طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و فوت‌و‌فن‌ ها

  • توسط: admin


با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با مواد طبیعی دیگر می‌توانید برنج با رنگ‌های متنوعی از جمله بنفش، صورتی، آبی، سبز و نارنجی داشته باشید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز را آموزش داده و به معرفی نکات و فوت‌وفن‌های آن می‌پردازیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

کلم قرمز را با آب بپزید تا رنگ بنفش آن آزاد شود. سپس، با افزودن آبلیمو، بیکینگ پودر یا زعفران، رنگ آب کلم را به صورتی، آبی، سبز و نارنجی تغییر دهید. در نهایت، آب رنگی را به برنج پخته اضافه کنید. برای مشاهده مراحل طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

مواد لازم برنج بنفش با کلم قرمز

کلم قرمزنصف ۱ عددآببه مقدار کمبرنج دم کشیده۲ کفگیر

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه برنج بنفش با کلم قرمز

زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقهاین مقدار مواد اولیه برای حدود دو کفگیر برنج بنفش کافی است.

مرحله اول: آماده‌سازی کلم قرمز

ابتدا یک کلم قرمز تازه را بشویید. سپس حدود نیمی از کلم را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن آب

کلم خرد شده را در یک قابلمه ریخته و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید مخلوط کلم و آب به مدت حدود ۵ دقیقه بجوشند تا رنگ بنفش کلم در آب آزاد شود.

مرحله سوم: مخلوط کردن برنج و آب کلم

آب بنفش کلم را با استفاده از یک صافی از تفاله آن جدا کنید. سپس آب بنفش را طی چند مرحله به برنج اضافه کنید تا زمانی که برنج بنفش شود.

مواد لازم برنج صورتی با کلم قرمز

کلم قرمزنصف ۱ عددآببه مقدار کمآبلیموبه مقدار کمبرنج دم کشیده۲ کفگیر

مراحل طرز تهیه برنج صورتی با کلم قرمز

زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقهاین مقدار مواد اولیه، حدود دو کفگیر برنج صورتی می‌دهد.

مرحله اول: مخلوط کردن آب کلم و آبلیمو

نصف یک عدد کلم قرمز را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس، تکه‌های کلم را به همراه مقدار کمی آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از حدود ۵ دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش کرده و چند قطره آبلیمو به آب کلم اضافه کنید. با افزودن آبلیمو، رنگ آب کلم از بنفش به صورتی تغییر خواهد کرد.

مرحله دوم: اضافه کردن آب کلم به برنج

دو کفگیر برنج را درون یک کاسه ریخته و آب کلم را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا برنج صورتی شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج پلو با مرغ

مواد لازم برنج آبی با کلم قرمز

کلم قرمزنصف ۱ عددبیکینگ پودربه مقدار کمآببه مقدار کمبرنج پخته۲ کفگیر

مراحل طرز تهیه برنج آبی با کلم قرمز

زمان آماده‌سازی: ۵ الی ۶ دقیقهبا استفاده از این مقدار مواد اولیه، حدود ۲ کفگیر برنج به رنگ آبی خواهید داشت.

مرحله اول: مخلوط کردن آب کلم و بیکینگ پودر

نصف یک عدد کلم را پس از شستشو، خرد کرده و با مقدار کمی آب بپزید. پس از ۵ دقیقه، مقدار کمی بیکینگ پودر به آب بنفش کلم اضافه کنید تا رنگ آن آبی شود.

مرحله دوم: مخلوط کردن برنج و آب کلم

برنج دم کشیده را درون یک ظرف ریخته و آب کلم را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که برنج به رنگ آبی دلخواه شما برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه زعفران پلو با مرغ

مواد لازم برنج سبز با کلم قرمز

کلم قرمز خرد شدهنصف ۱ عددبیکینگ پودربه مقدار کمزعفران دم کردهبه مقدار کمآببه مقدار کمبرنج دم کرده۲ کفگیر

مراحل طرز تهیه برنج سبز با کلم قرمز

زمان آماده‌سازی: ۵ الی ۶ دقیقهبا این میزان مواد اولیه، ۲ کفگیر برنج سبز خواهید داشت.

مرحله اول: مخلوط کردن آب کلم بنفش با مواد اولیه

کلم قرمز خرد شده را با مقدار کمی آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا رنگ آب، بنفش شود. سپس، مقدار کمی بیکینگ پودر به آن اضافه کنید تا آبی شود. در نهایت، زعفران را کم کم اضافه کنید تا رنگ آن سبز شود.

مرحله دوم: اضافه کردن آب کلم به برنج

آب سبز را کم کم به برنج اضافه کرده و مخلوط کنید. هنگامی که رنگ برنج به اندازه دلخواه سبز شد، دیگر آب کلم اضافه نکنید.

مواد لازم برنج نارنجی با کلم قرمز

کلم قرمزنصف ۱ عددآببه مقدار کمآبلیموچند قطرهزعفران دم کردهچند قطرهبرنج دم کرده۲ کفگیر

مراحل طرز تهیه برنج نارنجی با کلم قرمز

زمان آماده‌سازی: ۵ الی ۷ دقیقهاین میزان مواد اولیه، حدود دو کفگیر برنج را نارنجی می‌کند.

مرحله اول: مخلوط کردن مواد اولیه

کلم قرمز را شسته، خرد کرده و با آب بپزید تا رنگ بنفش آن استخراج شود. پس از حدود ۵ دقیقه، شعله را خاموش کرده و چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید تا صورتی شود. در نهایت، زعفران را اضافه کنید تا آب کلم نارنجی شود.

مرحله دوم: رنگ کردن برنج

آب نارنجی رنگی که تهیه کرده‌اید را به برنج اضافه کرده و هم بزنید تا تمام دانه‌های برنج نارنجی شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لبو پلو

نکات و فوت‌وفن‌های استخراج آب کلم قرمز

برخی نکات مهم در خصوص استخراج آب کلم و خوش‌عطر شدن آن عبارتند از:

آب کلم اضافی را در فریزر نگهداری کنید تا در دفعات بعدی بتوانید از آن استفاده کنید.برای عطر و طعم بهتر می‌توانید مقداری گلاب به آب کلم اضافه کنید.برای استخراج رنگ بنفش کلم می‌توانید به جای خرد کردن و پختن کلم، آن را رنده کرده و سپس آب آن را بگیرید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، شما را با یکی از جذاب‌ترین روش‌های تزئین برنج، یعنی درست کردن برنج رنگی با کلم قرمز آشنا کردیم. با دنبال کردن این دستورالعمل ساده می‌توانید به راحتی برنجی با رنگ‌های بنفش، سبز، صورتی، آبی و نارنجی درست کنید و سفره خود را رنگین‌تر از همیشه نمایید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید