طراز تهیه املت اسپانیایی با قارچ و پنیر پیتزا؛ دستور پخت لذیذ املت اسپانیایی

  • توسط: admin


املت اسپانیایی یک غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در کشورهای مختلف سرو می‌شود. این غذا غنی از پروتئین و ویتامین است و با مواد اصلی مانند تخم مرغ، گوجه فرنگی، قارچ، فلفل دلمه، ژامبون و پنیر پیتزا تهیه می‌شود. می‌توانید املت اسپانیایی را به صورت گرم یا سرد و در هر وقتی از روز سرو کنید.

برای تهیه این املت، ابتدا فلفل دلمه‌ای و قارچ را تفت داده و سپس به مواد تخم مرغی اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه یا ظرف مناسب بریزید. املت را در فر گرم کنید و بپزید تا پف بخورد و طلایی شود. می‌توانید این املت را با نان و سبزیجات تزیین کرده و سرو کنید.

با دنبال کردن نکات ساده و آموزش‌های مرحله به مرحله، می‌توانید املت اسپانیایی خوشمزه و شهی را در منزل خود تهیه کرده و از آن لذت ببرید. این غذا یک گزینه عالی برای وعده صبحانه، ناهار یا شام می‌باشد و با انواع مختلفی از مواد اضافی نیز می‌توانید طعم آن را تغییر دهید.

املت اسپانیایی یکی از انواع املت‌های بین‌المللی است که شما می‌توانید آن را به صورت گرم و سرد سرو کنید. به علاوه این املت یک پیش غذا یا یک غذای نانی خوشمزه و سریع نیز به حساب می‌آید که دستور پخت مختلفی دارد.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از ساده‌ترین و البته خوشمزه‌ترین روش‌هایی که می‌توانید املت اسپانیایی درست کنید را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. طرز تهیه املت اسپانیاییمدت زمان آماده سازی و تهیه این املت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این املت را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این املت در دسته‌بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه املت اسپانیایی:تخم مرغ۲ عددژامبون مرغ۲ ورقفلفل دلمه۱ عددگوجه فرنگی۱ عددقارچ۱۰۰ گرمپنیر پیتزا۱۰۰ گرمنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهمرحله اول: آماده سازی فلفل‌دلمه‌ای فلفل‌دلمه‌ای را بشویید و درون آن را خالی کنید.  آن را به صورت نگینی خرد کنید.تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و کمی روغن درون تابه بریزید.فلفل‌دلمه‌ای‌های نگینی خرد شده را درون تابه بریزید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.مرحله دوم: آماده سازی قارچقارچ‌ها را بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس با کمک چاقو آن‌ها را به صورت اسلایسی خرد کنید. قارچ‌های خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید. چند دقیقه تفت دهید تا قارچ‌ها تغییر رنگ دهند و آب اضافی‌شان گرفته شود.پس از اینکه قارچ و فلفل‌دلمه‌ای را تفت دادید آن‌ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.مرحله سوم: آماده سازی تخم‌مرغ تخم مرغ‌ها را درون کاسه مناسبی بشکنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن‌ها اضافه کنید و به هم زنید تا تخم‌مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت ایتالیایی با مرغ و قارچ (فریتاتا)مرحله چهارم: آماده ‌سازی گوجه‌فرنگی و ژامبون گوجه‌فرنگی را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.ژامبون را به صورت نواری یا نگینی خرد کنید، می‌توانید از ژامبون گوشت هم استفاده کنید.مرحله پنجم: ترکیب همه مواد با همگوجه‌فرنگی نگینی خرد شده، قارچ و فلفل دلمه تفت داده شده، ژامبون مرغ نگینی خرد شده و پنیر پیتزای رنده شده را به ترکیب مواد تخم‌مرغی‌تان اضافه کنید.همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.مرحله ششم: پخت املت فر برقی یا گازی‌تان را از قبل روشن کنید تا فر گرم شود.ته ظرف پیرکس یا ظروف مناسب فر را کمی چرب کنید. مواد املت را در ظرف بریزید.ظرف حاوی املت را در طبقه وسط فر قرار دهید. دمای پخت در فر برقی ۱۸۰ درجه را انتخاب کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا املت شما کاملا پف کند و بپزد.برای طلایی‌تر شدن روی املت، می‌توانید گریل فر را روشن کنید و چند دقیقه با حرارت پخت بالا منتظر بمانید تا روی املت شما بیشتر رنگ بگیرد.به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله بسیار ساده املت اسپانیایی خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.این املت را با انواع نان می‌توانید نوش جان کنید.هر کدام از سبزیجاتی که در دسترس ندارید قابل حذف یا جایگزین کردن هستند.می‌توانید محتوای املت را درون تابه درب‌داری بریزید و تابه را روی حرارت کم گذارید تا املت به خوبی بپزد و پف کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت فرانسوی با پنیر و فلفل دلمه‌ایپیشنهاد می‌کنیم که شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این املت بسیار خوشمزه و لذیذ را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید