شگفتی طعمهای کوکو رشتهای با سیب زمینی: دلپذیری بینظیر
کوکو رشتهای یکی از انواع کوکوهای سیبزمینی است که بسیار ساده و راحت تهیه میشود. این کوکو با سیب زمینی، تره فرنگی، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد سفید تهیه میشود. این غذا شباهت زیادی به کوکو ماکارونی دارد و ممکن است به آن نیز گفته شود.
تهیه کوکو رشتهای نیاز به مراحلی دارد که از جمله آنها میتوان به تهیه سیبزمینی، تره فرنگی، تخم مرغ و مواد دیگر اشاره کرد. بعد از آماده سازی موارد مورد نیاز، کوکوها در تابه سرخ میشوند تا ظاهری طلایی بگیرند.
این کوکوها بعد از پختن روی دستمال جاذب روغن قرار داده میشوند تا روغن اضافی آنها جذب شود و طعم و ترکیب آنها بهتر شود.
با تهیه کوکو رشتهای میتوانید ساندویچهای خوشمزه و متفاوتی را تهیه کنید. این غذا با نان، گوجهفرنگی، خیارشور و انواع سسها همراه میشود و مزهای جدید و خوشمزه به وعده غذایی شما اضافه میکند.
کوکو رشتهای، یکی از انواع کوکوهای سیب زمینی است که با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی به راحتی تهیه میشود و سیب زمینی عضو مواد اولیه ثابت آن است.
از طرفی این کوکو شباهت زیادی به کوکو ماکارونی دارد. (برخی کوکو ماکارونی را کوکو رشتهای مینامند). پیشنهاد میکنیم اگر به دنبال چشیدن یک طعم جدید یا غذایی ساده با ظاهری متفاوت هستید، این کوکو را امتحان کنید.
ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ آسانترین و خوشمزهترین طرز تهیه کوکو رشتهای را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه کوکو رشتهای
برای تهیه کوکو رشتهای به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
سیب زمینی۲ عددتخم مرغ۲ عددتره فرنگی۳-۴ ساقهنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمآرد سفید۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکو رشتهای
مدت زمان آماده سازی و تهیه این کوکو ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این کوکو را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوکو در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینیها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را با کمک رنده رشتهای رنده کنید.
سیبزمینیهای رنده شده را درون صافی کوچکی بریزید و به خوبی فشار دهید تا آب آنها گرفته شود.
حال سیب زمینیها را درون ظرف مناسبی بریزید.
گرفتن آب سیبزمینی در انسجام کوکو شما زمان سرخ کردن تاثیر مثبتی دارد.
مرحله دوم: آماده سازی تره فرنگی
تره فرنگی را بشویید و خشک کنید. با کمک چاقو تره فرنگیها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
تره فرنگی خرد شده را به سیب زمینیهای آب گرفته شده اضافه کنید.
مرحله سوم: آماده سازی و افزودن تخممرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد سفید
تخممرغها را درون ظرف مناسبی بشکنید.
نمک، فلفل سیاه و آرد سفید را به آن اضافه کنید و با ویسک کوچک یا چنگالی به خوبی به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
حال ترکیب مواد تخم مرغی را به سیب زمینی و تره فرنگی اضافه کنید.
همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا بافتی یکدست و یکنواخت به خود گیرند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی خوشمزه
مرحله چهارم: آماده سازی تابه
تابه مناسبی را روی حرارت گذارید. منتظر بمانید تا تابه گرم شود. مقداری روغن درون تابه بریزید.
از مواد کوکو با کمک قاشق بردارید و درون تابه گذارید. کمی با پشت قاشق سطح کوکوها را صاف کنید.
پس از سرخ شدن یک سمت کوکوها آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز طلایی و برشته شود.
پس از سرخ شدن هر کوکو را روی دستمال جاذب روغن گذارید تا روغن کوکو به خوبی گرفته شود.
با این کار کوکو شما ترد میشود و حالت نرم و خمیری به خود نمیگیرد.
همه مواد کوکو را به همین ترتیب سرخ کنید.
کوکوهای رشتهای شما آماده میل کردن هستند. میتوانید با این کوکوهای خوشمزه به همراه نان، گوجه فرنگی، خیارشور، کاهو و انواع سسها یک ساندویچ فوقالعاده جذاب و خوشمزه تهیه کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش این کوکوهای متفاوت را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: