طرز تهیه آش گردو برای ناهار+ نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


در فصل زمستان آش یکی از غذاهای پرطرفدار است و در میان انواع آش‌ها، آش گردو یکی از بهترین انتخاب‌هاست؛ زیرا نه‌ تنها خوردن آن در روزهای زمستانی دلچسب است بلکه خواص فراوانی برای حفظ سلامت شما در سرما دارد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا خواهیم شد. پس با ما همراه شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای پخت آش گردو باید گردو را با پیاز و ادویه‌ها تفت دهید. سپس لوبیا قرمز و آب را به آن اضافه کنید. بعد از نیم‌پز شدن لوبیا، عدس و برنج را اضافه کنید و بگذارید یک ساعت بپزد و به غلظت کافی برسد. می‌توانید این آش را با پیاز داغ و نعنا داغ سرو کنید.

رسپی این آش لذیذ را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای آش گردو برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازلوبیا قرمز۱ پیمانهعدس۱ پیمانهبرنج نیم‌دانه۱ پیمانهگردو آسیاب شده۵ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیرهبه میزان لازمپیاز۳ عدد متوسط

طرز تهیه آش گردو

مدت آماده‌سازی: ۲ ساعت‌ و ۳۰ دقیقهمناسب برای: ۴ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: خیس کردن حبوبات

لازم است حبوبات را از یک شب قبل خیس کنید. برای این که بهتر نفخ حبوبات گرفته شود می‌توانید چند حلقه خیار هم به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله دوم: تفت گردو

یکی از پیازها را رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به پیاز ادویه‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطرشان آزاد شود.

سپس گردو آسیاب شده را هم به این ترکیب اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش کلم برگ تبریزی

مرحله سوم: اضافه کردن حبوبات

روی گردو تفت خورده کمی آب جوش اضافه کنید. آب لوبیا قرمز را خالی کنید و سپس آن را به آش اضافه کنید.

بگذارید آش حدود یک ساعت الی یک ساعت و نیم بپزد و لوبیا نرم شود، سپس برنج نیم دانه را بشویید و به همراه عدس به آش اضافه کنید.

مرحله چهارم: پختن پیاز داغ چیپسی

بعد از اضافه کردن عدس و برنج لازم است آش حدود یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد.

در این فاصله دو پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کنید و با آن‌ها پیاز داغ چیپسی برای روی آش سرخ کنید.

می‌توانید از نعناع داغ هم برای تزئین روی آش استفاده کنید.

هنگامی که آش به غلظت مورد نظرتان رسید آن را در ظرف مناسب بکشید و تزئین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه آش گردو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش با اسفناج

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه آش گردو

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت آش گردو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

می‌توانید برای صرفه‌جویی در زمان لوبیا و عدس را به صورت جداگانه بپزید و در فریزر نگهداری کنید. با کمک این روش می‌توانید مدت زمان لازم برای پخت این آش را به یک ساعت کاهش دهید.در صورت تمایل می‌توانید بگذارید گردو بیشتر بپزد و روغن بیندازد و سپس حبوبات را به آن اضافه کنید. این کار مدت زمان پخت را طولانی‌تر می‌کند اما آش شما را جا افتاده‌تر خواهد کرد.برای سرخ کردن پیاز داغ چیپسی می‌توانید پیازها را چند دقیقه در آب بجوشانید، سپس آن‌ها را آبکش کنید و وقتی خشک شدند، در روغن سرخ کنید.می‌توانید به این آش گوشت نیز اضافه کنید، به این صورت که گوشت چرخ کرده را به شکل کله گنجشکی با پیاز رنده شده ترکیب و سپس به صورت کوفته‌های کوچک سرخ کنید. در نهایت این کله گنجشکی‌ها را در ده دقیقه آخر پخت به آش اضافه کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه آش گردو آشنا شدیم. امیدواریم که با رعایت نکات ذکر شده این آش را بپزید و از مصرف آن در این روزهای زیبای زمستانی لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید