سه روش جذاب برای پخت بلال کبابی: از فر گرفته تا روی گاز و حتی با استفاده از پوست!

  • توسط: admin


بلال کبابی یکی از خوراکی‌های محبوب و خوشمزه‌ای است که می‌توانید آن را به روش‌های مختلفی تهیه کنید. بلال کبابی را می‌توانید به عنوان یک میان وعده کامل میل کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه بلال کبابی را به سه روش مختلف به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه بلال باید بدانید را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه بلال با هر ۳ روش ( گاز، فر و با پوست)

مواد لازم جهت تهیه بلال با هر ۳ روش ( گاز، فر و با پوست) به شرح زیر است:

بلال تازه۲-۳ عددکره۵۰ گرمنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهپودر سیر، پاپریکا و آویشنبه مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

نکات تهیه بلال با هر ۳ روش (گاز،فر و با پوست)

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این بلال‌ها ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این بلال های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این بلال در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مراحل تهیه بلال کبابی روی گاز (روش اول)

مراحل تهیه بلال کبابی روی گاز به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده سازی بلال

پوست بلال ها را جدا کنید و بلال‌ها را با مقداری آب بشویید.

مرحله دوم: آماده سازی تابه و پخت بلال‌ها

یک تابه تفلون با ابعاد مناسب برای بلال‌هایتان انتخاب کنید و تابه را روی حرارت متوسط گذارید تا تابه گرم شود.

بلال‌ها را در تابه گذارید و به مدت ۵-۷ دقیقه از هر طرف آن‌ها را کباب کنید تا طلایی رنگ شوند. در حین کباب کردن، بلال‌ها را بچرخانید تا همه جای آن به طور یکنواخت گرم شود.

مرحله سوم: طعم دار کردن بلال

پس از کباب شدن، بلال ها را در ظرف سرو گذارید و مقداری کره به دمای محیط رسیده روی تمام قسمت‌های بلال بکشید.

سپس به مقدار دلخواه نمک، پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه به بلال‌ها بزنید.

شما برای متنوع‌تر کردن طعم بلال می‌توانید از سس‌های مختلف مانند سس مایونز، سس خردل و یا سس کچاپ استفاده کنید.

اگر دوست دارید بلال شما شیرین‌تر شود، می‌توانید کمی شکر به کره اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: از این به بعد ذرت پخته را اینجوری درست کنید

طرز تهیه بلال در فر (روش دوم)

برای تهیه بلال در فر کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده سازی بلال

بلال‌ها را مانند روش قبل پوست بگیرید و بشویید.

در صورت تمایل می‌توانید بلال‌ها را برش زنید و به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.

مرحله دوم: طعم‌دار کردن بلال

بلال‌های شسته شده را درون کاسه مناسبی گذارید و با کره آب شده تمام قسمت‌هایشان را چرب کنید.

سپس با مقداری نمک، فلفل سیاه و سایر ادویه‌های دلخواهتان بلال‌ها را طعم‌دار کنید.

مرحله سوم: آماده سازی فر

فر را پیش از شروع پخت بلال روشن کنید تا به خوبی گرم شود.

ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذارید.

مرحله چهارم: پخت بلال

بلال‌های طعم دار شده را روی سینی فر در کنار هم بچینید.

سینی را در فر برقی با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار دهید تا بلال‌ها بپزند. بهتر است در زمان پخت برای یکسان پخته‌شدن بلال‌ها را هر چند دقیقه یک بار بچرخانید.

برای اینکه بلال‌ها یکدست بپزند، می‌توانید آن‌ها را در فویل بپیچید و سپس در فر قرار دهید. هنگام کار با فر، احتیاط کنید و از دستکش استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

مراحل تهیه بلال کبابی با پوست (روش سوم)

مراحل تهیه بلال کبابی با پوست به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده سازی بلال

بلال‌ها را با پوست بشویید.

قابلمه مناسبی را آب کنید و قابلمه را روی حرارت گذارید تا آب به نقطه‌ جوش رسد.

سپس بدون اینکه پوست بلال‌ها را جدا کنید، به مدت ۲-۳ دقیقه بلال‌ها را در آب جوش قرار دهید تا پوست آنها نرم شود.

مرحله دوم: کباب کردن بلال

بلال‌ها را با همان پوستشان روی آتش یا روی گریل قرار دهید.

به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه آن ها را کباب کنید تا پوستشان کاملا سوخته و دانه‌های بلال نرم شود.

مرحله سوم: پوست کندن بلال و طعم دار کردن آن

پس از کباب شدن، بلال‌ها را از روی آتش بردارید و پوست آن‌ها را جدا کنید.

مقداری کره به دمای محیط رسیده روی دانه‌های بلال زنید.

سپس با مقداری نمک، فلفل سیاه و هر ادویه دلخواهی بلال را طعم‌دار و میل کنید. برای افزایش طعم بلال، می‌توانید کمی پنیر رنده شده روی آن بپاشید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با استفاده از این روش‌های ساده، بتوانید بلال‌های کبابی خوشمزه و سالمی را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

اگر شما برای تهیه بلال به صورت خانگی از روش های دیگری استفاده می‌کنید خوشحال می‌شویم که آن روش ها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید