سه دستور خلاقانه برای ساخت فالوده هندوانه در خانه: تجربه‌ای خنک و پر طراوت

  • توسط: admin


فالوده هندوانه یک دسر خنک و خوشمزه برای روزهای گرم تابستان است که دمای بدن را کاهش می‌دهد و برای افرادی که طبع گرمی دارند، بسیار مفید است. در این مقاله از آدرینبلاگ می‌توانید با طرز تهیه فالوده هندوانه و همه فوت و فن‌های درست کردن این دسر لذیذ آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه فالوده هندوانه رشته‌ای

آماده کردن مواد اولیه این فالوده حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. مواد اولیه به کار رفته در این دستور برای ۴ نفر مناسب است.

آب هندوانه تازه۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارشکر۱۰۰ گرمفالوده رشته‌ای آماده۵۰۰ گرمپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریعرق نسترن۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه فالوده هندوانه رشته‌ای

در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن فالوده هندوانه با فالوده رشته‌ای و ژلاتین آشنا شوید.

مرحله اول: فالوده رشته‌ای را از فریزر خارج کنید

برای شروع باید فالوده رشته‌ای را از فریزر خارج کنید و برای چند دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید تا کاملا آب شود.

مرحله دوم: پودر ژلاتین را با عرق نسترن ترکیب کنید

عرق نسترن را در یک کاسه پیرکس یا فلزی بریزید و بعد پودر ژلاتین را اضافه کنید. حالا کاسه را روی بخار کتری قرار دهید و مدام هم بزنید تا دانه‌های ژلاتین به طور کامل در عرق نسترن حل شود. زمانی که ژلاتین حل شد، آن را از روی کتری بردارید و اجازه دهید خنک شود.

مرحله سوم: هندوانه را میکس کنید

هندوانه را قاچ و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را خرد کنید. تخمه‌های هندوانه را جدا کنید و بعد آن را در مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس شود. در ادامه هندوانه را از صافی رد کنید تا بافت یکدستی پیدا کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فالوده طالبی خانگی

مرحله چهارم: شکر را با هندوانه میکس شده ترکیب کنید

شکر را به هندوانه میکس شده اضافه کنید و آن را هم بزنید تا دانه‌های شکر در آن حل شود.

مرحله پنجم: فالوده را آماده کنید

در این مرحله باید ترکیب ژلاتین و عرق نسترن را با هندوانه و شکر میکس شده ترکیب کنید. حالا مواد فالوده را در قالب یا ظرف مورد نظر بریزید و برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و آماده شود. بعد از این که فالوده سفت شد، آن را در ظرف پذیرایی برگردانید و در ظروف کوچک بریزید و سرو کنید.

از آن جایی که برای تهیه این فالوده از ژلاتین و فالوده رشته‌ای استفاده شده است بافت ژلاتینی و نرمی پیدا می‌کند و فالوده شما مزه دلچسبی خواهد داشت. در صورت تمایل می‌توانید این فالوده را به صورت منجمد شده نیز سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه فالوده هندوانه و لیمو ترش

مواد لازم برای تهیه فالوده هندوانه و لیمو ترش به شرح زیر است:

هندوانه خرد شده۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوریشکر۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارفالوده رشته‌ای (اختیاری)۵۰۰ گرم

مراحل تهیه فالوده هندوانه با لیمو ترش

آماده کردن این فالوده حدود نیم ساعت طول می‌کشد. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن فالوده خوشمزه با هندوانه و آب لیمو ترش تازه آشنا شوید.

مرحله اول: هندوانه را منجمد کنید

برای شروع باید هندوانه را خرد و تخمه‌های آن را جدا کنید. حالا هندوانه خرد شده را در یک ظرف بریزید و برای حدود ۲ تا ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.

مرحله دوم: مواد فالوده را ترکیب کنید

بعد از اینکه هندوانه‌ها یخ زدند، آن‌ها را از فریزر خارج کنید و همراه با مقداری آب لیمو ترش تازه و شکر در مخلوط کن بریزید. حالا دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. برای میکس کردن مواد می‌توانید به جای مخلوط کن از گوشتکوب برقی نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی هندوانه

مرحله سوم: فالوده را سرو کنید

بعد از میکس کردن مواد فالوده باید بلافاصله فالوده رشته‌ای را به آن اضافه کنید و سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید و آن را با یک تکه لیمو ترش تزیین و سپس سرو کنید. اضافه کردن فالوده رشته‌ای به این فالوده اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.

مواد لازم جهت تهیه فالوده هندوانه بدون رشته

آماده کردن این فالوده حدود ۲ تا ۳ ساعت طول می‌کشد. مواد لازم جهت تهیه فالوده بدون رشته به شرح زیر است:

شیر پرچرب۱ لیترشکر۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارشربت گل محمدی۳ قاشق غذاخوریهندوانه خرد شده۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارپودر هل۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارپسته خرد شده۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارگل محمدی خشک شدهبه مقدار لازم

طرز تهیه فالوده هندوانه بدون رشته

برای تهیه این فالوده ابتدا باید شیر، شکر و پودر هل را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید و بعد از این که شروع به جوشیدن کرد، شعله گاز را خاموش کنید.

هندوانه را خرد و تخمه‌های آن را جدا کنید و سپس در یک ظرف بریزید و برای چند ساعت آن را در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند. در این مرحله باید شربت گل محمدی را با پسته خرد شده و ترکیب شیر و شکر و پودر هل مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

در آخرین مرحله باید هندوانه منجمد شده را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. سپس آن را با سایر مواد ترکیب کنید و در ظرف مورد نظرتان بریزید. بعد از آماده شدن فالوده می‌توانید آن را با مقداری پودر پسته و گلبرگ‌های گل محمدی تزیین کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه فالوده هندوانه

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه فالوده هندوانه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای تهیه این فالوده می‌توانید بنا به سلیقه خودتان از عرق نسترن، گلاب یا عرق بیدمشک استفاده کنید.اگر هندوانه شما شیرین است، نیازی به اضافه کردن شکر به این فالوده نیست.در صورتی که برای تهیه این فالوده از هندوانه منجمد شده استفاده می‌کنید، حتما آن را در ظرف در بسته بریزید و در فریزر قرار دهید تا عطر و طعم هندوانه تغییر نکند.در برخی رسپی‌ها برای خوش عطر شدن این فالوده از مقداری پوست رنگی روی لیمو ترش نیز استفاده می‌شود.اگر دوست دارید بافت فالوده شما رقیق‌تر شود، می‌توانید مقداری یخ را میکس و به انواع فالوده هندوانه اضافه کنید.اگر به دنبال یک دسر با هندوانه و بستنی هستید، می‌توانید این فالوده را در کنار هر نوع بستنی که دوست دارید سرو کنید.برای تهیه فالوده هندوانه سکنجبین باید هندوانه را میکس کنید و سپس به ازای هر کاسه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شربت سکنجبین به آن اضافه و سپس سرو کنید.اگر برای میکس کردن هندوانه به مخلوط کن یا گوشتکوب برقی دسترسی ندارید، می‌توانید هندوانه را به صورت ریز رنده کنید.

فالوده هندوانه یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای تابستانی است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه درست کنید. اگر تجربه درست کردن این فالوده را دارید، می‌توانید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید