طرح بزرگ برق و معادن: راهکاری نوین برای توسعه صنایع معدنی ایران – همراهی رئیس جمهور در افتتاحیهHistoric Launch: President Attends Inauguration of Groundbreaking Power and Mining Project for Iran’s Economic Growth
سرمایه گذاری سنگین در صنایع معدنی و معادن اهمیت بسیاری در تامین برق صنایع معدنی دارد. با توجه به نیاز روز افزون به انرژی در این صنایع، این گونه سرمایه گذاری های بزرگ می توانند به بهبود عملکرد و بهره وری این صنایع کمک شایانی نمایند. این طرح های اقتصادی می تواند به کاهش وابستگی به انرژی های خارجی کمک کند و به توسعه اقتصاد کشور کمک شایانی نماید.
افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی دولت با حضور رئیس جمهور نشان از تمرکز و توجه دولت به اهمیت صنایع معدنی و تامین برق صنایع معدنی دارد. این نوع اقدامات می توانند نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور و ایجاد شغل برای جوانان و نیروهای کاری بازی کنند. این اقدامات نشان از تعهد دولت به بهبود وضعیت اقتصادی کشور و رشد پایدار آن است.
اقتصاد آنلاین- باران شاکری: بلوک دوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی سمنان با حضور رئیس جمهور، افتتاح شد.
اردشیر سعدمحمدی در نشست خبری خود با خبرنگاران در حاشیه افتتاح این نیروگاه گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی شهید باکری سمنان به عنوان اولین طرح از ۴۸طرح پیشران پیشرفت اقتصاد ایران در دولت سیزدهم تعریف شده بود که در کمتر از یکسال توسط (ومعادن ) نهایی شد.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات اظهار داشت: سرمایه گذاری این طرح حدود ۹۰میلیون یورو معادل حدود ۳هزار میلیارد تومان بوده که توسط شرکت توسعه معادن و فلزات تامین شده است.
وی افزود: از زمانی که قرارداد منعقد شد یک خط ۱۸۳ مگاواتی ظرف ۷ماه و خط دوم در ۵ ماه بعدی افتتاح شد که مجموعا در دوازده ماه به تولید رسید.
سعد محمدی از اتصال ۳۶۵ مگاوات برق جدید به شبکه سراسری و اقدامات انجام شده برای افزایش کیفیت و ظرفیت برق تولیدی خبر داد.
به گفته وی تکمیل پست ۴۰۰ کیلووات و اجرای دو پروژه در نیروگاه سمنان از جمله این اقدامات است. یکی از این پروژهها، سرمایهگذاری در سیستمهای خنککننده سلولزی برای هوای ورودی بود که منجر به افزایش ۱۵ درصدی راندمان تولید برق شده است.
سعدمحمدی این اقدام را گامی بزرگ در جهت افزایش تولید و کاهش هزینهها دانست.
وی افزود: ظرفیت تولیدی این نیروگاه با اجرای طرح سوم ۱۱۰۰ مگاوات برق است. این طرح در کنار افزایش برق، راندمان نیروگاه گازی را ارتقا خواهد داده و نتایج زیست محیطی مثبتی را با کاهش ۵۰ درصدی آلایندهها در پی خواهد داشت.