طرز تهیه ترشی قارچ با سبزیجات؛ ساده و خوشمزه
ترشی قارچ یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر طعم خوب و خاص، میتوان از آن برای دیزاین غذاها نیز استفاده کرد. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه ترشی قارچ را به روش سنتی برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه ترشی قارچ
برای تهیه ترشی قارچ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
قارچ ریز۱ کیلوگرمفلفل دلمهای قرمز۱ عددفلفل دلمهای نارنجی۱ عددسیر۵ادویه (زنجبیل، جوز هندی، فلفل سیاه)۱ قاشق سوپخوریسرکه سفید و نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه ترشی قارچ
مراحل تهیه ترشی قارچ به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده سازی قارچها
در ابتدا قارچها را به خوبی بشویید، آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
از قارجهای دکمهای ریز استفاده کنید تا ترشی زیباتری داشته باشید.
مرحله دوم: جوشاندن سرکه
در قابلمه یک قابلمه مناسب سرکه، آب و نمک را بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی فلفل دلمهای
مرحله سوم: آماده سازی سیر
تا سرکه به جوش بیایید، سیر را بشویید، روی دستمال تمیز قرار دهید تا خشک شود.
مرحله چهارم: شستن فلفل دلمهای
سپس فلفل دلمهای های رنگی را نیز به خوبی بشویید و به طور کامل با یک دستمال خش کنید تا رطوبتی در آن باقی نماند.
بیشتر بخوانید: سبزی مناسب برای هر نوع ترشی
مرحله پنجم: انتقال مواد و سرکه به ظرف نگهدارنده
زمانی که سرکه به جوش آمد، شعله گاز را خاموش کنید، از صافی رد کنید و اجازه دهید تا سرکه کاملا سرد شود.
سپس قارچها را همراه با ادویهها، سیر و فلفل دلمهای داخل ظروف شیشهای بریزید و سرکه صاف شده را تا لب آن پر کنید.
درب ظروف را محکم ببندید و آنها را به مدت ۲ هفته در جای خنک نگهداری کنید تا آماده خوردن شود.
نکات طلایی در تهیه ترشی قارچ
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ترشی قارچ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
از قارچهای کوچک و سفید استفاده کنید.بعد از شستن قارچ، حتما بگذارید آب آن کشیده شود. در غیر این صورت ممکن است ترشی کپک بزند.میتوانید قارچها را هم به صورت درسته و هم حلقهای استفاده کنید.میتوانید در صورت تمایل مقداری ذرت و زیتون به این ترشی اضافه کنید. همچنین اضافه کردن گوجه و مقدار کمی رب انار، طعم خوبی به ترشی میدهد.از ظروف شیشهای استریل شده و درب دار برای تهیه این ترشی استفاده کنید. قبل از ریختن مواد داخل ظروف، از خشک بودن آنها اطمینان حاصل کنید.به این نکته توجه کنید که این ترشی را نمیتوان بیش از ۳ هفته نگهداری کرد. بنابراین هر مرتبه به مقدار کمی درست کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینرسپی ترشی قارچ را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این ترشی را در خانه تهیه و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
- برچسب ها: