شش غذای شب عید اصیل و لذیذ از استان چهارمحال و بختیاری
مردم چهارمحال و بختیاری نیز همانند سایر شهرهای ایران، در ایام عید با غذاهای خوشمزه و مخصوصی به استقبال سال نو میروند. در این استان نیز غذاهای محبوبی برای شب عید وجود دارد که بسیار خوش طعم و لذیذ هستند.
یکی از غذاهای پرطرفدار در این استان، کوفته محلی یا کوفته ریزه است که با استفاده از گوشت قرمز، ماهی یا مرغ تهیه میشود. همچنین سبزیپلو با ماهی و خورش قیمه نیز جزء غذاهای معروف این منطقه هستند. قلیه ماهی و قورمه سبزی نیز از دیگر غذاهای لذیذ و خوشمزه است که در اینجا در شب عید تهیه میشود. همچنین گردو پلو نیز یکی از غذاهای خاص و محبوب این استان در ایام عید است.
با توجه به تنوع و خوشمزگی این غذاها، مردم چهارمحال و بختیاری در شب عید با تهیه و میل کردن این غذاها فرهنگ خوبی را حفظ کردهاند. امیدواریم که با معرفی این غذاها، اطلاعات جدیدی به دست آورده و از آشپزی محلی این منطقه لذت ببرید.
مردم چهارمحال و بختیاری نیز مانند سایر شهرهای ایران غذاهای مخصوصی برای شب عید دارند و با پخت انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه به استقبال سال نو میروند.اما آیا شما چیزی در مورد غذاهای مخصوص شب عید چهارمحال و بختیاری شنیدهاید؟ در این مقاله از آدرینبلاگ قصد داریم با چند غذای شب عید در شهر چهارمحال و بختیاری آشنا شویم، پس تا انتها ما را همراهی کنید.انواع غذای شب عید چهارمحال و بختیاریدر این بخش لیستی از محبوبترین غذاهایی که در استان چهارمحال و بختیاری برای ایام عید طبخ میکنند را ارائه دادهایم.۱- کوفتهکوفته محلی یا کوفته ریزه یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای استان چهارمحال و بختیاری است که اهالی این شهر کوفته محلی را با استفاده از گوشت قرمز، ماهی یا مرغ درست میکنند. برای درست کردن کوفته شهرکردی گوشت یا آرد نخودچی و پیاز ترکیب میشود که گوشت باید به خوبی له و کوبیده شود.برای آشنایی با رسپی این غذای محلی خوشمزه روی لینک طرز تهیه کوفته برنجی کلیک کنید. ۲- سبزیپلو با ماهییکی از غذاهای سنتی شهر چهارمحال و بختیاری سبزی پلو با ماهی است که میتوان با انواع ماهی تهیه کرد و برای مجالس و مهمانی ها سرو کرد. سبزیپلو از ترکیب سبزی با برنج در کنار ماهی سرخ شده تهیه میشود.برای آشنایی با رسپی این غذای دریایی پرطرفدار میتوانید روی لینک طرز تهیه “سبزی پلو با ماهی” مجلسی کلیک کنید.۳- خورش قیمهیکی از خورشهای اصیل ایرانی که در مراسم و مهمانیها پای ثابت سفرههای غذا ما هست خورشقیمه است که به عنوان یکی از غذاهای مخصوص شهرکرد برای ایام عید تهیه میشود. برای پخت خورشقیمه در چهارمحال و بختیاری از گوشت گوسفندی، لپه، رب گوجه و لیمو عمانی استفاده میشود.برای آشنایی با رسپی این غذای همه پسند و اصیل میتوانید روی لینک طرز تهیه خورش قیمه کلیک کنید.۴- قلیه ماهیقلیه ماهی یکی از غذاهای مخصوص جنوب ایران است اما جالب است بدانید که مردم چهارمحال و بختیاری این غذا را برای شب عید تهیه میکنند. طرز تهیه قلیه ماهی در استان شهرکرد مشابه روش تهیه جنوبیها است و برای درست کردن آن میتوان از انواع متفاوت ماهی از جمله ماهی ماهور، سنگسر، زبیدی و … استفاده کرد.برای آشنایی با رسپی این غذای مخصوص جنوبی میتوانید روی لینک طرز تهیه قلیه ماهی کلیک کنید.۵- قورمه سبزیقورمه یکی از جمله غذاهایی است که در لیست محبوبترین غذاها قرار دارد و در چهارمحال و بختیاری نیز برای شب عید تهیه میشود. این غذای خوشمزه و لذیذ را میتوان با گوشتقرمز، لوبیا و سبزی قورمه تهیه کرد.برای آشنایی با رسپی این غذای خوشمزه و مجلسی روی لینک طرز تهیه قورمه سبزی کلیک کنید.۶- گردو پلوگردو پلو یکی دیگر از غذاهای خاص شب عید در چهارمحال و بختیاری است که میتوان مانند انواع پلوهای دیگر آن را تهیه کرد. برای پخت گردو پلو از گوشت قرمز یا گوشت مرغ یا به صورت گوشت قلقلی استفاده میشود.در این مقاله از مجله آشپزی آدرینلیستی از غذاهای محبوب استان چهارمحال و بختیاری برای ایام عید را ارائه دادیم که با مشاهده آن میتوانید انواع غذای خوشمزه را برای ایام عید تدارک ببینید. امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!
- برچسب ها: