طرز تهیه ترشی پیتزایی؛ یک چاشنی هیجان‌انگیز

  • توسط: admin


ترشی پیتزایی یک ترشی جدید برای عاشقان طعم پیتزا است. این ترشی هیجان‌انگیز در کمترین زمان درست می‌شود و دلیل محبوبیت این ترشی طعم متفاوت و خاص آن است. اگر به حضور چاشنی در کنار غذاهایتان عادت دارید، تا انتهای این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی پیتزایی را به شما آموزش دهیم.

برای درست کردن ترشی پیتزایی ابتدا سس آن را با رب گوجه، سرکه و آب درست کنید و بگذارید تا خنک شود. سپس هویج، گل کلم، فلفل دلمه را خرد کنید و با ذرت، زیتون، سبزی معطر، ادویه و روغن زیتون ترکیب کنید. قارچ‌های خرد شده را با آبلیمو ترکیب کنید و بعد به همراه سس به مواد ترشی اضافه کنید و هم بزنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیتزایی

برای درست کردن این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

قارچ۱ و نیم لیوانزیتون بدون هسته۱ لیوانهویجنیم کیلوگرمسرکه سفید۱ لیوانآب۱ لیوانآبلیمو۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۴ قاشق غذاخوریگل کلم۱ کیلو گرمفلفل دلمه‌اینصف عددسیر۴ حبهرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریسبزی معطر(نعناع، ریحان و مرزه)۲ قاشق غذاخوریذرت پخته شده۱ لیوانآویشن۱ قاشق چای‌خوریفلفل قرمز، نمک و زردچوبه به میزان لازم

 طرز تهیه ترشی پیتزایی

برای درست کردن ترشی پیتزایی مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: سس را آماده کنید

در یک قابلمه مناسب، رب گوجه فرنگی، آب و سرکه را به همراه ۱ قاشق چای‌خوری نمک بریزید و هم بزنید. سپس قابلمه را روی حرارت برای ۱۰ دقیقه قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن مواد، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا سس خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور

مرحله دوم: مواد را آماده کنید

گل کلم را به قطعات کوچک برش بزنید و بعد در یک آبکش بریزید و با آب سر بشویید. سپس آنها را روی یک پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود.

فلفل دلمه‌ای، قارچ و هویج را به صورت نگینی برش بزنید. زیتون بدون هسته را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و سیر را رنده یا له کنید.

مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید

در یک کاسه بزرگ گل کلم، هویج، ذرت، زیتون، سیر و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس سبزی معطر و آویشن را به مواد اضافه کنید و تا زمانی که مواد یکدست با هم ترکیب شوند، هم بزنید.

مرحله چهارم: مواد را روغنی کنید

در این مرحله روغن زیتون را همراه فلفل قرمز و زردچوبه به مواد ترکیب شده اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم: قارچ را آماده کنید

در یک ظرف جداگانه قارچ‌های نگینی شده را به همراه آبلیمو ترکیب کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند. این کار باعث می‌شود تا قارچ‌ها بعدا سیاه نشود. سپس آن را به مواد ترشی اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی سیب و به

مرحله ششم: سس را اضافه کنید

سس خنک شده را به مواد ترشی اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شود.

سپس ترشی را در ظرف‌های شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت ۴ روز ترشی پیتزایی آماده است تا نوش جان کنید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی پیتزایی را به شما آموزش دادیم. این ترشی بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است. پیشنهاد می‌کنیم این ترشی خوش‌طعم را با این دستور تهیه آسان حتما درست کنید و یک چاشنی متفاوت در کنار غذاهایتان میل کنید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید