سریع و آسان: طرز تهیه کباب فلفلی خانگی که همه را شگفت زده می کند

  • توسط: admin


کباب فلفلی یکی از کباب‌های پرطرفداری است که با فلفل سبز شیرین یا تند تهیه می‌شود و از شهر مشهد اصالت دارد. این کباب علاوه بر طعم خوب، ظاهری جذاب و زیبا دارد که می‌تواند سفره شما را زیباتر کند.

مراحل تهیه کباب فلفلی به تفصیل شرح داده شده است. برای تهیه این کباب ابتدا پیاز را تفت داده و ادویه‌ها و رب گوجه‌فرنگی اضافه می‌کنید. سپس گوجه فرنگی و آب به مواد اضافه شده و سسی آماده می‌شود.

در مرحله بعد گوشت و جعفری را ترکیب کرده و پس از اضافه کردن پیاز رنده شده، آماده‌سازی مواد کباب شروع می‌شود. سپس گوشت به دور فلفل‌ها پیچیده شده و کباب‌ها در تابه سرخ می‌شوند.

در نهایت کباب‌ها روی سس گوجه‌فرنگی قرار می‌گیرند و پس از پخت مناسب، آماده سرو شده و با نان‌ها یا چلو می‌توانند مورد مصرف قرار بگیرند. این کباب می‌تواند یک انتخاب خوشمزه برای وعده‌های ناهار یا شام باشد.

کباب فلفلی، یکی از انواع کباب‌های بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که به روش‌های متنوعی تهیه می‌شود. شما این کباب را متناسب با ذائقه خودتان با فلفل سبز شیرین یا فلفل سبز تند می‌توانید تهیه کنید.

این کباب که اصالت آن به شهر مشهد برمی‌گردد، علاوه بر طعم بسیار خوب و خوشمزه‌ای که دارد، با رنگ و ظاهر بسیار جذابش میز غذا و سفره شما را زیباتر می‌کند.

ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه کباب فلفلی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه کباب فلفلی

مواد لازم جهت تهیه کباب فلفلی به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمپیاز۲ عددجعفری۲۵ گرممحلول زعفران۱ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی۲ عددرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریفلفل شیرین به مقدار لازمنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه کباب فلفلی

مدت زمان آماده سازی و تهیه این کباب ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توایند مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کباب خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کباب در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پیاز برای سس

یکی از پیازها را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

پیازهای نگینی خرد شده را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.

مرحله دوم: افزودن ادویه‌ها و رب گوجه‌ فرنگی

فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازهای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

در همین مرحله رب گوجه‌ فرنگی را نیز به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله سوم: آماده سازی گوجه فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.

گوجه‌های خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و مواد را به هم زنید و کمی زمان دهید تا آب اضافی گوجه‌فرنگی گرفته شود.

مرحله چهارم: افزودن آب

½ پیمانه آب جوش را به محتوای درون تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید.

۵-۱۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا سس شما بپزد و به غلظت مناسب رسد.

مرحله پنجم: آماده سازی مواد کباب

گوشت چرخ کرده را درون ظرف مناسبی بریزید. مقداری نمک، فلفل سیاه و محلول زعفران به آن اضافه کنید.

جعفری تازه را بشویید و به صورت ساطوری خرد کنید. جعفری تازه را به مواد گوشتی اضافه کنید و کمی مواد را به هم زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه‌ای (کباب دیگی)

مرحله ششم: آماده سازی پیاز کباب

پیاز دوم را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک رنده ریز رنده کنید.

پیاز رنده شده را درون صافی یا آبکش کوچکی بریزید و آب اضافی آن را به خوبی بگیرید.

پیازهای آب گرفته شده را به مواد کباب اضافه کنید و مواد را به خوبی ۵-۱۰ دقیقه ورز دهید.

مرحله هفتم: آماده سازی فلفل‌ها

فلفل‌ها را بشویید و با کمک دستمال تمیز آشپزخانه‌ای به خوبی خشک کنید.

از مواد کباب مقداری بردارید و در دست شبیه به بیضی کنید.

فلفل را در کنار کباب لوله شده‌تان قرار دهید و به آرامی با کمک دست مواد گوشتی را به دور فلفل بچسبانید. همه مواد را به همین طریق شکل دهید.

مرحله هشتم: سرخ کردن کباب‌ها

ته تابه تفلون مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

کباب‌ها را درون تابه گذارید و هر طرفشان را چند دقیقه‌ای سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجونی تاس کباب به سبک کاشان

مرحله نهم: پخت کباب فلفلی با سس

پس از سرخ شدن، کباب‌ها را از تابه خارج کنید و روی سسی که در مرحله چهارم آماده کردید قرار دهید.

درب تابه را ببندید و ۱۰-۱۵ دقیقه‌ای زمان دهید تا کباب ها با سس بپزند و طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

کباب فلفلی، بسیار جذاب و متفاوت شما آماده سرو کردن است. این کباب را با انواع نان، کته یا چلو می‌توانید سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای سنتی و خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بالا این کباب جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید