شیرینی مغزی بدون فر؛ راحت و لذیذ برای عید

  • توسط: admin


شیرینی بادام و پسته بدون فر یک شیرینی بسیار خوشمزه و ارزان است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این شیرینی همچنین برای انواع مناسبت‌ها مانند عید و جشن‌ها مناسب است. برای تهیه این شیرینی نیازی به فر و همزن نیست و فقط به مواد اولیه از قبیل پودر بادام و پسته، پودر قند، شکلات سفید، شیر عسلی و زعفران نیاز دارید.

مراحل تهیه این شیرینی نیز بسیار ساده است. ابتدا مواد اولیه را آماده می‌کنید، سپس خمیر بادامی و خمیر پسته‌ای را تهیه می‌کنید و سپس خمیرها را در قالب‌های مورد نظر قرار می‌دهید. بعد از استراحت خمیرها در یخچال، این شیرینی‌های خوشمزه آماده سرو شدن هستند.

یک نکته مهم برای تهیه این شیرینی این است که مواد اولیه با کیفیت و تازه استفاده شوند تا شیرینی نهایی درست کیفیت بالایی داشته باشد. همچنین می‌توانید با اضافه کردن شکلات به مولد، طعم متفاوتی به شیرینی‌ها ببخشید.

با دنبال کردن مراحل تهیه این شیرینی، می‌توانید لذت آشپزی را تجربه کرده و شیرینی بسیار خوشمزه و جذابی را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید. امیدوارم که از تهیه و مزه‌ی این شیرینی لذت ببرید.

شیرینی بادام و پسته بدون فر یک شیرینی بسیار راحت اما در عین حال خوشمزه است که می توانید برای عید و مناسبت های مختلف درست کنیدبرای این شیرینی از انواع مولد ها میتوانید استفاده کنید و ظاهر متفاوتی به آن بدهید. برای درست کردن این شیرینی به فر و همزن نیازی ندارید و در کمترین زمان ممکن می توانید آن را آماده کنید.مواد لازم برای خمیر بادامی:پودر بادامیک و نیم پیمانهپودر قنددو سوم پیمانهشکلات سفیدیک دوم پیمانهشیر عسلیبه مقدار لازمزعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازممواد لازم برای خمیر پسته ای:پودر پستهنصف و یک چهارم پیمانهپودر قندیک سوم پیمانهشکلات سفیدیک چهارم پیمانهشیر عسلیبه مقدار لازم  مراحل تهیه شیرینی بادام و پستهبا مراحل تهیه این شیرینی همراه ما باشید.مرحله اول: آماده کردن مواد اولیهبرای درست کردن این شیرینی مرغوبیت مواد اولیه اهمیت بسیار زیادی دارد مهترین قسمت مواد اولیه تشکیل شده از پودر بادام و پودر پسته که بهتر است که خانگی باشد تا از تازگی و خالص بودن آن اطمینان کامل داشته باشیم.قبلا تهیه پودر بادام خانگی آموزش داده شده است پودر پسته را هم می توانید به همان روش درست کنید با این تفاوت که زمان خیس کردن در آب جوش را به یک الی دو دقیقه کاهش دهید تا پسته ها کم رنگ نشوند. مرحله دوم: درست کردن خمیر بادام سفیدپودر بادام را داخل ظرفی بریزید و پودر قند را روی آن الک کنید.و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و بعد به مخلوط پودر بادام اضافه کنید. و با قاشق کاملا مخلوط کنید.شیر عسلی را کم کم و قاشق قاشق به مواد اضافه کنید. در ابتدا مواد را با قاشق هم بزنید و مخلوط کنید تا جایی که مواد سفت تر شوند و هم زدن آن با قاشق سخت تر شود بعد از دست برای مخلوط کردن استفاده کنید شیر عسلی را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و نچسبی حاصل شود.مرحله سوم: درست کردن خمیر بادامی زعفرانیخمیر بادام بدست آمده را دو قسمت کنید و به یک قسمت کمی زعفران غلیظ دم کرده اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.مرحله چهارم: درست کردن خمیر پسته ایپودر پسته را داخل ظرفی بریزید و پودر قند الک شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.و بعد شکلات سفید آب شده را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شود.و در آخر شیر عسلی را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرم و نچسبی حاصل شود.مرحله پنجم: بافت و غلظت خمیرهادر هر سه خمیر چنان چه حس کردید خمیر سفت شده و نرمی لازم را ندارد باید کمی به آن شیر عسلی اضافه کنید و اگر مقدار شیر عسلی زیاد شده بود و خمیر چسبنده بود بسته به نوع خمیر به آن کمی پودر بادام یا پودر پسته اضافه کنید.سعی کنید از ورز دادن بیش از حد خمیر ها خودداری کنید به دلیل وجود مغزیجات داخل خمیر ممکن است خمیر با ورز زیاد به روغن بیفتد.مرحله ششم: استراحت خمیرهاهر کدام از خمیر ها را داخل نایلون جداگانه قرار دهید و در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت دهید.مرحله هفتم: مولد و قالب شیرینیاز هر مولد دلخواهی می‌توانید برای این شیرینی استفاده کنید مولد هایی با شکل گل هم برای این شیرینی بسیار مناسب هستند. من در اینجا از مولد انگور استفاده کردم که شکل فانتزی تری به شیرینی داده است.به جای مولد می‌توانید از انواع قالب های سیلیکونی مخصوص شکلات هم برای این شیرینی استفاده کنید که تنوع بسیار زیادی دارند.مرحله هشتم: قالب گیری شیرینیبرای مولد انگور من ابتدا قسمت برگ انگور را با خمیر پسته ای پر کردم.و بعد قسمت خالی مانده را با خمیر بادامی سفید پر کردم.خمیرها را حتما فشرده و صاف کنید.در آخر یک نایلون روی خمیر قرار دهید و چند بار وردنه بکشید تا کاملا صاف شود و بعد مولد را پنج الی ده دقیقه داخل فریزر بگذارید تا شیرینی کمی سفت شود بعد از قالب به راحتی خارج کنید.همین کار را برای خمیر زعفرانی هم تکرار کنید.مرحله نهم: نگه داری از شیرینیشیرینی ها را حتما در ظرف در بسته نگهداری کنید و سعی کنید ترجیحا در مکان خنک یا داخل یخچال باشند.نکات شیرینی بادام و پسته بدون فر برای اینکه شیرینی کیفیت بیشتری داشته باشد ترجیحا از شکلات کارات یا سوربون استفاده کنید. از شیر عسلی خانگی هم برای این شیرینی می توان استفاده کرد که قبلا آموزش داده شده است. در صورت دلخواه می توانید خمیر پسته را حذف کنید و به بخشی از خمیر بادامی رنگ سبز اضافه کنید. از بادام خام یا بادام تست شده میتوان برای پودر بادام این شیرینی استفاده کرد فقط بادام ها باید بدون نمک باشند. برای روش دیگر می توانید مقداری شکلات شیری یا تلخ را به روش بن ماری آب کنید و با قلمو روی دیواره های قالب شکلات بزنید و در فریزر قرار دهید تا ببندد و بعد دوباره با شکلات کاور کنید و داخل فریزر قرار دهید و بعد داخل آن را با خمیر بادام یا پسته پر کنید و از قالب خارج کنید. وجود شکلات در کنار شیرینی طعم متفاوت‌تری به آن می‌دهد.امیدوارم این شیرینی خوشمزه و راحت را درست کنید و کنار یک فنجان چای از آن لذت ببرید.سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودمعاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارمممنون که همراهم هستین

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید