طرز تهیه بستنی زعفرانی همانند بستنی فروشی‌ها + نکات و فوت و فن

  • توسط: admin


بستنی زعفرانی، یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین دسرهای ایرانی است که با طعم بی‌نظیر زعفران و بافت نرم خود می‌تواند هر کسی را شیفته خود می‌کند. در این قسمت از مجله اکالا با ما همراه شوید تا طرز تهیه بستنی زعفرانی را با تمام فوت و فن‌های لازم به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا خامه را فریز کنید. سپس، شیر را جوش آورده و زعفران دم کرده، گلاب و هل را به آن اضافه کنید. پس از آن، مخلوط شکر و ثعلب را به تدریج به شیر اضافه کرده و مرتب هم بزنید. مایه بستنی را در ظرف استیل ریخته و در ظرفی پر از یخ قرار دهید و هم بزنید تا خنک شود. سپس، آن را به فریزر منتقل کرده و هر نیم ساعت یکبار هم بزنید. در نهایت، خامه یخ زده را به مایه بستنی اضافه کنید. برای مطالعه طرز تهیه بستنی زعفرانی به صورت مرحله به مرحله، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم بستنی زعفرانی

شیر پرچرب۴ لیوانخامه صبحانه۱۰۰ گرمثعلب۳ قاشق غذاخوریشکر ۲ لیوانگلاب۱/۲ لیوانزعفران دم‌کرده غلیظ۳ قاشق غذاخوریخلال بادام یا پودر پسته۲ قاشق غذاخوریپودر یا اسانس هلبه مقدار لازمیخبه تعداد لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل بستنی زعفرانی

زمان آماده‌سازی اولیه: ۲ ساعتزمان آماده شدن بستنی: ۵ الی ۶ ساعتمناسب برای: ۵ الی ۶ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی خامه

خامه صبحانه را به صورت یک لایه نازک روی سینی استیل یا ظرف پهن پخش کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.

مرحله دوم: جوشاندن شیر و افزودن طعم‌دهنده‌ها

شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. پس از جوش آمدن شیر باید زعفران دم کرده، گلاب و پودر هل را به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی انار

مرحله سوم: افزودن شکر و ثعلب

شکر و ثعلب را با هم مخلوط کرده و به تدریج به شیر داغ اضافه کنید. هر بار مقداری از مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کاملا حل شود. حتما باید این کار را به تدریج انجام دهید تا گلوله نشود.

مرحله چهارم: خنک کردن مایه بستنی

قابلمه را از روی حرارت برداشته و مایه بستنی را به ظرف استیل منتقل کنید. ظرف استیل را در ظرفی بزرگ‌تر قرار دهید که پر از یخ خرد شده است. با همزن دستی به طور مداوم مایه بستنی را هم بزنید تا خنک شود و غلیظ شود. این کار باعث می‌شود بستنی کشدار شود.

مرحله پنجم: قرار دادن در فریزر و هم زدن دوره‌ای

مایه بستنی را به فریزر منتقل کرده و به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. بعد از گذشت این مدت، مایه بستنی را از فریزر خارج کرده و مجددا هم بزنید. هم زدن را هر ۳۰ دقیقه یک بار تکرار کنید تا بستنی بافت یکدستی پیدا کند (این کار را حدود ۵ تا ۶ بار انجام دهید).

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی نارنگی

مرحله ششم: افزودن خامه یخ زده و تزیین

پس از چند ساعت، خامه یخ زده را از فریزر خارج کرده و به تکه‌های کوچک برش دهید. تکه‌های خامه را به مایه بستنی اضافه کرده و مجددا هم بزنید. بستنی را در ظرف مورد نظر ریخته و با پودر پسته یا خلال بادام تزیین کنید. نوش جان!

نکات خوشمزه‌تر شدن بستنی زعفرانی

برای خوشمزه‌تر شدن این دسر لذیذ، به نکات زیر توجه داشته باشید:

بستنی زعفرانی را می‌توانید در نان بستنی قرار داده و یا به صورت ساده سرو کنید.حتما از شیر پرچرب استفاده کنید تا بستنی کشدار شود. شیر کم‌چرب بافت بستنی را یخی می‌کند.مقدار شکر را دقیقا طبق دستور رعایت کنید تا بستنی شل نشود.ثعلب به دلیل داشتن لعاب طبیعی، باعث کشدار شدن بستنی می‌شود و به آن بافت منحصربه‌فردی می‌دهد. از ثعلب مرغوب و به مقدار مناسب استفاده کنید.خامه با درصد چربی بالا (بالاتر از ۳۵ درصد) برای تکه‌های خامه در بستنی مناسب است.از زعفران مرغوب استفاده کنید و برای رنگ دهی بهتر، آن را با یک تکه یخ دم کنید. همچنین، می‌توانید مقدار زعفران را در صورت تمایل افزایش دهید.هم زدن مداوم مایه بستنی در طول فرآیند تهیه، باعث می‌شود بافت بستنی پفکی و کشدار شود.

در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه بستنی زعفرانی خانگی را به شما آموزش دادیم تا بتوانید با کمترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان، این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید. با دنبال کردن دقیق مراحل و نکات گفته شده، شما هم می‌توانید این دسر خوشمزه و سنتی ایرانی را در خانه همانند بستنی فروشی‌ها تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید