طرز تهیه بستنی یخی کیوی در خانه؛ ساده و سالم

  • توسط: admin


مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

6-7 ساعت

بستنی یخی میوه‌ای یکی از تنقلات سالم و ساده‌ای است که به راحتی می‌توانید در خانه آماده کنید. این بستنی‌ها تنوع بسیار زیادی در طعم‌هایشان دارند، اگر شما هم به دنبال یک دسر خوشمزه، خانگی و بدون مواد افزودنی مضر هستید، حتماً این بستنی یخی کیوی را امتحان کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه بستنی یخی کیوی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی این بستنی یخی، ابتدا کیوی‌ها را پوست بگیرید و پوره کنید. سپس با مقداری عسل و آب‌لیمو ترکیب و در قالب‌های بستنی بریزید. در مرحله بعد، چوب بستنی‌ها را در قالب بگذارید و بستنی‌ها را در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزنند.

رسپی این بستنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی یخی کیوی برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکیوی ۴-۵ عددعسل یا شکر۲-۳ قاشق غذاخوریآب لیمو تازه۱ قاشق غذاخوریآب۱/۲ پیمانه

مرحله اول: کیوی‌ها را آماده کنید

کیوی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید.

کیوی‌های خرد شده را درون مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و کاملاً پوره کنید تا بافتی نرم و یکدست حاصل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی زمستانی

مرحله دوم: طعم‌دهنده‌ها را اضافه کنید

عسل (شکر)، آب‌لیمو و آب را به پوره کیوی اضافه کنید و چند ثانیه دیگر مخلوط کنید تا همه مواد کاملاً ترکیب شوند.

مرحله سوم: بستنی یخی را در قالب بریزید

مایه بستنی را در قالب‌های بستنی یخی بریزید. اگر دوست دارید، می‌توانید چند تکه کیوی خرد شده را نیز داخل قالب‌ها اضافه کنید تا بستنی شما ظاهر زیباتری داشته باشد.

چوب بستنی‌ها را درون قالب‌ها قرار دهید. اگر قالب شما درپوش مخصوص برای ثابت نگه داشتن چوب‌ها ندارد، ۳۰ دقیقه آن را در فریزر بگذارید تا مایه بستنی نیمه منجمد شود. سپس چوب‌ها را در آن فرو کنید تا در جای خود ثابت بمانند.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: قالب را در یخچال بگذارید

قالب‌ها را حداقل به مدت ۴ تا ۶ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی کاملاً یخ بزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی لبو خانگی

مرحله پنجم: بستنی‌ها را سرو کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده قالب بستنی را از فریزر خارج کنید و کمی در دمای محیط به آن استراحت بدهید.

سپس بستنی‌ها را از قالب جدا کنید. به دلخواه مقداری سس شکلات یا سس کارامل روی بستنی‌ها بریزید و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌و‌فن‌ های طرز تهیه بستنی یخی کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت بستنی یخی کیوی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

هرچه کیوی‌ها رسیده‌تر باشند، بستنی شما طعم شیرین‌تر و لطیف‌تری خواهد داشت.بسته به ذائقه خود و میزان ترشی کیوی‌ها می‌توانید میزان عسل یا شکر را کم یا زیاد کنید.اضافه کردن آبلیمو باعث حفظ رنگ سبز زیبای بستنی شده و طعم آن را دلچسب‌تر می‌کند.برای آماده سازی این بستنی بهتر است از قالب‌های سیلیکونی استفاده کنید؛ زیرا جدا کردن بستنی از این نوع قالب‌ها بسیار راحت‌تر است.می‌توانید مقداری موز، توت‌فرنگی یا پرتقال نیز به ترکیب اضافه کنید تا طعمی جدید ایجاد شود.اگر رژیم بدون قند دارید، می‌توانید از استویا به جای شکر استفاده کنید.برای طعمی تازه‌تر، می‌توانید چند برگ نعناع خرد شده به مخلوط اضافه کنید.برای داشتن بستنی کرمی‌تر، می‌توانید مقداری ماست یونانی یا خامه به مخلوط اضافه کنید.برای طعمی خاص‌تر، می‌توانید به جای آب معمولی از آب نارگیل استفاده کنید.برای طعمی لطیف‌تر، چند قطره وانیل اضافه کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این بستنی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه بستنی یخی کیوی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید