سفره ای به آلمان با طعمی خاص: دستور لذیذ و جذاب لازانیای آلمانی برای نوشتن در ناهار

  • توسط: admin


لازانیا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرف‌داران زیادی دارد. اما آیا تا به حال لازانیای آلمانی را امتحان کرده‌اید؟ این نوع لازانیا با ترکیب مواد منحصر به فردی مانند سوسیس و کلم، طعمی متفاوت و لذیذ دارد.

در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه لازانیای آلمانی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه لازانیای آلمانی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این لازانیا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه لازانیای آلمانی

لازانیا۶ عددخامه غلیظ مخصوص سوپ قارچ۱ قوطیخامه غلیظ مخصوص سوپ جوجه۱ قوطیشیر۲ فنجانسوسیس فلفلی دودی۴۵۰ گرمکلم، بدون آب۱ قوطیپنیر موزارلا۲۵۰ گرم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

 

مرحله اول: آماده سازی سس

شیر، خامه مخصوص سوپ قارچ و خامه مخصوص سوپ جوجه را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی خوب بزنید تا یکدست شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیای بدون فر خوشمزه؛ با گوشت چرخ کرده

مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی

سوسیس‌ها را به صورت نواری باریک خرد کنید.

مرحله سوم: چینش لایه‌ها

یک ظرف مناسب انتخاب کنید. نیمی از سس را در کف ظرف بریزید. سپس سه رشته لازانیا را روی سس بچینید. نیمی از سوسیس‌ها و نیمی از کلم را روی لازانیا قرار دهید و نیمی از پنیر موزارلا را روی مواد بپاشید.

مرحله چهارم: تکرار لایه‌ها

لایه بعدی را نیز به همین ترتیب پر کنید. یعنی سه رشته لازانیا، بقیه سوسیس، بقیه کلم و بقیه پنیر.

بیشتر بخوانید: با این ترفندها لازانیای شما خوشمزه‌تر از همیشه میشه!

مرحله پنجم: پخت لازانیا

ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. سپس فویل را برداشته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.

لازانیای آلمانی یک غذای کامل و مغذی است که می‌توانید آن را به عنوان غذای اصلی یا شام سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه لازانیای آلمانی

در تهیه لازانیای آلمانی به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:

می‌توانید از لازانیای خشک یا تازه استفاده کنید. اگر از لازانیا خشک استفاده می‌کنید، قبل از استفاده آن را در آب جوش بریزید تا نرم شود.می‌توانید به جای سوسیس فلفلی دودی، از سوسیس‌های دیگری مانند سوسیس کالباس یا سوسیس مرغ استفاده کنید.می‌توانید از کلم تازه یا کنسرو شده استفاده کنید. اگر از کلم تازه استفاده می‌کنید، آن را آب‌پز کنید.می‌توانید به جای پنیر موزارلا، از پنیر های دیگری مانند چدار یا پارمسان استفاده کنید.برای طعم‌دار کردن سس می‌توانید از ادویه‌هایی مانند آویشن، پاپریکا یا پودر سیر استفاده کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این لازانیای ساده و متفاوت غافل نشوید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید