سفت و شیرین: ماست سفت با نشاسته، طعمی خاص و فوری!

  • توسط: admin


تهیه ماست با نشاسته یکی از روش‌های ساده و خوشمزه برای تهیه ماست خانگی است. با ترکیب شیر، ماست و نشاسته ذرت، می‌توانید ماستی با طعم شیرین و بافت منسجم بسازید. در این روش، ابتدا نشاسته ذرت را با کمی شیر مخلوط کرده و سپس شیر را به تدریج اضافه می‌کنید و با هم زدن، دانه‌های نشاسته را حل می‌کنید. سپس محتوا را به مرحله جوشاندن ببرید و پس از غلظت مناسب، از حرارت خارج کنید و خنک کنید. سپس ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب یک‌دستی شود. نکته‌هایی که در این تهیه باید به آنها توجه کنید شامل استفاده از شیر پرچرب، دمای مناسب برای ماست، عدم تکان دادن شیشه هنگام استراحت ماست و عدم استفاده از مایه ماست خامه‌ای است. این ماست را می‌توانید بعد از استراحت و سفت شدن، در کنار غذاهای خود میل کنید و از آن لذت ببرید. امیدواریم با این روش ساده، ماست خوشبافت و خوشمزه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

شاید تصور کنید که تهیه ماست به صورت خانگی کار سخت و دشواری باشد اما ما این نوید را به شما می‌دهیم که تهیه ماست با نشاسته یکی از ساده ترین و بهترین روش‌های تهیه ماست خانگی است. نشاسته استفاده شده در این نوع ماست طعم شیرین و بافت منسجمی به ماست شما می‌دهد که دیگر جای هیچ نگرانی نیست.

ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه ماست با نشاسته را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر نکاتی که در تهیه آن باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه ماست با نشاسته

مواد لازم جهت تهیه ماست با نشاسته به شرح زیر است:

شیر پرچرب۲ پیمانهماست۲ پیمانهنشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه ماست با نشاسته

مدت زمان آماده سازی تهیه این ماست ۴۰-۵۰ دقیقه و مدت زمان استراحت دادن آن ۴-۶ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده ۱ ظرف متوسط ماست به شما می‌دهد که مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این ماست در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب شیر و نشاسته ذرت

در اولین مرحله برای تهیه ماست خانگی به سراغ نشاسته ذرت روید.

قابلمه‌ای با حجم مناسب مواد اولیه‌تان انتخاب کنید. نشاسته را درون قابلمه بریزید.

کمی از شیر را به آن اضافه کنید و مدام بهم زنید تا دانه‌های نشاسته درون شیر حل شود.

کم‌کم کل شیر را به محتوای درون قابلمه بیفزایید و تا زمانی که به خوبی دانه‌های نشاسته درون شیر حل شوند مواد را بهم زنید.

مرحله دوم: جوشاندن شیر و نشاسته ذرت

در دومین مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا محتوای درون قایلمه به نقطه جوش رسد.

هر از چندی مواد درون قابلمه را به کمک ملاقه بهم زنید تا نشاسته ته نگیرد.

۱۰-۱۵ دقیقه‌ای با حرارت متوسط زمان دهید تا شیر و نشاسته بجوشند و به غلظت مناسبی رسند.

حال حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا شیر خنک شود.

مرحله سوم: افزودن ماست

در سومین مرحله به سراغ افزودن ماست به ترکیب فوق روید.

توجه داشته باشید که دمای شیر در این مرحله مهم است. شیر نباید زیاد داغ یا سرد باشد. باید دمای حدود ۴۵ درجه سانتی‌گراد داشته باشد.

یعنی زمانی که انگشت خود را درون شیر قرار می‌دهید دست شما نسوزد و تحمل گرمای شیر را داشته باشید.

در این مرحله ۲-۳ قشق از ترکیب شیر و نشاسته گرم را به ماست بیفزایید و به خوبی بهم زنید تا ترکیب یک‌دستی حاصل شود.

حال ترکیب فوق را به کل محتوای شیر و نشاسته درون قابلمه اضافه کنید و همه مواد را بهم زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع ماست طعم‌دار خانگی

مرحله چهارم: استراحت دادن ماست

در این مرحله محتوای ماست را درون شیشه مناسبی بریزد.

شیشه را در قابلمه‌ای قرار دهید و تا ۳/۲ ارتفاع شیشه درون قابلمه آب جوش بریزید.

پارچه‌ای نخی روی سطح شیشه قرار دهید و به مدت ۳-۲ ساعت ماست را به همین شکل در دمای محیط استراحت دهید.

حال شیشه‌ها را از آب جوش خارج کنید و به مدت ۳-۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی ماست ببندد و سفت شود.

به همین راحتی ماست قالبی و سفت شما آماده سرو است و پس از گذشت زمان بالا می‌توانید از آن میل کنید.

امیدواریم که شما نیز طبق روش فوق این ماست بسیار خوش‌بافت و سفت را تهیه و در کنار غذاهایتان نوش‌جان کنید.

۴ نکته طلایی که در تهیه ماست با نشاسته باید بدانید!

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ماست با نشاسته اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در تهیه ماست به این روش حتما از شیر پرچرب محلی استفاده کنید.در تهیه این ماست از ماست خامه‌ای به عنواه مایه ماست استفاده نکنید زیرا موجب کشدار شدن ماست شما می‌شود.به دمای شیر در زمان افزودن مایه ماست دقت و توجه داشته باشید، اگر شیر داغ باشد ماست شما ترش می شود و اگر شیر سرد باشد ماست شما شل می‌شود.پس از قرار دادن شیشه ماست در قابلمه آب جوش به هیچ عنوان قابلمه را تکان ندهید.

بیشتر بخوانید: ماست‌های مختلف چه تفاوتی با هم دارند؟

پیشنهاد می‌کنیم حتما این ماست خوشمزه را طبق رسپی‌ای که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، تهیه و نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید