طرز تهیه بیسکو حلوا خانگی برای پذیرایی در ماه رمضان + نکات

  • توسط: admin


مناسب برای

3-4 نفر

زمان آماده‌سازی

60-70 دقیقه

زمان پخت

12-15 دقیقه

بیسکو حلوا یکی از دسرهای خوشمزه و جذاب است که به روش‌های مختلفی آماده می‌شود. این دسر محبوب به خاطر طعم شیرین و بافت نرم و لطیف خود، طرفداران زیادی دارد.

بیسکو حلوا انتخابی عالی برای پذیرایی در ماه رمضان است، زیرا طعم دلپذیر و ظاهر زیبا آن می‌تواند سفره افطار شما را بیشتر رنگین کند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی این دسر جذاب، ابتدا کره و پودر قند را مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ و آرد را اضافه کنید. پس از ورز دادن خمیر، آن را در یخچال استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را با وردنه به شکل دلخواه باز کنید.

بیسکویت‌ها را در فر بپزید و پس از خنک شدن، حلوا را روی آن قرار دهید. در نهایت با شربت بار یا عسل دسر را تزیین کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بیسکو حلوا برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآرد قنادی ۱۰۰ گرمکره ۵۰ گرموانیل ۱/۲ قاشق چایخوریزرده تخم‌مرغ تخم‌مرغ ۱ عددحلوا به مقدار دلخواهشربت باربه مقدار دلخواه

مرحله اول: کره و پودر قند را ترکیب کنید

پودر قند را الک کنید و در کاسه مناسبی بریزید. کره هم دمای محیط را به آن اضافه و با استفاده از همزن، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا رنگ آنها کرم رنگ و سبک شود.

مرحله دوم: زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید

زرده تخم‌مرغ و وانیل را به محتوای درون کاسه اضافه و به خوبی با دیگر مواد مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا نسکافه‌ای

مرحله سوم: مواد خشک را اضافه کنید

آرد را ۲-۳ بار از الک کنید و به تدریج به مواد درون کاسه اضافه کنید. مواد را با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.

زمانی که خمیر جمع شد، آن را با نوک انگشتان خود ورز دهید تا یکدست شود. توجه داشته باشید که بیش از حد ورز ندهید، زیرا این کار باعث می‌شود خمیر روغن بیفتد و پس از پخت سفت شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: خمیر را در یخچال بگذارید

پس از اینکه خمیر آماده شد، آن را درون یک کیسه پلاستیک قرار دهید و به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مرحله پنجم: فر و سینی فر را آماده کنید

کف سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بگذارید. فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.

مرحله ششم: خمیر را قالب بزنید

پس از استراحت خمیر را از یخچال خارج کنید.

سطح میز کارتان را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را با کمک وردنه به صورت یکدست با قطر نیم سانتی‌متر باز کنید.

با قالب دلخواه خمیر را کاتر بزنید و بیسکویت‌ها را به آرامی روی سینی فر بچینید.

مرحله هفتم: شیرینی‌ها را بپزید

سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه بیسکویت‌ها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

پس از اینکه بیسکویت‌ها اطرافشان طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شوند.

مرحله هشتم: بیسکویت‌ها را تزیین و سرو کنید

روی بیسکویت‌ها کمی شربت بار بمالید با قاشق از حلوا بردارید و یک سمت بیسکویت‌ها بزنید، در این مرحله می‌توانید به دلخواه بیسکویت دیگری روی حلوا بگذارید. به جای شربت بار، می‌توانید از عسل نیز برای چسباندن حلوا روی بیسکویت استفاده کنید.

حلوا را با کمی فشار روی بیسکویت‌ها قرار دهید. برای زیبایی بیشتر مقداری از حلوا را در قیف بریزید و با ماسوره دلخواه روی شیرینی ها پایپ کنید سپس کمی پودر پسته یا گردو روی حلوا بریزید و شیرینی‌ها را در ظرف سرو بچینید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه بیسکو حلوا

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه بیسکو حلوا

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن بیسکو حلوا اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در صورتی که می‌خواهید بیسکو حلوا نرم‌تر و خوشمزه‌تر شود، می‌توانید کمی خامه به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید.هنگام ورز دادن خمیر، دقت کنید که فقط به اندازه کافی ورز دهید تا از روغن افتادن خمیر جلوگیری شود.اگر دوست دارید بیسکویت‌ها طعم‌دار شوند، می‌توانید به آرد کمی دارچین یا هل اضافه کنید.هنگام پخت بیسکویت‌ها در فر، دقت کنید که آنها را زیاد نگه ندارید تا خشک نشوند.اگر می‌خواهید بیسکویت‌ها طعم ملایم‌تری داشته باشند، می‌توانید از شکر کمتری استفاده کنید.برای داشتن طعمی ملایم، از عسل طبیعی به جای شربت بار استفاده کنید.استفاده از حلواهای خانگی باعث می‌شود که طعم بیسکو حلوا بهتر و طبیعی‌تر شود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این بیسکو حلوا خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه بیسکو حلوا از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید