طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر، طعمی خاص و خوشایند

  • توسط: admin


ترشی‌های مخلوط و لیته از چاشنی‌های بسیار معروفی هستند که همه آنها را امتحان کردیم. اما ترشی کرفس و موسیر جزو ترشی‌هایی است که شاید کمتر آن را بر سر سفره‌ها دیده باشید. ترکیب طعم موسیر و کرفس یک طعم خاص و خوشمزه‌ای را به وجود می‌آورد که کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا از طرفداران آن شوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

برای درست کردن ترشی کرفس و موسیر باید ساقه و برگ کرفس را خرد کنید و با گل کلم، فلفل سبز تند، موسیر و ادویه‌ها ترکیب کنید. سپس محلول ترکیب شده از سرکه سفید، آب جوش و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید و به یک ظرف شیشه‌ای منتقل کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کرفس و موسیر

برای درست کردن این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

ساقه کرفس۳۰۰ گرمگل کلمنیم کیلو گرمبرگ خرد شده کرفسیک پیمانهموسیر۱۵۰ گرمآب جوش۳ لیوانسرکه سفید۲ لیواننمک۲ قاشق غذاخوریفلفل سبز تند۲ عددفلفل سیاهیک قاشق مرباخوریتخم گشنیزیک قاشق مرباخوریزردچوبهیک قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر

برای درست کردن ترشی کرفس و موسیر مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: محلول سرکه را آماده کنید

در یک کاسه مناسب آب جوشیده بریزید، سپس نمک و سرکه سفید را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا نمک حل شود. محلول را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی به خوشمزه

مرحله دوم: آماده سازی مواد

گل کلم را به قسمت‌های کوچک تقسیم کنید، سپس بشویید و آبکش کنید تا آب آن خارج شود. بعد از آن گل کلم‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.

فلفل سبز، برگ و ساقه کرفس را بشویید و خرد کنید.

مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید

یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و ساقه خرد شده کرفس را به همراه موسیر، برگ کرفس، گل کلم، فلفل سبز تند، فلفل سیاه، تخم گشنیز و زردچوبه مخلوط کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا ترکیب شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی به با رب انار

مرحله چهارم: محلول سرکه را اضافه کنید

در این مرحله محلول سرکه را به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید. سپس یک ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز انتخاب کنید و ترشی را همراه محلول به ظرف منتقل کنید. در نهایت درب ظرف را محکم ببندید و برای ۱۰ روز در یخچال نگهداری کنید تا ترشی آماده مصرف شود.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر را به شما آموزش دادیم. اگر دنبال تنوع برای درست کردن ترشی هستید، پیشنهاد می‌کنیم این ترشی خوشمزه را حتما امتحان کنید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید