سه روش عملی برای دستیابی به هدف انرژی زغال اخته کال

  • توسط: admin


زغال اخته این میوه ترش و خوشمزه، یکی از محبوب‌ترین میوه‌های فصل تابستان است. اما برای چشیدن طعم واقعی این میوه باید آن را زمانی که کاملا رسیده است میل کرد، زیرا اگر این میوه به اندازه کافی نرسیده باشد، طعم بسیار ترشی داشته و هضم آن برای معده دشوار می‌شود.

در این مقاله از مجله اکالا با شما چند روش رسیدن زغال اخته کال را به اشتراک می‌گذاریم.

روش‌های رسیدن زغال اخته کال

برای رساندن میوه نارس زغال اخته روش‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه، موثرترین و بهترین آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

۱- رساندن زغال‌ اخته کال با گاز اتیلن

یکی از موثرترین و رایج‌ترین روش‌ها برای رسیدن زغال اخته کال، استفاده از گاز اتیلن است. گاز اتیلن یک هورمون گیاهی است که سرعت رسیدن میوه‌ها را افزایش می‌دهد.

تمام میوه‌ها به مقدار کمی گاز اتیلن از خود ساطع می‌کنند اما میوه‌هایی مانند موز، آووکادو و گوجه فرنگی به مقدار قابل توجهی گاز اتیلن تولید می‌کنند و به همین دلیل برای رساندن میوه‌های نارس ایده‌آل هستند.

بیشتر بخوانید: چگونه زغال اخته را خشک کنیم؟

برای استفاده از این روش کافی است زغال اخته‌ها در کنار این میوه‌ها قرار دهید. با قرار دادن زغال اخته‌های کال در کنار این میوه‌ها، اتیلن آزاد شده از آن‌ها به زغال اخته‌ها منتقل شده و باعث می‌شود که آن‌ها سریع‌تر برسند. اگر این میوه‌ها را در دسترس ندارید می‌توایند از گاز اتیلن در قوطی‌های تحت فشار که در بازار موجود هستند استفاده کنید.

۲- رساندن زغال اخته کال با استفاده از اتفن

یکی از دیگر از روش‌های موثر برای رسیدن زغال اخته‌های نارس، استفاده از ماده‌ای به نام اتفن یا اتوفن است. این ماده پس از نفوذ به زغال اخته‌های نارس، به گاز اتیلن تجزیه شده و به این ترتیب فرایند رسیدن میوه آغاز می‎شود.

۳- رساندن زغال اخته کال با کیسه کاغذی

اگر به دو مورد بالا دسترسی ندارید، اصلا نگران نباشید. کافی است یک کیسه کاغذی تهیه کنید و زغال اخته‌های کال را درون کیسه قرار دهید و درب آن را ببندید. کیسه کاغذی، اتیلن آزاد شده از زغال اخته را در خود حبس می‌کند و باعث رسیدن آن‌ها می‌شود.

در صورت تمایل می‌توانید یک سیب یا موز رسیده را نیز درون کیسه قرار دهید تا روند رسیدن زغال اخته‌های نارس تسریع گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلوی زغال اخته (جواهر پلو) برای ناهار

نکته: از بستن کامل درب کیسه کاغذی خودداری کنید. زیرا، در این صورت ممکن است زغال اخته‌ها بیش از حد برسند و یا حتی خراب شوند.

در این بخش از مجله دانستنی اکالا، روش‌های رسیدن زغال اخته کال را شرح دادیم. پس دیگر نگران زغال اخته‌های نارس داخل یخچال نباشید و با استفاده از روش‌هایی که در این مقاله معرفی کردیم آن‌ها را برسانید و میل کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید