شام مجلسی عالی با ترکیبی جذاب از رولت گوشت و پسته، طعم و عطری که قلبتان را فرا میخواند
آیا به دنبال یک غذای جدید و متفاوت برای شام هستید؟ رولت گوشت و پسته، یک شاهکار آشپزی است که با ترکیبی از گوشت نرم، پسته خوش عطر و سسی دلچسب، هر ذائقهای را فتح میکند. این رولت انتخابی عالی برای مهمانیها و مناسبتهای خاص است؛ زیرا هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعم بینظیر. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این رولت جذاب را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه رولت گوشت و پسته
مواد لازم جهت تهیه رولت گوشت و پسته به شرح زیر است:
پسته خرد شده۱/۲ پیمانهپیاز رنده شده۱ عددتخم مرغ۱ عددگوشت چرخ کرده۵۰۰ گرمزرشک۱/۴ پیمانهرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریجعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوریزعفران دم کردهبه مقدار دلخواهنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازم
مراحل تهیه رولت گوشت و پسته
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این رولت ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این رولت جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این رولت در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده ریز پیاز را رنده کنید.
پوره پیاز را درون صافی یا آبکش کوچکی بریزید و به خوبی آب پیاز را بگیرید.
گرفتن آب پیاز موجب انسجام بهتر رولت شما میشود.
برای پوره کردن پیاز از خردکن یا میکسر نیز میتوانید استفاده کنید.
مرحله دوم: آماده سازی مایه گوشتی رولت
گوشت چرخکرده، پیاز رندهشده، تخممرغ و ادویهها را با هم مخلوط کنید. برای طعم بهتر، میتوانید از ادویههای دلخواه مانند دارچین، آویشن یا پودر کاری استفاده کنید.
همه مواد را به خوبی با دست ورز دهید تا مایه یکدست و یکنواختی حاصل شود.
توجه داشته باشید برای تهیه یک رولت مجلسیتر، بهتر است از گوشت راسته گوساله استفاده کنید؛ زیرا گوشت گوساله در زمان پخت انسجام بیشتری دارد و کمتر تغییر حجم میدهد.
مرحله سوم: آماده سازی مواد میانی رولت
برای تهیه مواد میانی باید زرشک را بشویید و در آب گرم خیس کنید. با توجه به ذائقه و سلیقه غذاییتان میتوانید به جای زرشک از کشمش یا آلو نیز استفاده کنید.
زرشک ها را پس از خیساندن در آبکش بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود سپس زرشک ها را درون کاسهای بریزید.
مغز پسته را با کمک چاقو خرد کنید و به زرشک ها بیفزایید.
جعفری ساطوری خرد شده را به مواد فوق اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت گوشت و انبه
مرحله چهارم: پیچیدن رولت
برای اینکه رولت شکل بهتری به خود بگیرد، میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
کاغذ روغنی را روی سطح میز کار پهن کنید سپس مایه گوشت را روی آن بریزید.
مایه گوشتی را به قطر یکسانی به شکل مستطیل باز کنید.
برای این کار میتوانید تکه ای کاغذ روغنی یا پلاستیک روی آن گذارید و با کمک وردنه سطح گوشت را صاف کنید.
پس از صاف کردن سطح گوشت مواد میانی را روی آن پخش کنید. برای یک طعم متفاوتتر، میتوانید مقداری پنیر خامهای یا موزارلا روی مواد میانی بریزید.
پس از ریختن مواد میانی لبههای گوشت را از یک سمت به آرامی رول کنید.
برای راحت تر رول کردن مواد گوشتی از همان کاغذ روغنی زیر کار کمک بگیرید.
مرحله پنجم: تفت دادن رولت
یک تابه نچسب با اندازه مناسب روی حرارت گذارید و کمی روغن در تابه بریزید.
رولت را به آرامی در تابه گذارید و زمان دهید تا گوشت کمی تغییر رنگ دهد.
پس از سرخ و طلایی شدن یک سمت رولت آن را در تابه بچرخانید تا همه جای آن سرخ شود.
مرحله ششم: آماده سازی سس
در تابه دیگری، کمی روغن بریزید و رب گوجهفرنگی را تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و زمان دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود. محلول زعفران را به سس بیفزایید و در حد مخلوط شدن سس را به هم زنید.
حال کمی آب جوش به محتوای درون تابه اضافه کنید و کمی زمان دهید تا سس غلیظ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت مرغ با عسل
مرحله هفتم: پخت رولت
پس از اینکه سس شما به غلظت مناسب رسید باید رولت سرخ شده را درون تابه سس گذارید.
حرارت را کم کنید و به ۴۰-۵۰ دقیقه زمان دهید تا رولت شما به آرامی بپزد.
در این بازه زمانی چندین بار به رولت سر بزنید و آن را در سس بچرخانید تا تمام قسمتهای گوشت به خوبی با سس طعم دار شود.
مرحله هشتم: تزیین و سرو رولت
پس از پخت رولت را از تابه خارج کنید و با کمک چاقو اره ای به برشهای دلخواه تقسیم کنید.
برای تزیین رولت میتوانید از زرشک و خلال پسته استفاده کنید.
این رولت جذاب را با انواع سس، نان و برنج میتوانید میل کنید.
با رعایت این مراحل ساده، میتوانید یک رولت گوشت و پسته خوشمزه و مجلسی تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این غذای متفاوت و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: