سیاه ترین سردی تابستان: دستور اسموتی خیار و گشنیز

  • توسط: admin


اسموتی خیار و گشنیز یکی از انواع اسموتی‌های سالم و مفید است که مورد توجه ورزشکاران برای افزایش متابولیسم بدن و سوزاندن چربی است. این اسموتی موجب لاغری، کاهش وزن، شفافیت و درخشش پوست نیز می‌شود. برای تهیه این اسموتی به مواد اولیه از خیار، گشنیز، لیموترش، آب سرد، نمک و خ نیاز دارید. مراحل تهیه این اسموتی شامل آماده‌سازی گشنیز، خیار، لیموترش، ترکیب مواد در مخلوط‌کن و ریختن در لیوان با یخ می‌شود. می‌توانید با مقدار مواد تغییراتی ایجاد کنید و از میوه‌های دیگر نیز برای درخشش بیشتر پوست استفاده کنید. این اسموتی حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و برای سلامتی و طراوت پوست مفید است، پس می‌توانید آن را به صورت منظم مصرف کنید. با تلاش و علاقه به آشپزی، می‌توانید این اسموتی خوشمزه و سالم را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

اسموتی خیار و گشنیز یکی از انواع اسموتی‌های بسیار سالم و مفیدی است که اغلب ورزشکاران برای افزایش متابولیسم بدن و سوزاندن چربی از آن استفاده می‌کنند. این اسموتی برای لاغری و کاهش وزن مفید است همچنین موجب شفافیت و درخشش پوست نیز می‌شود. اسموتی خیار و گشنیز به روش‌های مختلفی و با مواد اولیه متنوعی تهیه می‌شود.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌ تهیه اسموتی خیار و گشنیز را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر نکاتی که برای بهتر شدن طعم اسموتی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید. مواد لازم جهت تهیه اسموتی خیار و گشنیزخیار ۲ عددگشنیز تازه ۱۰۰ گرملیموترش ۱ عددآب سرد ۲ پیمانهنمک به مقدار دلخواهیخ به مقدار دلخواهطرز تهیه اسموتی خیار و گشنیزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این اسموتی ۵-۱۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این اسموتی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این اسموتی در دسته‌بندی آسان قرار دارد. بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی شیر و خرمامرحله اول: آماده سازی گشنیزگشنیز‌ها را تمیز کنید، ساقه‌های ضخیم سبزی و برگ‌های زرد آن را جدا سازید.گشنیز‌ها را با مقداری آب بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.مرحله دوم: آماده سازی خیار و لیموترشخیارها را بشویید و پوست بگیرید (گرفتن پوست خیار اختیاری است)خیارها به چند تکه برش زنید و درون میکسر، مخلوط‌کن یا خردکن بریزید.لیمو ترش را بشویید و آب آن را به خیارها اضافه کنید.نمک، آب سرد و گشنیزهای تازه را به محتوای درون مخلوط کن اضافه کنید.چند پالس بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و مواد اسموتی شما بافتی یک‌دست و یک‌نواخت به خود گیرد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی خرما با موزمرحله سوم: از صافی رد کردن اسموتیانجام این مرحله کاملا سلیقه‌ای و قابل حذف است.برای یک‌دست شدن بافت اسموتی می‌توانید آن را از صافی رد کنید.حال در لیوان‌های سرو چند تکه یخ گذارید و از اسموتی در لیوان‌ها بریزید.به همین راحتی و با طی کردن ۳ مرحله بسیار ساده اسموتی گشنیز و خیار شما آماده سرو و نوش جان کردن است.نکات تهیه اسموتی خیار و گشنیزبهتر است در تهیه این اسموتی از خیارهای محلی استفاده کنید، خیارهای محلی عطر و طعم بهتری نسبت به خیارهای درختی دارند.در تهیه این اسموتی می‌توانید از ترکیب انواع میوه‌ها مانند سیب، کاهو، موز، اسفناج، کرفس و فلفل سبز نیز استفاده کنید.این اسموتی سرشار از آنتی‌اکسیدان است و برای سلامت و طراوت پوست مفید است پس برای بهرمند شدن از خواص آن سعی کنید به صورت منظم از این اسموتی تهیه و‌ میل کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این اسموتی جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید