شکر هندی: سفری جادویی به دنیای شیرینی ها

  • توسط: admin


شکر هندی نوعی گیاه دارویی است که از آن برای تهیه شکر استفاده می‌شود. این گیاه اصلی‌ترین منبع شکر قند در هند بوده و از زمان‌های قدیم تاکنون به عنوان یک درمان طبیعی برای برخی از بیماری‌ها استفاده می‌شود. شکر هندی دارای خواص ضد میکروبی، ضد التهابی و ضد اکسیدانی است که می‌تواند به بهبود سلامتی بدن کمک کند. این گیاه همچنین می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش، کنترل قند خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی کمک کند. به عنوان پودر یا عصاره، شکر هندی به عنوان یک مکمل غذایی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از شکر هندی به عنوان یک راه حل طبیعی و سلامتی می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی کمک کند و به عنوان جایگزینی سالم برای شکر سفید معمولی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایسنا، کارگزار شرکت آمریکایی استون‌اکس اظهار کرد که پیش‌بینی می‌شود بازار جهانی شکر در فصل اکتبر تا سپتامبر ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به دلیل بهبود تولید در هند و تایلند، مازاد عرضه بیشتری از حد انتظار داشته باشد.
بر اساس این پیش‌بینی، تولید جهانی شکر ۳.۹ میلیون تن از کل تقاضا فراتر رود که در مقایسه با ۳.۴ میلیون تنی که در فوریه مشاهده شد، بیشتر بود.
استون‌اکس پیش‌بینی خود را برای تولید هند با ۱.۷ میلیون تن به ۳۲.۸ میلیون تن افزایش داد و ۵۰۰ هزار تن به برآورد خود برای تایلند به ۹.۱ میلیون تن اضافه کرد. هر دو کشور در مرحله نهایی بازده بالاتری دارند.
بر اساس گزارش رویترز، میزان تولید شکر مرکز جنوب برزیل به ۴۲.۳ میلیون تن می‌رسد که کمتر از ۴۳.۱ میلیون تن پیش‌بینی شده در ژانویه است. سایر تحلیلگران انتظار دارند تولید کمتر در برزیل در حدود ۴۰ میلیون تن باشد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید