سریع‌ترین راه برای پخت سوپ جعفری: طرز تهیه این دستور پخت به سبک رستورانی که سرشار از طعم و لذت است

  • توسط: admin


سوپ جعفری یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه است که اغلب در فصل سرما برای بهبود سرماخوردگی مصرف می‌شود. برای تهیه این سوپ، موادی همچون برنج، هویج، قارچ، پیاز، جعفری، رب گوجه و… استفاده می‌شود. می‌توان این سوپ را به راحتی در منزل طبخ کرد.

در مراحل تهیه سوپ جعفری، ابتدا پیاز را در روغن زیتون تفت می‌دهیم و سپس به آن برنج، هویج و قارچ اضافه می‌کنیم و در نهایت جعفری و آبلیمو به سوپ اضافه می‌شود. مصرف آب مرغ یا عصاره مرغ می‌تواند این سوپ را بسیار خوشمزه‌تر کند. همچنین می‌توان برای تغییر ذائقه، رب‌گوجه یا جو را به این سوپ اضافه کرد. نکته مهم تهیه این سوپ آن است که از مراحل طبخ صحیح و استفاده از مواد به موقع پیروی کنیم. به این ترتیب، می‌توانیم از طعم دلپذیر و مقوی این سوپ برای ارتقای وضعیت سلامت خود بهره‌مند شویم.

سوپ جعفری یکی از انواع پیش‌غذاهای مقوی است که اغلب برای بهبود سرماخوردگی مصرف می‌شود. این غذا دستور تهیه راحتی دارد و می‌توان با استفاده از مواد اولیه ساده از جمله هویج، جعفری، رب‌گوجه و… پخت.

در این مقاله از آدرینبلاگ رسپی سوپ جعفری را آموزش خواهیم داد. در ادامه ما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه همراهی کنید.

مواد لازم جهت تهیه سوپ جعفری

برای تهیه سوپ جعفری به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

برنج نیم دانه۱/۲ پیمانههویج۱ عدد متوسطقارچ۴ عددپیاز۱ عدد متوسطروغن زیتون۲ قاشق سوپ‌خوریجعفری خرد شده۱/۲ پیمانهآب لیموترش۱ قاشق مرباخوریآب مرغ یا آب گوشت۳ لیوان

مراحل تهیه سوپ جعفری

می‌توانید طبق مراحل گفته شده در ادامه سوپ جعفری را به آسانی بپزید.

مرحله اول: پیاز را خرد کرده و تفت دهید

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید، سپس مقداری روغن زیتون داخل قابلمه ریخته و پیاز را با آن تفت دهید. نیازی به سرخ شدن پیازها نیست همین‌ که شیشه‌ای شود کافی است.

مرحله دوم: برنج، هویج و قارچ را داخل قابلمه بریزید

در این مرحله سه پیمانه آب داخل قابلمه ریخته، برنج شسته شده را به آن اضافه کنید. هویج را رنده کرده، به همراه قارچ خرد شده به باقی مواد سوپ اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس شعله گاز را کم کنید تا سوپ به مدت نیم‌ساعت با حرارت ملایم بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی

مرحله سوم: جعفری را به سوپ اضافه کنید

پس از لعاب انداختن سوپ، جعفری خرد شده را به همراه آبلیمو و نمک به سوپ اضافه کنید و پس از ده دقیقه جوشیدن سوپ، آن را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه سوپ از حرارت افتاد آن را داخل ظرف مناسب ریخته و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ خیار به صورت خامه‌ای

فوت و فن‌های تهیه سوپ جعفری

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سوپ جعفری اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

آب مرغ یکی از اصلی‌ترین مواد سوپ جعفری است که آن را خوشمزه می‌کند، به جای آب مرغ می‌توان از عصاره مرغ استفاده کرد.می‌توانید مقداری مرغ پخته را ریش ریش کرده و به سوپ جعفری اضافه کنید.در سوپ جعفری می‌توانید طبق ذائقه مقداری رب‌گوجه بریزید یا از پوره گوجه استفاده کنید.می‌توانید از جو در سوپ جعفری استفاده کنید.آبلیمو را پس از پخت کامل سوپ به آن افزوده و بگذارید پنج دقیقه بجوشد.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا، رسپی سوپ جعفری را به ساده‌ترین شکل شرح دادیم. با توجه به نکات گفته شده در بالا می‌توانید این غذای خوشمزه و مقوی را برای پیشگیری و بهبود سرماخوردگی یا آنفولانزا تهیه و میل کنید.

امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید