرحله پنجم: کباب را سرو کنید

کباب تابه‌ای بوقلمون شما آماده است. حالا می‌توانید آن را با نان یا برنج و در کنار گوجه سرخ شده و جعفری تازه یا هر دورچین دلخواه دیگری سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لول کباب (کباب لولی)

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون

در هنگام آماده کردن این کباب تابه‌ای به نکات زیر توجه داشته باشید:

اگر بافت گوشت شما چربی کافی ندارد، می‌توانید قبل از استراحت دادن به مواد کباب، کمی هم کره به آن اضافه کنید و ورز دهید.من معمولا علاوه بر جعفری خرد شده کمی فلفل دلمه‌ای خرد شده به مواد این کباب اضافه می‌کنم.ادویه‌هایی مانند پودر انبه، بنا بر سلیقه شما قابل حذف از این طرز تهیه هستند.وقتی کباب‌ها شروع به پخت کردند، بهتر است دوباره نوارهای کباب را از هم جدا کنید تا به هم نچسبند.در صورت تمایل می‌توانید این کباب‌ها را به سیخ چوبی بکشید و در فر بپزید.

در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون آشنا شدیم. با استفاده از این رسپی می‌توانید این کباب را به بهترین شکل ممکن و با بهترین کیفیت آماده کنید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید